מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לדר' אחמד מחאגנהלימי09/06/2011
שלום רב. יש לי תור אליך לרמבם ליעוץ ראשוני רק בעוד כחודש, האם יש אפשרות להגיע אליך ליעוץ מחוץ לרמב"ם? דרך מרפאה פרטית אולי? מאחר ועוד חודש זה הרבה זמן, אני כבר רוצה להתחיל את התהליך, אני יודעת שיש לי עוד הרבה בדיקות לעשות וגם זה לוקח הרבה זמן, וחבל לי על הזמן. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה- תגובה
שולה זק09/06/2011דר' מחג'נה מקבבל באסותא לב המפרץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' אחמד מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה09/06/2011שלום לימי
את יכולה להתקשר ל 8810663-4 למרפאה שלי בקניון לב המפרץ (תבקשי שישפצו אותך ביום ראשון הקרוב). אם יש בעיה תתקשרי אלי ביום ראשון בבוקר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' אחמד מחג'נה
לימי10/06/2011לדר' אחמד מחג'נה.
תודה רבה על הרצון לעזור, אך התקשרתי ללב המפרץ ואמרו לי שעלות יעוץ שם זה 800 ש"ח . וביררתי מול המושלם ואמרו לי שאין החזר כי אתה לא ברשימת הרופאים שבהסדר שלהם, אז אני אחכה לייעוץ ברמבם,בעוד כחודש כי 800 ש"ח זה הרבה כסף למי שאין. אין לי ברירה. אך יש לי שאלה נוספת, האם ליעוץ אני מגיעה כבר עם הבדיקות או שכשאני מגיעה ליעוץ אתה נותן לי את רשימת הבדיקות שאני צריכה לעשות? האם יש אפשרות שתרשום לי איזה בדיקות אני צריכה לעשות כדי שאגיע כבר מוכנה לתור בעוד חודש? מאחר והרופאת המשפחה שלי לא יודעת איזה בדיקות אני צריכה לעשות והיא לא יודעת איזה הפניות לתת לי.אשמח לתשובה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדר' אחמד מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/06/2011את הבדיקות תקבלי בפגישה הראשונה לאחר הסבר מעמיק לגבי סוגי הניתוחים ואיזה ניתוח מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימי11/06/2011תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)