חג שבועות - שאלה להילה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חג שבועות - שאלה להילה
    אפרת ב
    02/06/2011

הי , כתבתי היום אחר הצהריים שאלה לגבי שבועות ועדיין לא ענו לי . מצטערת על הניגוס אבל אשמח מאוד לתשובה מהילה ומכל אחד אחר שיכול לייעץ לי . המון תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שבועות - שאלה להילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשביל זה יש חברים !!

מקס ברנר
    02/06/2011

אם את כבר בתוך דיאטת החלבונים,ואת רוצה להפסיק לערב אחד-שבועיים לפני הניתוח-ברכתנו נתונה לך !
    זה לא אומר שאת צריכה לאכול בארוחת החג גם 15 בלינצ'עס עם ריבה או שוקולד,גם 3 סוגי עוגות גבינה וגם מוס,אלכוהול בשפע וקערת תפ"א-הכל בגבולות הטעם הטוב !
    אבל שעה של התפרעות לא הרגה אף אחד-במיוחד שיש עוד שבועיים לכרסם חסה ופסטרמה דלת שומן כדי לתקן הנזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מנותחת ב21.6...

ליאתי
    03/06/2011

שלום לכולם.
    גם אני חדשה כאן, מתחילה בהתארגנויות לקראת הניתוח. מנותחת בפוריה אצל ד"ר גרון, מתחילה את הדיאטה אוטוטו. מה המדיניות לגבי קפה- מותר לשתות חופשי או שיש מגבלה?(אספרסו, הפוך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

סיגל
    04/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו