מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חברים-חדשה ומתרגשתsabrina12/06/2011
יש לי ניתוח ב05.07 בהרצליה מדיקל סנטר. המנתח הינו ד"ר שטיין. האם מישהו נותח אצלו כי לא קיבלתי שום המלצות ודי סמכתי על האינסטינקטים:)
אני היום צריכה להתחיל דיאטת חלבונים ובלי פחממות:( האם מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם מותר לאכול גבינות, חלב, פירות?
אני ממש מתרגשת וקוראת ליום הזה -היום הראשון של שארית חיי!
הבי אם איי שלי 40.5 אני שוקלת 110ק"ג. אני לא מצפה לניסים אבל רוצה עזרה....כל החיים שלי הייתי שמנה ועכשיו מקווה שזה ישתנה.
שיהיה לכולנו המון בהצלחה והרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בדרכך החדשה
רותי12/06/2011בקשר לדיאטה-יש בפורום "שאלות נפוצות"
קראי ותקבלי מענה.
אני נותחתי ב-12.4 גם במדיקל סנטר בהרצליה, אך רופא אחר. היינו 2 בחדר ולכל אחת טלוויזיה וכך לא החמצנו אף תוכנית...
עצתי- לפני הניתוח קראתי את כל מה שנכתב בפורום זה...לא צריך להגזים אך דיפדוף בדפים קודמים נותן ביטחון בנושא ,כי לרו השאלות חוזרות ונישנות ומעניין ללמוד מנסיונם של אחרים המשתפים אותנו בחוויותיהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מנותחת שם באותו יום
נטלי א12/06/2011רק מנתח אחר... שיהיה לנו בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודות דר' ספוז'ניקוב
אסנת12/06/2011גם אני לקראת ניתוח והייתי רוצה לשאול מס' שאלות מנותחים שביצעו אצל דר' ספוז'ניקוב בקפלן את הניתוח. אודה לכם אם משהו יחזור אלי. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקפלן זה דיי חדש כל הניתוחים
ליאתול12/06/2011ולכן הרבה לא הספיקו לעשות שם .
אני עצמי גרה ממש קרוב לקפלן ולמרות זאת נסעתי לסורוקה כי קפלן רק התחילו לנתח אצלם ולא רציתי ליפול בין הכיסאות.
יש לי חברה שבעלה עשה שם את הניתוח (טבעת) ולא שמעתי תלונות מיוחדות על ביה"ח או הרופא הוא נשמע דיי מרוצה. (אצל אותו המנתח )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודות דר' ספוז'ניקוב - תגובה
שולה זק12/06/2011אסנת היקרה,
עי לתקן את דבריה של ליאתול - קפלן בכלל לא חדשים בתחום ניתוחי קיצור קיבה ובטח לא דר' ספוז'ניקוב שהוא ותיק בתחום.
כפי שאני כותבת לכל הפונים שאלו על רופא זה או אחר או על בית חולים זה או אחר....כל הרופאים כירורגים בכיים ומומחים בתחומם וכך גם דר' ספוז'ניקוב, כמו כן גם בית חולים קפלן.
אם יש לך שאלות לגבי הניתוח עצמו לפני ואחרי נשמח לעזור. אנחנו לא במה לקידום רופאים או בתי חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה כשאני ביררתי אז אמרו לי
ליאתול13/06/2011שיחידת הניתוחים שלהם לא פעלה ושזה דיי חדש זה היה באזור חודש 9/10 .... כך נאמר גם לחברה שלי בכללית.
זה לא אומר כלום על טיב הרופא.
בסורוקה גם הייתה תקופה שעצרו עם הניתוחים הבריאטריים , כך סיפרו לי בסורוקה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה- תגובה
שולה זק12/06/2011להתרגש זה טבעי.
מותר לאכול גבינות, מוצרי חלב, חלב, ביצים, בשר, ירקות.
תקראי בשאלות הנפוצות - מאגר מידע בלתי נדלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)