שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שני
    04/06/2011

הבנתי שכמה חודשים אחרי השרוול יהיה ניתן כבר לאכול הכל. אחרי כמה זמן זה באמת קורה??
    והאם יש מאכלים /שתייה שיהיה עליי להימנע מהם לתמיד??? הבנתי שאפרסמון הוא אחד מהם?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תתחילי משאלות נפוצות מספר 5

מקס ברנר
    04/06/2011

חוץ מזה-משקאות תוססים לאחר זמן ובמשורה
    כך גם אלכוהול
    וחוץ מזה תגלי מה לא עובר לך טוב.אצלי למשל זה בצקים רכים:לחם טרי,פיתה,בצק שמרים,בורקאס,פיצה עבה-מכמות די סמלית אני נסתם.גם למזון ספוג בשמן (לביבה נניח )אני לא מגיב כ"כ טוב,אבל הדברים האלה אינדיבידואלים.

רק מקווה שלא יצוץ כאן האדיוט המציק :"למה אתה אוכל לביבה...פיתה..בורקאס...פיצה?זה משמין ואתה בדיאטה ! מילא אנשים מבחוץ,וכל מיני אנשים עם הפרעת אישיות כפייתית,,אבל כאן אני מצפה ליותר אמפאטיה והבנה ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס

שני
    04/06/2011

חחח תודה מקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס, אני רוא אותך לסדר!!!!

דניאל
    05/06/2011

אתה בדיאטה!!!!

(אמר דני, בעודו לועס 3 פתי-בר מרוחים בממרח שוקולד.....)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו