הי חברים-חדשה ומתרגשת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי חברים-חדשה ומתרגשת
    sabrina
    12/06/2011

יש לי ניתוח ב05.07 בהרצליה מדיקל סנטר. המנתח הינו ד"ר שטיין. האם מישהו נותח אצלו כי לא קיבלתי שום המלצות ודי סמכתי על האינסטינקטים:)
    אני היום צריכה להתחיל דיאטת חלבונים ובלי פחממות:( האם מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם מותר לאכול גבינות, חלב, פירות?
    אני ממש מתרגשת וקוראת ליום הזה -היום הראשון של שארית חיי!
    הבי אם איי שלי 40.5 אני שוקלת 110ק"ג. אני לא מצפה לניסים אבל רוצה עזרה....כל החיים שלי הייתי שמנה ועכשיו מקווה שזה ישתנה.
    שיהיה לכולנו המון בהצלחה והרבה בריאות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי חברים-חדשה ומתרגשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה בדרכך החדשה

רותי
    12/06/2011

בקשר לדיאטה-יש בפורום "שאלות נפוצות"
    קראי ותקבלי מענה.
    אני נותחתי ב-12.4 גם במדיקל סנטר בהרצליה, אך רופא אחר. היינו 2 בחדר ולכל אחת טלוויזיה וכך לא החמצנו אף תוכנית...
    עצתי- לפני הניתוח קראתי את כל מה שנכתב בפורום זה...לא צריך להגזים אך דיפדוף בדפים קודמים נותן ביטחון בנושא ,כי לרו השאלות חוזרות ונישנות ומעניין ללמוד מנסיונם של אחרים המשתפים אותנו בחוויותיהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מנותחת שם באותו יום

נטלי א
    12/06/2011

רק מנתח אחר... שיהיה לנו בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודות דר' ספוז'ניקוב

אסנת
    12/06/2011

גם אני לקראת ניתוח והייתי רוצה לשאול מס' שאלות מנותחים שביצעו אצל דר' ספוז'ניקוב בקפלן את הניתוח. אודה לכם אם משהו יחזור אלי. ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקפלן זה דיי חדש כל הניתוחים

ליאתול
    12/06/2011

ולכן הרבה לא הספיקו לעשות שם .

אני עצמי גרה ממש קרוב לקפלן ולמרות זאת נסעתי לסורוקה כי קפלן רק התחילו לנתח אצלם ולא רציתי ליפול בין הכיסאות.

יש לי חברה שבעלה עשה שם את הניתוח (טבעת) ולא שמעתי תלונות מיוחדות על ביה"ח או הרופא הוא נשמע דיי מרוצה. (אצל אותו המנתח )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודות דר' ספוז'ניקוב - תגובה

שולה זק
    12/06/2011

אסנת היקרה,
    עי לתקן את דבריה של ליאתול - קפלן בכלל לא חדשים בתחום ניתוחי קיצור קיבה ובטח לא דר' ספוז'ניקוב שהוא ותיק בתחום.
    כפי שאני כותבת לכל הפונים שאלו על רופא זה או אחר או על בית חולים זה או אחר....כל הרופאים כירורגים בכיים ומומחים בתחומם וכך גם דר' ספוז'ניקוב, כמו כן גם בית חולים קפלן.
    אם יש לך שאלות לגבי הניתוח עצמו לפני ואחרי נשמח לעזור. אנחנו לא במה לקידום רופאים או בתי חולים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה כשאני ביררתי אז אמרו לי

ליאתול
    13/06/2011

שיחידת הניתוחים שלהם לא פעלה ושזה דיי חדש זה היה באזור חודש 9/10 .... כך נאמר גם לחברה שלי בכללית.

זה לא אומר כלום על טיב הרופא.

בסורוקה גם הייתה תקופה שעצרו עם הניתוחים הבריאטריים , כך סיפרו לי בסורוקה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה- תגובה

שולה זק
    12/06/2011

להתרגש זה טבעי.
    מותר לאכול גבינות, מוצרי חלב, חלב, ביצים, בשר, ירקות.
    תקראי בשאלות הנפוצות - מאגר מידע בלתי נדלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו