בתחילת הדרך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בתחילת הדרך
    טליה
    06/06/2011

שלום לכולם,
    כולי מלאת קינאה לאלה שכבר עברו את הניתוח(-: מקווה להיות גם אחת ממכם...

אני כרגע בתחילת הדרך.אבל ממש בתחילת הדרך.
    אני בת 27 שוקלת 100 והגובה שלי זה 1.67, ה- BMI שלי הוא 36.85 ... פניתי לרופאת המשפחה שלי והיא אמרה לי שאני לא עומדת בקריטריונים, אבל בכל מקרה הפנתה אותי לכירורג כללי לקבלת פרטים. לפי מה שמסתמן כרגע אני לא עומדת בקריטריונים, ובעקבות זה אני מחליטה ללכת לפרטי. שאלתי לאלו מבנכם שעשו את זה פרטי, האם הקופה משתתפת בעלות הניתוח? המלצות על מקומות פרטיים לעשות את הניתוח?
    מאיפה מתחילים בכלל? ...
    תודה
    המשך יום טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתחילת הדרך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי

יושי
    06/06/2011

גם בניתוח פרטי את צריכה לעמוד בקריטריונים, אחרת אף אחד לא יעשה לך את הניתוח...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על האנרגיות - תגובה

שולה זק
    06/06/2011

שלום טליה
    עם BMI 36 ללא מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה - אינך עומדת בקריטריונים ולא תוכלי לעבור ניתוח. חבל על זמנך לפנות לכירורג כללי.
    אירגון הבריאות העולמי קבע את הקריטריונים ומשרד הבריאות אימץ קריטריונים אלו שעל פיהם הקופות עובדות. הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
    "פרטי" הכוונה שמטופל עומד בקריטריונים ויש לו אישור מהקופה ועל מנת לקצר תור פונה למרכז רפואי פרטי כמו אסותא, מדיקל סנטר, אלישע ומשלם השתתפות עצמית לאחר שהקופה והגורמים הרפואיים אישרו הניתוח.
    אין "פרטי" למי שלא עומד בקריטריונים.
    הרופאים שהמנתחים בבתי החולים הציבוריים מנתחים גם בפרטי.
    בכל מקרה - מנתחים רק מי שעומד בקריטריונים.

מאחר וניתוח הוא לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים - בשביל לרזות צריך לעבוד קשה: הווה אומר להיות במעקב של דיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, רצוי להשתתף בקבוצת תמיכה וכמובן לשנות הרגלי אכילה.

תאמצי לך "ניתוח וירטואלי" והתחילי להתנהל בהתאם למה שרשמתי לך ותראי שתצליחי להשיל קילוגרמים ואף להיות גאה בעצמך.
    חג שמח ובהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו