ממש...אבל ממש מבולבלת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממש...אבל ממש מבולבלת
    שולי-בלבולי
    11/06/2011

אז אני בטוח אשמע מבולבלת ואולי לא יהיה סדר הגיוני בדברי, אבל אני מקווה שבכל זאת תבינו אותי.

אז עד תחילת השבוע הדרך שלי היתה ברורה, בהירה וידעתי שאני עושה "טבעת". הייתי אצל כל הגורמים: רופא משפחה, רופא כירורג ועשיתי את כל הבדיקות הנדרשות. יש לי אישור של הקופה (כללית) ואפילו תאריך לניתוח ויש לי את הטבעת בבית. (ה-BMI שלי 41).

כשהחלטתי שאני עוברת ניתוח, דיברתי עם שתי מקורבות שעברו את ניתוח ה"טבעת" ושדיברו בשבחה. כמו כן, נכנסתי לפורומים של מטובעים והרגשתי שאני מתחברת לנאמר שם ולדרך והחלטתי לפעול בכיוון ניתוח טבעת ולא העמקתי בנושא השרוול (די פחדתי (הופחדתי) מהקטע של בלתי הפיך).

כשכבר הכל היה כבר "סגור" (אישורים, בדיקות, מנתח ותאריך) התחילו הספקות לגבי הדרך, האם טבעת זה באמת הניתוח שאני רוצה לעבור? האם לא עדיף לעבור את השרוול? והתחלתי לקרוא בפורום שלכם "המשורוולים" ובמקומות אחרים...וככל שקראתי יותר, הבלבול שלי הלך וגדל!!!

אין לי ספק שאני צריכה וחייבת לעבור את הניתוח...קבעתי למחר תור לרופא המשפחה (אני בכללית) כדי שיתן לי הפניה לרופא כירורג המתמחה ב"שרוול" ולאחר מכן אפגש עם רופא הכירורג ואשמע מה יש לו לומר (חשבתי על ד"ר איוון שוורץ מביה"ח "מאיר" - מישהו מכיר? המלצות?)...

אשמח לשמוע את דעתכם...האם גם אצלכם היו לבטים בנוגע לסוג הניתוח? האם יש כאן מנותחים של הכללית? אם כן אשמח לשמוע על "הדרך" ומה נדרש. כל טיפ יתקבל בברכה.

וואוו...מצטערת אם חפרתי...אבל אשמח לקבל את תגובתכם.

תודה!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש...אבל ממש מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למבולבלת

אורלי
    11/06/2011

אני גם משורוולת טרייה מאד.
    אני יכולה להגיד שאני הלכתי לשרוול בגלל שחברתי הטובה סבלה קשות שנים מהטבעת.
    כל אחד מאיתנו מתאים לו משהו אחר. יתכן ולך מתאימה הטבעת ולכן כדאי ללכת לטבעת.
    הכי חשוב לא ללכת רק עם הרגש אלא גם לבדוק מה כל אחד נותן לך כדי שתדעי איך להפיק את המירב מכל פעולה שתעשי.
    שרוול הוא הליך בלתי חוזר, טבעת יש בה את היכולת לשינוי ואולי זה מה שמתאים לך.
    זה אחד הדברים הכי עקרוניים (לדעתי) בהבדל בין ההליכים.
    אם את מבולבלת זה בסדר גמור, למדי את ההבדלים והחליטי מה מתאים לך יותר.
    כשאני התייעצתי עם הכירורג הוא אמר שעליי לבחור, הם לא עוזרים לך / לי עם בחירת ההליך אלא בדרך כלל נותנים למטופל לבחור לבד. ודיי ברור למה. זה הליך שאת צריכה להיות שלמה איתו כי הוא הליך דרמטי מאד :)

בכל דרך שתבחרי בחרי כי את שלמה איתו ואנו נהיה פה לעזור ולתמוך בך (מדברת בשם כולם פה ומקווה שהם יתמכו בי )

שבוע נפלא לחיים חדשים
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למבולבלת - תגובה

שולה זק
    11/06/2011

שלום לך,
    נכון את עושה שרגע לפני....הבנת שעליך לקבל מידע על כלך סוגי הניתוח המבוצעים כיום וללכת לכירורג שעושה את כל הניתוחים. לקבל הסברים ויחד להחליט איזה ניתוח הכי מתאים לך וזאת על פי ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
    כל הכירורגים בתחום הם מעולים ומומחים. דר' שוורץ הוא רופא מעולה ומהוותיקים בתחום. (נותחתי על ידו לפני כעשר שנים)
    בהצלחה
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו