מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נו... אז אם אני אוכל ביסיושי07/06/2011
מבורקס שעושים אצלנו רק בשבועות.... מה יהיה? רק ביס? לעוס טוב טוב? או רק חצי סושי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתני לשטן לשלוט- תגובה
שולה זק07/06/2011ככה זה מתחיל!!!! רק ביס!!!!!!
ומתי כשבכלל עוד אסור לך.
מה יתן לך הביס...אולי תנלי עם עצמך והביס דו שיח ותראי מה המסקנות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשטן בהתגלמותו
אורלי07/06/2011הבת שלי מבשלת את ארוחת החג במקומי וריחות המטבח משגעות את נחירי הנשמה..
אבל.. עשינו כזה מהלך גדול וכזה מהלך דרמטי בחיינו, אז למה להרוס אותו בביס של בורקס מלא שומן , טעים להפליא ?
הרי תרצה עוד ביס ממשהו אחר !
אני לדוגמא אשב עם כוס אשל :)
תחזיק מעמד אנחנו לצידך !!!
יום נפלא לחיים חדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי אני מבולבלת- תגובה
שולה זק07/06/2011יושי....זה אתה
או
את?????????????
ויפה כתבת אורלי....כל הכבוד לך.
חשיבה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני את
יושי07/06/2011קוראים לי איה ואני אישה לגמרי :) עם רחם שעברה 3 לידות ובעל מהמם........ יושי זה איך שאבא שלי קורא לי........... :)
טוב, לא ביס! כלום! גבינה לבנה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלגלתני- תגובה
שולה זק07/06/2011אז חזקי ואמצי איה. חכי בסבלנות עד שתעברי לכלכלה רגילה בהדרגה.
אין צורך בעתיד להימנע מאוכל אבל לאכול במחשבה תחילה ובאופן שפוי.
תמיד תחשבי על הביס ממאכל עתיר שומן וכולסטרול מה הוא תורם לך.
אני משוכנעת שבקרוב תתחילי להרגיש בשינויים שחלים בך וזה יתן לך דרבון להיות במעקב דיאטנית, לשלב פעילות גופנית ותראי כמה שחייך יהיו מאושרים ומחוייכים.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי... זה לא היה קשה בכלל
יושי08/06/2011ואפילו נחמד...
כמה ביסים מדג על האש ועוד כמה ביסים של תפו"א (דברים שמותר בשלב הזה...)
ואת הבורקס של אמא שמתי חצי ממנו במקפיא שיהיה לי לשעת הצורך... כשיהיה מותר... אולי עוד חצי שנה- כי אין דברים כאלה בכל העולם! ורק לשם ההבהרה: זה לא בורקס שמן... אין מרגרינה, אין חמאה, וזה הכי טעים בעולם!
אז היה טעים וכיף והכי חשוב- ההרגשה בסופו של יום הייתה הרגשת ניצחון.
תודה על החיזוקים של לפני...
חג שמח
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגש
אורלי08/06/2011לשים במקפיא משהו של אמא לשעת הצורך :) ואואו צריך לפרסם את זה בעולם כולו לזמן שאמא... כבר לא תהיה לצידנו :)
חג שמח בחיים חדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)