מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נותחתי סוף סוףישראלה05/06/2011
בס"ד
חברים יקרים לפורום המקסים והכל כך חיוני הזה
ביום ג' 31/05/2011 בשעה 08:00 הורדמתי בבית חולים מאיר ודר' שוורץ המקסים ניתח אותי ועכשיו גם אני משורוולת איזה כייף להיות כבר אחרי....
אתמול התחלתי לאכול בהוראת דר' שוורץ עד אתמול הייתי על נוזלים שהם מים ותה ואני חייבת לציין שתיאבון אין לי אני אוכלת בכח חצי כפית של אקטיביה או ג'לי או אקטימל או גרבר פירות כל 3 שעות לפי הדיאטנית ואני מלאה כאילו ואכלתי חצי קילו סטייק טוב אבל מבחינת נוזלים אני שותה במון מים כי אני מרגישה חוסר רציני בנוזלים.....
אבל חוץ מזה כייף לי ואני ממש מבינה את ההרגשה של לפני ואחרי...
תודה לכל המעודדים שיעצו ותמכו ועזרו כייף להיות חבר בפורום הזה הוא תומך מאוד....
ישראלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
יושי05/06/2011תתחדשי על השרוול, ברוכה הבאה לחיים החדשים :)
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה אלינו !
מקס ברנר05/06/2011וכמו שכתבנו לך-לא להצטער על העיכוב-רק להתכוונן לעתיד.לאחר שחגגת פסח כהלכתו עם המשפחה תוכלי בחג השבועות הבעל"ט ללקק קצת מוצרי חלב ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה !!!!
אורלי05/06/2011בדיוק כמוך גם אני באותו מצב מלאות כאילו אכלתי פרה שלמה.. למרות שבסך הכל הכנסתי לפה שמינית כפית של ג'לי.
גם אני בחששות קשים של התייבשות..
אבל אומרים שמשתפר אז חזק ואמץ !!!
ספרי לנו איך את מתקדמת.. :)
המשך יום נפלא לחיים החדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון שבוע אחרי
ישראלה06/06/2011בס"ד
אז לאט לאט אני מתחילה להתרגל לאקטיביה נוזלי בבקבוק במקום המעדן ואקטימל אצלי מספיק ל 4 ארוחות אבל מים קרים עושים לי טוב
אני מסוגלת לשתות 2 כוסות מים (בכוס חד פעמי) בדיוק כמו פעם
מהג'לי אני מצליחה רק חצי כפית ליום וחצי כפית קוטג' לעוסה הייטב
ועדיין לא מצאתי איפה לקנות את ערכת הוויטמינים הבריאטרית שנתנה לי הדיאטנית בבית חולים אשמח עם תייעצו לי לגבי זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכה היא של חברת סופהרב מנצרת
מקס ברנר06/06/2011שהיא ככל הידוע לי בבעלות סולגר.תמצאי בבתי מרקחת או בתי טבע גדולים.יחד עם זאת לא ברור אם צריך להתעקש דווקא עליה.היו כאן טענות שהטעם דוחה.אפשר לקחת מולטי נוזלי או מולטי של ילדים (למציצה )במנה כפולה.גם עושה את העבודה כהלכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקס
ישראלה07/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)