מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כועסת על עצמישרית07/06/2011
חג שמח
אני 10 חודשים אחרי הניתוח עם ירידה מדהימה של 33 ק"ג
וBMI 23.
המחמאות זורמות כל הזמן, אני קונה בגדים בכייף מידה 38 ומאושרת.
היום קרה לי משהו מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!
לקראת חג שבועות הכנתי עם בני הקטן עוגת ביסקוויטים תוך כדי ההכנה ליקקתי וליקקתי..
כשהעוגה היתה מוכנה התחלתי לישר מתוך התבנית.
אכלתי הרבה!
אני כותבת ודמעות חונקות אותי.
למה? למה? למה?
אוווווף!!!!!!!!
אני בטוח יעלה עכשיו קילו!!!!
מפחיד אותי שהאני הישנה בא לבקר!
חג שמייייח
ובזהירות היום בארוחת החג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע בבקשה- תגובה
שולה זק07/06/2011מה קרה??? התנהגת באופן אנושי so what????????????????
אז השתעשעת מעט עם הליקוק ועם הפינות....האם זה כבר אומר שזהו מעכשיו את חוזרת להרגלי הזלילה ?? לא!!!!!!!!! מותר לטעום, מותר לזייף ...יקירתי מותר הכל - אנחנו בסך הכל בני אדם. במסגרת ה"טעם הטוב" לא להמשיך להגזים ולהפעיל את המודעות.
אז בלי דמעות בבקשה.
חג שמח וטעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעס לא מביא חיוך
אורלי07/06/2011אחד הדברים שהרופאה המנתחת אמרה לנו לפני הניתוח הוא :
"אנחנו בני אדם ונועדנו לאכול !!! והניתוח לא אמור לקחת מאיתנו את אחת ההנאות הכי גדולות של האדם"
משפט מוזר אצל מנתחת קיצורי קיבה לא ?! אבל כל כך נכון.
אז אכלת קצת , וליקקת קצת והיית לרגע אחד האדם שהיית פעם... זה לוקח ממך את כל מה שעשית עד היום ??????? אין מצב !!!!!
האם ילד שנופל פעם אחת מהאופניים אומר שאינו יודע לרכב ????
אנו בני אדם ונועדנו לנפילות אנחנו לא מושלמים וזה המיוחד אצלינו !!! אם היינו מושלמים היינו רובוטים..
אז שמחה בשבילך שנהנית מהעוגה ומפה והלאה ממשיכים בתהליך :)
חג שמח לחיים חדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה....
דניאל08/06/2011זאת לא היתה עוגת בסקוויטים - זאת היתה עוגת גבינה ופירורים.
זה לא היה "יישור פינות" - זה היה גם לאכול חתיכה מעבר ליישור.
זאת לא היית את - זה הייתי אני!!!!
זהו, עכשיו כולם יודעים - את לא צריכה לשקר בשבילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)