לוזר?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לוזר?
    יניב
    11/06/2011

המון זמן לא כתבתי והיום בדיוק חשבתי לעצמי שניכנס לכאן ונבדוק אוליי הזמן מביא לכאן עוד כמוני אחרי ניתוח שסובלים מהבעיה שלי .מקס הפתיע אותי בהודעה שלו על ממחמאות שבתוכה מסתתרת הבעיה הגדולה שלי.
    כזכו למי שזוכר טבעת לפני 9 שנים+- והוצאה שלה לפני שנה וחצי אחרי שנכשלתי איתה.
    לפני שנה ושלושה חודשים במשקל 165 וגובה 173 שרוול אצל דר מחאגנה המופלא
    וירידה של עד 97 ק"ג מכנסיים מ-66 ל48 וחולה מ6XL לL

רק מה שקרה בדרך הוא שעליתי לאחרונה 7.5 ק"ג ואני שוקל 102.5 וזה למה?
    כי אני רעב כל הזמן כל היום התמכרתי לתחושה שמכאיבה לי ואני חייב להרגיש מלא כי רק ככה אני לא אוכל.

ממתקים ושטויות גלידות ומתוקים חטיפים וכל הבא ליד שהם לא אוכל עוברים לי טוב יותר מקציצת בשר משעממת.

מרגיש שהשרוול שלי הורחב כי אני יכול לאכול הכל ובכמויות יותר גדולות..
    אם פעם מעדן אחד היה סותם אותי בארוחה לכמה שעות היום זה לא ככה

ואם פעם רבע סנדביץ היה כארוחת שחיתות היום מחליף אותו סנדביץ שלם מלחם רגיל או קל ולא לאורך זמן.

אני הולך לישון רעב כי אני לא יכול להירדם עם אוכל בקיבה וכשאני קם אני טורף

למשל היום קמתי בבוקר עשיתי ספורט עם הרולרס 15 ד"ק

שתיתי נס לפני וכשחזרתי אכלתי כריך שלם עם חביתה

אחר כך נסענו לבריכה שם אכלתי בארבע שעות במבה של הילדה 2 משמשים 2 תפוחים וסנדביץ חביתה נוסף

לפני שיצאנו אכלתי תפוח ואז הגענו הבייתה בערך באחת לא אכלתי כלום כי הילדה נרדמה אז נרדמנו איתה אבל כשהתעוררתי לפני שעה אכלתי מעדן ומייד לאחריו קערת קורן פלקס דבש ללא חלב אבל זה לא השביע אז אכלתי 3 קציצות בשר מטוגנות והתיישבתי לכתוב

כשהקציצות יעברו ועד שאלך לישון בלילה בטח אוכל עוד כריך ועוד קערת קורנפלקס ומי יודע מה עוד

לןא יודע איך לעצור את זה ואם זה משעמום כי כרגע לא עובד או שהרעב אמיתי אבל כך או כך מרגיש רעב כל הזמן

פעם כשדיברנו פה על תופעת הריבאונד מייד אנשים צעקו גיוועלד נורא חששתי מהיום הזה של בין המיצרים
    מצד אחד אני עוד לא שם אבל המחמאות מקסי היקר משכרות גם אותי וגם אני כמוך מרכין ראש ואומר יש עוד 25 לרדת

ומצד שני עם BMI של 33 אני לא אקבל ניתוח חוזר או אשודרג ל מעקף

לא רוצה לחזור אחורה ולא מבין למה זה קורה

יודע שהפתרון לדיאטה חכמה הוא לסגור את הפה אבל בגלל זה שאנחנו לא מסוגלים לזה עשינו ניתוח רק שנותחנו בבטן בקיבה ולא במח ואנחנו עדיי רעבים אז מה עושים

רוצה לשמוע מהרופאים אם אפשר ובעיקר מדר מחגנה היקר מה ניתן לעשות למה אני זכאי למה זה קורה ואיך ניתן לעצור את הטירוף

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוזר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קטונתי מלהמליץ לך

דניאל
    11/06/2011

יניב,
    זה אתה שתמיד עדכנת והאופטימיות שלך שטפה את כולנו.

זה אתה שכתבת : אולי זה משעמום....

לא מכיר אותך מספיק, אבל אני אוכל בעיקר כשאני משועמם.
    תמצא לך עיסוק שיגזול ממך זמן, בעיקר זמן אוכל מיותר,
    תישקל כל יום, ואל תרפה עד שתחזור ל- 2 ספרות.

אנחנו נהיה פה כדי לחזק אותך,
    דווח לנו מעתה, פעם בשבוע על התקדמות הירידה,
    אני משוכנע שתחזור לפסים הנכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יניב

אורלי
    11/06/2011

קוראת אותך זכרת בי לפני הניתוח (שבוע וחצי) עדין צעירה בכל התהליך הזה.. מחברת לאכילה המסיבית של הלפני ניתוח ולאי יכולת להכיל את היוגורט של אחרי.
    אני חושבת שדניאל כל כך צודק.. השעמום הוא מקור החטא ברב המקרים...
    נסה למצא משהו ירחיק אותך מהמטבח.. וממחשבות :)

בהצלחה !! כי הצלחתך היא האישור לכך שאפשר להצליח :)

המשך יום נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי שמן אינו לוזר

רותי
    11/06/2011

לדעתי
    שמן הוא מי שיש לו חור שחור...משהו שבעטיו הוא פונה לאכילה
    אין מה להאשים ,אפשר לנסות ולחשוב-"למה?"
    לדעת
    זה לא קל ואין פטנטים -בנוסף להרזיה חייבת להיות תמיכה שחודרת פנימה- לא באזמל מנתחים ,אלא בנסיון להבין איך אפשר לרפא את הנשמה ...
    לדעתי
    זה לא סתם שדווקא אנחנו סובלים מהפרעות אכילה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוותר

יניב
    12/06/2011

החלטתי על שוק טרפי חחחחחח

דניאל נתת בי המון כח אשתדל לא לאכזב

גם אורלי ורוזי ומי שהגיב

התחלתי אתמול במסעות שנות 34 דק כל אחת בביגוד הזעה

עשיתי שלוש סטים מאתמול והורדתי 1.1 ק"ג

זה מדרבן להמשיך

לא כל סט מביא לירידה אבל אני בטוח שאם אסגור את הפה ואפטר והמתוקים אז נעבור את זה מהר

מרגיש כמו במרוץ לחרמון עכשיו לכבוש את הבופור או משהו כזה
    צריך להגיע לךמעלה להניף את הדגל ולבנות בית על ההר
    מפה אין דרך חזרה

הלוואי שזה נכון

ברוך אתה ה' הנותן עוז לעמו ישראל

אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא לוזר - תגובה

שולה זק
    12/06/2011

בוקר טוב יניב,
    כידוע לך, מנסיונך רב השנים, שהניתוח הוא רק כלי, שוטר צמוד, שיש להפעילו בתבונה - הווה אומר לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    עשית זאת יפה מאוד!!!! נתת כח להרבה מנותחים. גם לדודתך מירי היית השראה חיובית - היא כבר השילה 30 קילו ממשקלה.
    תרשם לקבוצת תמיכה, ותנסה לשנות הרגלים ולהחליף התמכרויות שליליות בחיוביות.
    אם אתה מרגיש צורך לנשנש - רק ירקות והרבה שתיה . תקפיד לאכות מסודר כל 3 שעות. ליאור אוהב לחדד הנושא - קח אוכל בכלים קטנים!!! תכין לעצמך שקית יומית של נשנושים ואל תעבור את הכמות שהקצבת לעצמך!!
    אני משוכנעת שאתה כבר בשלב כזה שתוכל להחזיר עצמך לתלם ולהוריד את המשקל שהעלת.
    בהצלחה ושבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתמשיך להיות דוגמה ומופת !

מקס ברנר
    12/06/2011

שולה ודניאל הרבה יותר טובים ממני כ-INSPIRATIONAL SPEAKERS !
    התפקיד המסורתי שלי שונה-אני דואג להשאיר את הספקות בחיים,ולא לתת למחוק את הקמטים,אחרת נחיה כולנו ב-קלאב-מד של הדחקה.להזכירך-לפני 7 חודשים בערך הייתי צריך לנדנד הרבה עד שד"ר גוייטין נאות להסביר את תופעת הריבאונד, שאולי היא מה שאתה חווה.
    אבל אתה-חוץ מהפנטזיות הזמניות שלך להגיע ל-BMI של אנורקטית ,שהרופאה שלך הצליחה לסלק-היית כאן תמיד להצלחה עקבית ומתמשכת,ובגיל מספיק צעיר כדי להנות מזה לאורך זמן,וחשוב לנו שתצליח לחזור למסלול.
    קל זה בטח לא,אבל כנראה בר ביצוע.ספר לנו על ההתפתחויות.וודאי נלמד מזה משהו בעל תוקף כללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו