מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
התמונות הן ממרץ מבת המצווה של ביתי
שרית12/06/2011ביום יום אני לא כזאת מגונדרת חחח
אגב מאז ירדתי עוד 2 ק"ג, אבל העלתי אחד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ואחרישרית12/06/2011
אני צריכה עידוד
עברו להם 10 חודשים והגעתי אל משקל היעד-יש!
אך כאן ידידי לא נגמרת העבודה, להםך היא קשה יותר!
המחמאות רבות, אך דווקא עכשיו אני בהידרדרות.
שבועיים לא הייתי במכון כושר.
והתאבון נפתח לו.....אני בסרטים.
לא מצליחה לצאת מהלופ שנכנסתי אליו.
החלטתי להראות לכם תמונה שלי לפני ואחרי.
זה יותר בשבילי :)
שבוע קל ומוצלח
שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואחרי
שרית12/06/2011זאת מאפריל, הייתי בהולנד, אני עם הרבה שכבות היה קרררררררר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד קצת של אחרי
שרית12/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד אחת
שרית12/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכל הגוף
שרית12/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתוש
אפרת עוזיאל12/06/2011את מדהימה כל הכבוד לך
את ניראת מעולהההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יקירה
שרית12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוווווווווו
יושי12/06/2011בא לי לצרוח!!!!!!! את מ-ה-מ-מ-ת!!!!
איזה יופי ואיזה כיף לך... כל פעם שאת מרגישה שהתיאבון מגיעה לכי לצחצח שיניים- כך אמרה לי מישהיא שעברה את הניתוח לפני שנה וחצי ונראית מצויין (!) והיא אומרת שזה ממש עוזר כי אחרי ציצוח שיניים הפה רענן והחשק עובר לו....
תנסי... מה יש לך להפסיד?!
אני רק בתחילת הדרך אז אין לי פטנטים משלי-
תמשיכי להצליח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה והמחמאה.
שרית12/06/2011אני אנסה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימה
סיגל12/06/2011כל הכבוד, מנסיוני...ירדתי 43 קילו לבד (בעזרת קבוצת הרזיה) ברגע של נחת שחררתי רסן ולא שמתי לב...עכשיו אחרי שנתיים עליתי 55 קילו.
אל תעשי את זה לעצמך-קשה מאוד להתמודד עם חשק לאכול אבל עם תסכול ועכזה קשה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שעולה או זה שיורד חחח
שרית12/06/2011מי כמוני למודת דיאטות.
יו יו!
עולה ויורדת עולה ויורדת.
הנה היום יום א' חזרתי לעצמי.
לא מזמן חזרתי מהעבודה אכלתי ונכנסתי לפורום. היה כייף לפתוח ולרות את כל התגובות המדהימות.
מחמם את הלב.
עוד מעט אצא למכון.
החלטתי שהשבוע אני חייבת להיכנס חזרה לכושר.
כל יום שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית המדהימה - תגובה
שולה זק12/06/2011WOW - סחטיין על הירידה הנפלאה.
אחרי שאת מסתכלת על ה"לפני" שלך.....איך את יכולה לתת לעצמך דרור ולזלול???
לכי לדיאטנית, הרשמי לקבוצת תמיכה . מה עם ספורט???? אני משוכנעת שאת מספיק חזקה ונבונה להתמיד בשינוי אורח החיים ולהמקד בעתיד הבריא שלך.
ליפול קל מאוד - לקחת עצמך בידיים ולהילחם ב"מחלה" - זה מאוד קשה. אך זה גורלנו. חייבים לשמור ולהבין שלא נמנע מאיתנו אוכל - לאכול, אבל באופן שפו ומבוקר.
אני כמעט 10 שנים אחרי - וממשיכה במלחמה היומיומית לאכול ולא לזלול ולא לשכוח את עברי שרק פגע בי בריאותית.
בהצלחה ואנחנו כאן לחזק ולעודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
גילה פ12/06/2011אני קוראת הדוקה של הפורום, ולא תמיד כותבת הפעם אני חייבת לכתוב לך, לפני כ-8 שנים ירדתי 46 ק"ג ששמרתי עליהם באדיקות שנתיים, לאחר מכן נתתי לעצמי דרור, אם זה בספורט, אח"כ שתיה, אח"כ עוד קצת אוכל, כרגע אני 4.5 חודשים אחרי ניתוח שרוול ירידה של 28.5 ק"ג, יש לי עוד קצת לרדת אבל זה בסדר, ואני חושבת הפעם אחרת, הדרור שנתתי לעצמי אז, מפחיד אותי היום, המנורות דולקות לי בראש, וגם הצפירה באוזניים נשמעת. שימי לך תמרור עצור עכשיו.
מקווה שאני מעירה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גילה
שרית12/06/2011גם אני קוראת הדוקה ולא ממש כותבת.
עד עכשיו הכל היה על מיי מנוחות פחות או יותר. לא יודעת חג השבועות שיבש לי את הראש :)
פתאום הרגשתי הדרדרות וזה פגע לי בנפש ממש.
תודה לכולם על התגובות החמות.
איזה כייף לדעת שיש אנשים שמבינים אותי.
זהו נגמרו החגים חוזרים למסלול.
עוד שעה אני במכון
אחת שתיים, אחת שתיים חחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מתוקה
שרית12/06/2011עד עכשיו היה מאוד קל להקפיד
לגביי ספורט, אני הלכתי 3 פעמים בשבוע למכון ספינינג ועיצוב.
עכשיו הכמוית גדלו והעיניים שב נפתחו הרי לא עברנו ניתוח בראש/בעיניים.
כפי שכתבתי היום יום א' חזרתי למסלול.
עוד מעט אני יוצאת שוב למכון.
אין מה לעשות זהו גורלינו חחח
נשיקות
שר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואואואואוואאו
אורלי12/06/2011את מהמממתתתתתתת
ואם עידוד את צריכה באת למקום הנכון !
אחרי כזה מהפך שעשית ובמאמץ כל כך גדול, ואין לי ספק שהבן שלך מה זה גאה בך גם אם הוא לא ממש אומר את זה (כי הרי זה לא קול להגיד את זה בגילם)
תחזיקי מעמד.. אולי תנסי לכתוב את הדברים שאת אוכלת וכשאת רוצה לגשת למקרר רוצי לכתוב את זה.. זה אולי יעזור לך להתאזן קצת :)
שבוע נפלא לחיים החדשים
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית חמודתי את מדהימה
ליאתול12/06/2011נפגשנו בנתניה ואמרתי לעצמי "שזו חוצפה להביא כאלו רזות למפגש" אבל אז הבנתי מהחברה שאת אחת ההצלחות ומאז זה מעודד אותי להמשיך הלאה.
את חיזקת אותי למרות שלא ממש דיברנו זה היה מעצם נוכחותך .... את מדהימה!!!
תתחזקי ותמשיכי הלאה אסור לך להתיאש את פשוט פצצה מדהימה והלוואי עלי להראות כמוך לאחר הירידה שלי.... (יש לי עוד עבודה)
ממוש כשקשה תיכתבי לנו ונעזור ואם צריך ובא לך לדבר אז יש לשולה את הפלאפון שלי ואשמח לעודד אותך כל עוד תזדקקי.
עם המון המון כוח אליך ואהבה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו...!!!!!
עפרה12/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת את מקסימה
שרית12/06/2011היי ליאת,
הרגשתי במילים שלך את החום והרצון לעזור ורק על כך תודה!
במקום עבודתי עוד 2 עברו את הניתוח בעקבותיי ועוד חברה בדרך.כן אני מקור להשראה.
אני מקווה שאמשיך להיות מקור לכח ולהצלחה.
אסור להיות שאננים אחרת.....
התמונה שלי מלפני מזעזעת. במיוחד הרגליים.
כל שנה בסוף יולי אנחנו נוסעים לאילת.
השנה גם, אני אצטלם ואראה לכם :)
אני הולכת להתארגן למכון
אוהבת
שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)