מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טיסה לחו"לליאתי10/06/2011
שבת שלום לכולם.
בעזרת האל, ב21 ביוני נכנסת לניתוח שרוול.
ב31 ביולי צריכה לטוס לסיור מקצועי בחו"ל.
מתוך הנחה שההחלמה שלי תהיה תקינה.(ברוך השם אני בדרך כלל ג'אדאאית רצינית)
האם יש בעיה עם טיסה חודש ועשרה ימים לאחר הניתוח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה טובה - תגובה
שולה זק10/06/2011אין שדום בעיה . סעי לשלום וחזרי בשלום. רק קחי בחשבון שבכל קבלות הפנים את רק טועמת קמצוץ מכל דבר. חחחח
ישראלית החיה באנגליה באה לארץ ועברה כאן את הניתוח וחזרה לאנגליה אחרי שבועיים וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינת לאן את נוסעת
מקס ברנר10/06/2011למדינות נידחות לא הייתי נוסע כלל
וגם למדינות תרבותיות לא הייתי נוסע 10 ימים אחרי הניתוח !שאלתי שאלה דומה לפני הניתוח ,וד"ר מחג'נה המליץ לא לצאת לחו"ל חודשיים אחרי הניתוח.למה לחפש צרות ? לא עדיף להמתין לתקופה שכבר לא מתרחשים סיבוכים ?!
אולי אני פרנואיד קצת, אבל לא הייתי רוצה לקבל דלף בקו הסיכות תוך כדי גרירת מזוודה כבדה במדרגות של תחנת קינג'ס קרוס בלונדון.קצת זהירות לא הרגה אף אחד-וכנראה גם לא רוששה אותו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי - פספסת
דניאל11/06/2011חודש ו- 10 ימים אחרי הניתוח, זאת הסיבה ש"שברו" לך את המילה.....
או שהיו לך כוונות נסתרות, למנוע את הנסיעה של המנותחת ולקנות את הכרטיסים שלה במחיר "מציאה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה לחו"ל - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה10/06/2011אין בעיה
טיסה נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה נעימה
ליאתי11/06/2011תודה ד"ר ותודה לשולה.
כנראה שאין צורך להיות פראנואידים לשווא...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)