נותחתי סוף סוף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נותחתי סוף סוף
    ישראלה
    05/06/2011

בס"ד

חברים יקרים לפורום המקסים והכל כך חיוני הזה
    ביום ג' 31/05/2011 בשעה 08:00 הורדמתי בבית חולים מאיר ודר' שוורץ המקסים ניתח אותי ועכשיו גם אני משורוולת איזה כייף להיות כבר אחרי....
    אתמול התחלתי לאכול בהוראת דר' שוורץ עד אתמול הייתי על נוזלים שהם מים ותה ואני חייבת לציין שתיאבון אין לי אני אוכלת בכח חצי כפית של אקטיביה או ג'לי או אקטימל או גרבר פירות כל 3 שעות לפי הדיאטנית ואני מלאה כאילו ואכלתי חצי קילו סטייק טוב אבל מבחינת נוזלים אני שותה במון מים כי אני מרגישה חוסר רציני בנוזלים.....
    אבל חוץ מזה כייף לי ואני ממש מבינה את ההרגשה של לפני ואחרי...
    תודה לכל המעודדים שיעצו ותמכו ועזרו כייף להיות חבר בפורום הזה הוא תומך מאוד....
    ישראלה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נותחתי סוף סוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

יושי
    05/06/2011

תתחדשי על השרוול, ברוכה הבאה לחיים החדשים :)
    הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה השבה אלינו !

מקס ברנר
    05/06/2011

וכמו שכתבנו לך-לא להצטער על העיכוב-רק להתכוונן לעתיד.לאחר שחגגת פסח כהלכתו עם המשפחה תוכלי בחג השבועות הבעל"ט ללקק קצת מוצרי חלב ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה !!!!

אורלי
    05/06/2011

בדיוק כמוך גם אני באותו מצב מלאות כאילו אכלתי פרה שלמה.. למרות שבסך הכל הכנסתי לפה שמינית כפית של ג'לי.
    גם אני בחששות קשים של התייבשות..
    אבל אומרים שמשתפר אז חזק ואמץ !!!
    ספרי לנו איך את מתקדמת.. :)

המשך יום נפלא לחיים החדשים
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידכון שבוע אחרי

ישראלה
    06/06/2011

בס"ד

אז לאט לאט אני מתחילה להתרגל לאקטיביה נוזלי בבקבוק במקום המעדן ואקטימל אצלי מספיק ל 4 ארוחות אבל מים קרים עושים לי טוב
    אני מסוגלת לשתות 2 כוסות מים (בכוס חד פעמי) בדיוק כמו פעם
    מהג'לי אני מצליחה רק חצי כפית ליום וחצי כפית קוטג' לעוסה הייטב
    ועדיין לא מצאתי איפה לקנות את ערכת הוויטמינים הבריאטרית שנתנה לי הדיאטנית בבית חולים אשמח עם תייעצו לי לגבי זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערכה היא של חברת סופהרב מנצרת

מקס ברנר
    06/06/2011

שהיא ככל הידוע לי בבעלות סולגר.תמצאי בבתי מרקחת או בתי טבע גדולים.יחד עם זאת לא ברור אם צריך להתעקש דווקא עליה.היו כאן טענות שהטעם דוחה.אפשר לקחת מולטי נוזלי או מולטי של ילדים (למציצה )במנה כפולה.גם עושה את העבודה כהלכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה מקס

ישראלה
    07/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו