מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ארוחת חגאורלי07/06/2011
(סליחה אם אני מפציצה קצת את הפורום, זה נותן כוח)
מכיוון שאין עדין שבוע לניתוח אז לא ממש נותנים לי לעשות משהו בבית, מדי פעם ככה גונבת איזה ג'וב כזה או אחר.. אבל בסך הכל... מנוחה :)
ארוחת חג שבועות אצלינו בבית זו חגיגה גדולה של גבינות פסטות ומיני מטעמים של מאפים. כל מסעדה הייתה שמחה לקבל את המטעמים שיש אצלנו בחג.
והפעם לאורך כל היום ישבתי ליד השולחן במטבח והבת שלי הכינה את הדברים... אט אט רקחה לה ארוחת מלכים למען בני הבית.
החל מקיש ברוקולי נוטף גבינה, קנלוני ממולא גבינות ובטטה ולחמניות גבינה טעימות (וכאן אפסיק כדי לא לגרות)
האוכל מוגש לשולחן ואני יושבת עם רבע כוס יוגורט עיזים מתקתק (טעים למדיי)... והאוכל, מה אגיד לכם, נראה מדהיםםםםםםםםםםםםםם !!!! וכולם משבחים ואני שותה לאט לאט לאט כי קשה ליוגורט לרדת בגרון.. והבת שואלת אמא לא מגרה אותך. ואני מציצה בשולחן ו..... לא !
כן, הייתי מתה לטעום מהדברים כי אני יודעת מנסיון כמה הם טעימים. אבל לא גירה אותי... זה מדהים. קשה להסביר את זה לאנשים שלא עברו את זה, פשוט מוזר.
אז עברה ארוחה מדהימה כולם נהנו ולי היה קשה לשתות את היוגורט המצחיק הזה..
חיים מוזרים :)
חג שבועות שמח ראשית חיים חדשים
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז אני אמשיך אותך
יושי08/06/2011ואספר על הקינוח שכולם טרפו... קלוריות ושומנים טעימים........ ואני הסתכלתי על כולם ולא הבנתי לאן זה נכנס להם?! הייתי כל כך מפוצצת מה3 ביסים של דג וביס תפו"א... אפילו ביקשתי מבעלי שיעשה לי טפיחות על הגב כמו שעושים לתינוק- כי כבד לי...
מוזר!!! עד לפני חודש זה היה שונה ל-ג-מ-ר-י!!!
ואני חושבת- שזה החיים הטובים!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קצת אקל עליכן....
דניאל08/06/2011נכון שבערב החג, עפ"י המסורת - אוכלים בשרי....
אבל גם אצלנו, ארוחת החג, דומה למה שתואר כאן בהרחבה,
רק שהיא מבוצעת ע"י רב אומן בנלאומי, מורה לבישול - רעייתי שתחייה, אלונה.
אני 7 חודשים אחרי הניתוח, הגעתי כבר למשקל היעד שלי,
השלתי כבר את 45 הק"ג שרבצו עלי ועל בריאותי התקינה.
ואני, שראיתי את כל הטוב הזה מול עיני, כל כך הרבה צבעים ואופציות,
והריחות של האפייה, במשך כל היום.......
טעמתי מהכל!!!!
זה כמו ללכת למסעדת שף, ולא לאכול!!!!
יש לכן זכות שאין לאף אחד... במקום לקבל מנה,
אתן זוכות לטעום מכל המנות שחפצה נפשכן....
מה עדיף??
אני מאושר שנותחתי, מאושר יחד עם הכלי השרוולי שקיבלתי,
ומאושר על הזכות שניתנה לי, להינות מהאוכל ולא מהאכילה.
אז בנות יקרות, לא תמיד תישארו שבוע לאחר הניתוח,
לא תאמינו, אבל בעוד חודשיים.... תהיו חודשיים ושבוע אחרי הניתוח
אתן תיראו ותרגישו אחרת לגמרי,
ואל תשכחו שזה אני שגיליתי לכן,
ואל תשכחו להזמין אותי לארוחת הטעימות במסעדת השף שלכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה הזמנתי...
יושי08/06/2011ואני מבשלת ממש סבבה! לא כמו אישתך... אחר...
ואני בסך הכל (או כבר) חודש אחרי.....
עזבו אותכם... הכל סבבה... מאוהבת בשרוול שלי!
:) :) :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לרגע...
אורלי08/06/2011היה נדמה שיש קיטור בדבריי הריני לישר ההדורים ולומר... אני ממש אבל ממש לא מקטרת.. כן, קצת קשה לאוכל לרדת. (עלק אוכל , מים בטעם או אשל חחח)
אבל יושבת לשולחן רואה את כולם בולסים וחושבת לעצמי אני לא אהיה שם שוב :)
ואני טוב לי עם זה. !!!!!
וכמו שאמרת, לפני שבוע אמרתי רק להיות אחרי יום רביעי, ובשבת אמרתי רק להגיע הבייתה... וכך הימים אצים רצים להם וכל יום חוויה חדשה ומיוחדת במינה :)
גם אני (לפחות בנתיים) אוהבת את השרוול שלי
המשך חג נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)