שלום לכולם. אני חדשה.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה

לולי
    09/06/2011

תודה על התשובה. עברתי ניתוח שרוול ד"ר פייגין ניתחה באסות"א ת"א. הBMI היה42 שקלתי 117 ק"ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם. אני חדשה.
    מירה
    08/06/2011

נותחתי שרוול לפני 3 שבועות. ירדתי כבר 9 קילו. אני בת 67, כנראה זיקנת המנותחים. המנתחת אמרה שאני יורדת בקצב של אשה בת 20. מחמאה:-) בדרך כלל אני מרגישה טוב,
    רציתי לשאול האם ידוע לכם על איזו משחה שיכולה לעזור למיצוק העור העודף, תוך כדי ירידה במשקל.
    אולי משהו מסוג המשחות שנשים משתמשות אחרי לידה לעזור לבטן "לחזור לעצמה"
    אשמח לתשובה. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם. אני חדשה.

הוספת תגובה

• שלום מירה - תגובה

שולה זק
    08/06/2011

ברוכה הבאה,
    כרגע את באמת נושאת בדגל הגיל המתקדם - עברת את נעמי שלנו שהיא בת 64 ואת מרים חברתי שהיא בת 65.
    מירה יקירתי - הרבה לחות לעור. מהקרמים הרגילים והרבה ספורט.
    אישית ממליצה לך על שחיה. מה שחשוב זה פעילות גופנית. אל תתפתי להוצאות כספיות מיותרות על קרמים, טיפולים וכו'. בגילנו המתקדם אמר לי פלסטיקאי בעל שם "ילדתי....הכל סיפורי בדים - רק סכין עוזרת".
    שיהיה לך בהצלחה בהמשך ונשמח אם תבקרי באופן קבוע בפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנותחת טרייה

לולי
    09/06/2011

שלום לכלם,
    נותחתי ב 28.03.11 ומאז ירדתי 17 ק"ג. איני יודעת אם זה קצב טוב או לא. אני לא אוכלת הרבה כי עדיין כואב לי אולם מצד שני הדיאטנית אמרה שאם לא אוכל לא ארד.
    אשמח לקבל תגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנותחת טרייה - תגובה

שולה זק
    09/06/2011

שלום לולי,
    את כבר חודשיים מאז הניתוח וירידה של 17 קילו זה יפה.
    לא ציינת איזה ניתוח עברת וא מה היה ה_BMI ההתחלתי שלך.
    מה שחשוב זה בהחלט להיות במעקב של דיאטנית שתיתן לך תפריט מאוזן וכמו כן מומלץ בחצי השנה הראשונה לאחר הניתוח לקחת תוספי מזון (ויטמינים.
    צריך לאכול ולהקפיד על שתיה מרובה ככל האפשר. צודקת הדיאטנית - אם לא תאכלי - לא תרדי ותרגישי רע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו