שאלה להילה ושולה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה להילה ושולה
    יושי
    04/06/2011

אני כאמור כבר שלושה וחצי שבועות אחרי וכבר צריכה להתחיל לקחת את המליון אנטיביוטיקה בגלל האליקובקטוס הזה שמצאו לי..... וכבר כואב לי ממש- אז צריך לקחת...
    אבל- אני אמורה אחרי אוכל בוקר וערב. אוכל זה מעדן? אוכל זה גבינה? מה זה אומר אוכל? הרי אלו כמויות מטורפות של אנטיביוטיקה.............
    מה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה להילה ושולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לפני תרופות - תגובה

שולה זק
    04/06/2011

גבינות ומעדנים זה בהחלט אוכל. את יכולה לאכול גם קרקר או פתית. העיקרון לא לקחת אנטיביוטיקה על קיבה ריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

יושי
    04/06/2011

קרקר? פתית? א-מ-ן!! אני עדיין בגבינות וחלבונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

שולה זק
    04/06/2011

את יכולה כבר לאכול פתית, פת אורז, קרקר. לא להגזים בכמות ללעוס היטב.
    את יכולה לאכול ביצה, קציצות. יש הרבה מה לאכול ולמלא את הקיבה לפני נטילת כדור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת שאלתי את עצמי למה

מקס ברנר
    04/06/2011

התפריט שלך בשלב זה עדיין כ"כ מוגבל ?!בלי קשר לאליקו אפשר בשלב זה כבר לאכול הרבה יותר מגוון-התפריט של מעדני חלב וגבינה לבנב מסתיים בערך 10 ימים מהניתוח !סלט ירקות עדיין לא (אני גם לא התגעגעתי...)אבל קרקרים למיניהם,ביצה מקושקשת,קציצות,ירקות מקולפים ומבושלים,פירה...
    בכל הכבוד ל"גמדים בננה"-ויש-האופקים הקולינריים מתרחבים וכך גם המוכנות למתקפת האנטיביוטיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מה זה אדוקה

יושי
    05/06/2011

... הולכת בדיוק לפי מה שכתוב- שהרי ימאס לי בשלב מסויים ואני אחזור לעוגות... (לא לכעוס עליי- זה בדם!! פרוסת עוגה ולא יותר....!) אז בינתיים אני הולכת לפי הכתוב... וכן- יש ביצים (שעושות לי רעעעעעע) ויש קציצות עוף ויש טונה, לפי הדיאטנית אני יכולה עוד שבוע להוסיף פתית בלבד...
    אבל אני יותר מאשמח להוסיף כבר עכשיו פתית... ופריכית - זה נשמע לי ממש הילולה...
    אז יאללה- לקרקרים ולאנטיביוטיקה
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תני לי לשנות לך את החיים !

מקס ברנר
    05/06/2011

פתית,לחמית,טוסטעים,או קרקרים אחרים,עם גבינה לבנה,אבוקדו או חומוס-טחינה מסחרי (משחתי )או סלט ביצים-זה כבר שיפור-הלא כן ?
    ומה בדבר פירה תפ"א?גזר,קישואים וברוקולי ? (קלופים ומבושלים היטב )תאמיני לי-מותר לך !
    גם שעתם של העוגה ושל סלט הירקות החיים תגיע, אבל עדיין לא.הראשונה תרומם את הנפש,השני יקל את העצירות.כל אחד מהם ישמח כשתגיע השעה.
    אם הדיאטנית שלך מהפנאטיות-את מוזמנת ל-חוו"ד שניה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי- לגמרי שינוי חיים- תודה

יושי
    05/06/2011

הלכתי על הפתית עכשיו והנה- אני עדיין חיה :)
    כמה ליום?
    היא כתבה לי עד 2 יחידות פתית ביום (נכון לעוד שבוע...)
    נראה לי באסה...- גם למשורוולת כמוני- יחידה של פתית לא ממש משביעה......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב הזה היו לי בתפריט ארבעה קרקרים

מקס ברנר
    05/06/2011

ביום,והתנסיתי -באישור הדיאטנית-גם בקרקרים משביעים יותר (עם סיבים )כמו הקרקר הפיני הידוע או קרקר שיפון של "אדמה".שני קרקרים כאלה ,עם ממרחים כמתואר, העבירו יפה את הרעב באותם ימים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

יושי
    05/06/2011

שידרוג משמעותי לתפריט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה להילה ושולה - תגובה

הילה כהן
    05/06/2011

הי איה , את בהחלט יכולה להוסיף פתית , הסיבה שהכמות מוגבלת ל2 ביום היא שאנחנו מעדיפים שאת רב המקום בקיבה הקטנה שלך תנצלי לחלבונים
    מאותה סיבה שלא אוכלים כרגע פירות וירקות המכילים הרבה סיבים גם קרקרים מחיטה מלאה וקרקר שיפון לא מומלץ לאכול כיום , את כל אלה תוכלי להתחיל בשבוע החמישי אחרי הפגישה במרפאה ..עד אז סבלנות

בשל כמות האנטיביוטיקה הגדולה שאת מקבלת ממליצה מאד להתחיל בנטילת פרוביוטיקה - חיידקים טובים . תהיי איתי בקשר ב SMS מחר יש לי דוגמיות של פרוביוטיקה באבקה , את יכולה לקפוץ להר הצופים לקחת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה, תודה

יושי
    06/06/2011

כשרכשתי את מלאי האנטיביוטיקה קניתי גם פרוביוטיקה פמינה וזה בקפסולות שאני מפוררת אותן- עד היום לקחתי 1 ליום...
    אני שיא ממתינה לעוד שבועיים להגיע למרפאה ולהחליף תפריט והכי חשוב: לראות אם יש ירידה וכמה.......
    תודה רבה וחג שמח,
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו