מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יש מישהו שעבר ניתוח במדיקל סנטר?נטלי א06/06/2011
ויכול להגיד לי כמה עלה לו הכל, לאחר כל ההחזרים, כמה הוא שילם מכיסו.?
הכוונה למי שיש לו כללית פלטיניום... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מישהו שעבר ניתוח במדיקל סנטר? - תגובה
שולה זק06/06/2011אין תשובה חד משמעית מאחר ולא אחד כמות הסיכות שונה.
משלמים השתתפות עצמית אחידה שך 1500 ש"ח ובנוסף עלות הסיכות ממנה מקבלים החזר של 80 או 90 אחוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רותי06/06/2011עברתי שם
נדמה לי שזה 1700ש"ח + כ-7000 שנותנים בצ'ק ואחר כך מקבלים מהכללית חזרה.
טלפני ושאלי אותם- לי ענו יהסבירו.
את ההחזר הסדרתי רק לאחר חודש וחצי,ןזה מתאים לי.............נסעתי וחניתי ליד קניון רמת גן וממול בב:ג 1 מעל ארומה מסדירים ברגע והכסף מגיע תוך ימים ספורים.
מי המנתח שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי שם לפני פסח
רותי06/06/2011עברתי שם
נדמה לי שזה 1700ש"ח + כ-7000 שנותנים בצ'ק ואחר כך מקבלים מהכללית חזרה.
טלפני ושאלי אותם- לי ענו והסבירו מראש
את ההחזר הסדרתי רק לאחר חודש וחצי,ןזה מתאים לי.............נסעתי וחניתי ליד קניון רמת גן וממול בב:ג 1 מעל ארומה מסדירים ברגע והכסף מגיע תוך ימים ספורים.
מי המנתח שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי
נטלי א06/06/2011היי רותי ותודה על התגובה, אני מתנתחת אצל פרופסור רובין במדיקל סנטר.... אני יודעת שמחזירים כ 90 אחוז מעלות הסיכות אבל אני פוחדת שזה עלול לעלות לי ממש הרבה, וגם עם ההחזר אני לא יכולה להתחייב. השאלה היא האם אפשר בהוראת קבע דרך הבנק?? יש לך מושג???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי - תגובה
שולה זק06/06/2011שיהיה לך בשעה טובה לתאריך לניתוח.
למה לא בררת את כל הנושא הכספי לפני הניתוח.
עד כמה שידיעתי מגעת אפשר לשלם בכרטיס אשראי. לא ידוע לי על הוראת קבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך עוד זמן לברר
מקס ברנר06/06/20111.כמה תשלמי על טופס 17 ?
2.האם את משלמת תוספת על שכר מנתח ?
3.תוך כמה זמן תקבלי החזר עבור 80-90% מהאביזרים ששימשו בניתוח ?
נניח שתצטרכי לשלם שמונה עד עשרת אלפים ש"ח,ותשלמי בכרטיס אשראי (שיש לו מסגרת אשראי מתאימה )בד"כ יציעו לך מספר תשלומים, ותמיד יש אפשרות של קרדיט מול חברת האשראי .
שהיה רק טוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלפני ובררי - הם מיידעים
רותי07/06/2011אני שילמתי ב_3 תשלומים בהמחאה.אפשר גם בכרטיס אשראי.
אם את מזדרזת לשלוח אליהם מישהו מיד אחרי .
שיחרורך הביתה + מכתב שיחרור מהרופא- הבסף יושב לך מהר..
*9599 הטלפון הוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)