שאלה לדר' אחמד מחאגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' אחמד מחאגנה
    לימי
    09/06/2011

שלום רב. יש לי תור אליך לרמבם ליעוץ ראשוני רק בעוד כחודש, האם יש אפשרות להגיע אליך ליעוץ מחוץ לרמב"ם? דרך מרפאה פרטית אולי? מאחר ועוד חודש זה הרבה זמן, אני כבר רוצה להתחיל את התהליך, אני יודעת שיש לי עוד הרבה בדיקות לעשות וגם זה לוקח הרבה זמן, וחבל לי על הזמן. תודה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר' אחמד מחאגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שדר' מחג'נה יענה- תגובה

שולה זק
    09/06/2011

דר' מחג'נה מקבבל באסותא לב המפרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' אחמד מחאגנה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    09/06/2011

שלום לימי
    את יכולה להתקשר ל 8810663-4 למרפאה שלי בקניון לב המפרץ (תבקשי שישפצו אותך ביום ראשון הקרוב). אם יש בעיה תתקשרי אלי ביום ראשון בבוקר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' אחמד מחג'נה

לימי
    10/06/2011

לדר' אחמד מחג'נה.
    תודה רבה על הרצון לעזור, אך התקשרתי ללב המפרץ ואמרו לי שעלות יעוץ שם זה 800 ש"ח . וביררתי מול המושלם ואמרו לי שאין החזר כי אתה לא ברשימת הרופאים שבהסדר שלהם, אז אני אחכה לייעוץ ברמבם,בעוד כחודש כי 800 ש"ח זה הרבה כסף למי שאין. אין לי ברירה. אך יש לי שאלה נוספת, האם ליעוץ אני מגיעה כבר עם הבדיקות או שכשאני מגיעה ליעוץ אתה נותן לי את רשימת הבדיקות שאני צריכה לעשות? האם יש אפשרות שתרשום לי איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי שאגיע כבר מוכנה לתור בעוד חודש? מאחר והרופאת המשפחה שלי לא יודעת איזה בדיקות אני צריכה לעשות והיא לא יודעת איזה הפניות לתת לי.אשמח לתשובה. תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדר' אחמד מחג'נה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    10/06/2011

את הבדיקות תקבלי בפגישה הראשונה לאחר הסבר מעמיק לגבי סוגי הניתוחים ואיזה ניתוח מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לימי
    11/06/2011

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו