מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופה לגבי ניתוח.דיקלה13/06/2011
שלום רב.
אני עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות לניתוח שרוול. וביקרתי היום בתל השומר אצל פרופסור רובין. מסיבות כאלה ואחרות לא הייתי מרוצה מהדרך שבה הוא טיפל במקרה שלי ולצערי לא ידעתי על קיומך...
לצערי הרב אני מכירה טוב מאוד את בית החולים כיוון שאני סובלת מלחץ תוך גולגולתי, אבנים בכיס מרה ובעבר גם בכליות.
לאחרונה שוב ביקרתי בבית החולים וקיבלתי מכתב ממחלקת נוירולוגיה וכירוגיה לעבור בהקדם את הניתוח עקב הבעיות הרפואיות שציינתי. ולכן עשיתי את כל הבדיקות בהקדם האפשרי . בבדיקה של צילום ושט קיבה כתוב בקע היאטלי גולש קטן עם רפלוקס מתון ולכן פרופסור רובין אמר לעשות מעקף (שאין צלי מושג מה זה וגם לא קיבלתי הסבר על כך משום גורם).
ביום רביעי הקרוב יש לי ועדה באסותא והכול כבר מוכן מבחינת בדיקות.
ברצוני לברר האם אוכל להינתח על ידך והאם יש אפשרות לעשות זאת בהקדם עקב הבעיות שציינתי( אוכל למסור לך במידת הצורך את הרופאים שטיפלו בי והמליצו בדחיפות על הניתוח).
אני אמא לשני ילדים קטנים ומאוד חוששת לבריאותי ויודעת שאני חייבת להוריד משקל בצורה דרסטית על מנת לנחלים מהלחץ תוך גולגולתי. כבר עברתי שאיבה של נוזלים מהגב קרוב ל350. ושוב חזרו לי התסמינים של זה ( כאבי ראש חזקים וכו).
אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. דיקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיועד לד"ר גוייטן
דיקלה13/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)