עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    בדרך ל...
    03/06/2011

אני כ10 שנים אחרי ניתוח טבעת, רוצה לעבור לשרוול כי הטבעת כבר לא עוזרת (אני סגורה והכל עובר כרגיל), עשיתי את כל הבדיקות הדרושות ועכשיו אני מחפשת רופא מומחה בניתוח של שוררל אחרי טבעת, אשר מבצע את הכל בניתוח אחד.
    אציין כי אני מבוטחת במכבי זהב, ללא ביטוח פרטי, אשמח להמלצות על מנתחים כאלה
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך- תגובה

שולה זק
    03/06/2011

ההליך לא כל כך פשוט
    בכדי שהקופה תאשר לך ניתוח חוזר במקרה זה, צריכה להיות סיבה רפואית לך.
    א. שעלית במשקל ואת ב- BMI מתאים לניתוח.
    ב. שיש בעיה רפואית עם הטבעת החליקה, ארוזיה.

את צריכה לקבוע תור לרופא מנתח, להגיע אליו עם צילום ושט, קיבה, תריסריון. מכתב מהרופא המטפל על ההסטוריה הרפואית שלך. לאחר התיעצות עם המנתח ובדיקה שלו שאת עומדת בקריטריונים לניתוח חוזר, שיש בכלל מקום לניתוח חוזר (אולי ניתן להשמיש הטבעת) תוכלי לקבל מכתב ממנו ולהגיש בקשה לקופה לקבלת אישור.
    יש לנו בפורום כמה מנותחי טבעת שעברו מיתוח חוזר ועד כמה שזכטור לי כולם עברו קודם את הוצאת הטבעת, החלמה של כמה שבועות ואחר כך ניתוח חוזר.
    בכל אופן - ניתוח הוא ניתוח וניתוח קיצור קיבה הוא לא ניתוח "כבקשתך", צריך לעמוד בקריטריונים או להיות במצב רפואי מסויים המצדיק ניתוח ואו ניתוח חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו