עכשיו תורי להיות מבואסת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עכשיו תורי להיות מבואסת
    יושי
    12/06/2011

חודש אחרי. עכשיו נשקלתי בפעם הראשונה מאז הביקורת ו- 10 קילו.
    זה מרגיז!
    לא, אני לא מתלוננת על ה- 10, אני מתלוננת שזה רק 10.
    איך יכול להיות???? אני כבר חודש יותר צדיקה מהאפיפיור...
    אז מה יכול להיות? האנטיביוטיקה שלי שאני לוקחת בכמויות אסטרונומיות? אולי מחזור? ואולי הגוף שלי לא רוצה לרדת?
    אווווווווף!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עכשיו תורי להיות מבואסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי יושי

אורלי
    12/06/2011

כל כך מבינה אותך, אני חזרתי לפני כמה שעות מהוצאת הסיכות והשקילה של 10 ימים אחרי הניתוח...
    כולם ירדו בין 10-12 קילו... ואני כולה 6 חחחח
    והתבאסתי.. אבל האמת היא שאני בערך שליש מהם במשקל הכללי שלי :) אז הייתי צריכה לשמוח מאד.

תשמחי איה, זה 10 קילו וזה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן , תחשבי כמה קדרות אפשר לעשות מה 10 קילו האלו, כמה תבניות של לזניה :)
    ואת כל זה את !!! הצלחת להוריד. וכל הכבוד לך !!!!

ערב נפלא של חיים חדשים
    אורלי

נ. ב. באשר לחלבון חלב בנתיים הדיאטיקנית לא רוצה שאתחיל עם זה.. אז המון תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבסוף תקימו מקהלת מקוננות ומיללות

רותי
    12/06/2011

איה
    כולן אומרות שהן ירדו המון ובמהירות -
    מה מונע ממך -
    גם את יכולה להגיד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפסיק להגיב להודעות האלה !

מקס ברנר
    12/06/2011

איך אומרת הפולניה ?"זה עולה לי בבריאות..."ועם לחץ הדם ושאר גורמי הסיכון שלי עדיף שלא אתעצבן .
    מתי בפעם האחרונה הורדת 10 קילו בחודש ?!
    חשבת שאת כל המשקל שצברת בשלושים וכמה שנות בליסה תורידי בשלושים יום?או שישים יום?
    ואם זה ייקח שלושים שבועות-אז לא היה שווה כל הסיפור ?!

אבי המנוח היה ניצול שואה.כששוחרר מאושוויץ שקל 42 קילו !! (BMI 13 )יותר מת מחי !אבל בכל זאת נדרשו שנים של רעב ועבודה קשה להגיע למשקל כזה .

אז קצת פרופורציות בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכניס לפרופורציות

יושי
    12/06/2011

אתה רואה, מקס יקר- גם כשאתה לא רוצה להגיב- אתה מגיב ומעודד... זה טבוע בך נראה לי.... ו- לא! אל נא תגיד שאתה לא מגיב לכאלה הודעות יותר... אתה עושה את זה מצויין...
    אז נכון- אורלי, לחשוב כמה קובה נכנס ב- 10 קילו.... וווווואאאאא!- פרופורציות...
    ונכון- מקס, 38 שנות זלילה יורדות לאט לאט....
    אבל למה לא להתלונן? הרי התגובות כל כך מעודדות שהיה שווה... :)
    בדרך לעוד 10- לאט לאט- בסוף זה יהיה יפה. ובריא.
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי אתה הגדול והיחיד-אין עליך!

שולה זק
    12/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יושי חביבתי שתדעי לך שגם אני ירדתי

ליאתול
    12/06/2011

בחודש הראשון 10.5 קילו וזה היה נראה לי מעט אבל היום חמישה וחצי חודשים אחרי וירדתי 40 קילו , הלכתי לביקורת בביה"ח בו נותחתי ונאמר לי שזה נחשב להרבה.

כלומר לאט לאט לא צריך למהר!!!! אני סה"כ עשיתי הכל לפי הספר והיה לי תחושה שזה לא זז מספיק מהר אך הינה בביה"ח חושבים אחרת וזה מעודד אותי כי הינה אני בדרך הנכונה וכן יורדת יפה....

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

יושי
    12/06/2011

40 קילו ?! זה מהמם!!!! איזה כיף לך.... את בטח שיא מאושרת, והכי כל הכבוד לך! אני לוקחת את המילים שלך לגמרי!
    לאט לאט...... נראה לי שגם קצת ספורט לא יזיק לי- שעדיין לא התחלתי (טוב, אל תצעקו.... לא צריך בכעס... :) )
    לילה טובבבבבבב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד עכשיו עשיתי ספורט אבל

ליאתול
    13/06/2011

בזמן האחרון אני עייפה מאוד ולכן פניתי לבירורים אולי יש חוסרים בויטמינים וכאלו....

אני מקווה שאמצא את הבעיה ואמשיך בהליכות וחדר כושר כמו בעבר!!!

אין ספק שזה עוזר.

שמחה שעזרתי לך , ליאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו