מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- HELP!!!ג'ני12/06/2011
6 שבעות אחרי השרוול
12 קג פחות
42 BMI התחלתי
105 משקל
אני לא מתעמלת בכלל (מחכה לצרור מכות ממכם) יש לי מכשיר אלפטיקל חדש בבית ואני לא רואה אותו ממטר.. שונאת הליכות.. אין לי חדר כושר ממש קרוב לבית יהכי בעייתי אני מפוטרת מהעבודה כך שאני לא יכולה להרשות לעצמי כרגע לשלם מכון כושר + נסיעות....
אני כרגע כן בשלבי ירידה והכל טוב ויפה אבל אני מאד פוחדת מהעלייה במשקל במהשך הדרך...
אני יודעת שאני עוד רחוקה משם אבל אני כבר "מרשה לעצמי" לאכל דברים לא הכי ממולצים (איזה 2 קוביות שוקולד או חצי עוגיית אלפחורס עם ריבת חלב...אונם לא בכמיות של פעם אבל כן... אנ עושה את זה...)
ועכשיו לשאלתי כשאומרים פה קבוצת תמיכה למה כוונה?? לכל קבוצת תמיכה רגילה שומרי משקל או לקבוצות של מנותחים דווקא?? (גם זה אין לי קרוב... נותחתי בבלינסון ויש לי כשעתיים וחצי נסיעה... ו2 ילדים קטנים שצריכים סידור לאותו יום...)
אשמח לקבל קצת צעקות ממכם שיוציאו אותי מהשאננות שאני עומדת להכנס אליה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ני
אורלי12/06/2011אני מתנצלת מראש אם אשמע קשוחה, אבל עושה רושם שעשית את המהלך הפיזי אבל לא ממש את המהלך הרגשי ולכן.... חובה עליך למצא את התמיכה המתאימה שתכוון אותך למהלך הנפשי שחסר לך כל כך....
שומרי משקל - כרגע לא הכתובת.. כרגע את צריכה למצא את הקבוצה המתאימה לך המחוברת לניתוחי השרוול.. זו לא דיאטה של שומרי משקל והם לא יבינו זאת !!!! לכי תסבירי להם שבשלב מסויים לא יכולת להכיל חצי אשל..
כן, עבר הרבה זמן מאז.. אבל את עדין זוכרת את זה אז תתרפקי על הזכרונות !!! וקדימה לחזור להרגלים הישנים של אחרי הניתוח.
תעזבי את השוקולד והעוגיות בצד ותתרכזי ב 6 הארוחות שהיו אחרי הניתוח.. קטנות (לאו דווקא טעימות) אבל יעילות !
נסי לשחזר את הצעדים הראשונים.. ולהתחיל לצעוד מחדש בשביל המסולע הזה.
אין ספק שתמיכה תקבלי פה.. אבל תצטרכי לצעוד בשביל לבד, כשהרוחות שלנו מרחפות מעלייך לשלוח לך חיוך ונחמה :)
בהצלחה !!
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן את גרה?
מקס ברנר12/06/2011שואל כדי ששולה תוכל לכוון אותך לקבוצת תמיכה
לצעוק עלייך?לא אני !יש כאן אחרים שיעשו זאת טוב ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאלו שיכולים לקנא בך
רותי12/06/2011היום אני חודשיים אחרי וירדתי פחות ממך...אבל אני מאד מרוצה וההקפים שלי חוגגים
והרופא מרוצה וכייף לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)