שאלה דחופה לגבי ניתוח.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי ניתוח.
    דיקלה
    13/06/2011

שלום רב.
    אני עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות לניתוח שרוול. וביקרתי היום בתל השומר אצל פרופסור רובין. מסיבות כאלה ואחרות לא הייתי מרוצה מהדרך שבה הוא טיפל במקרה שלי ולצערי לא ידעתי על קיומך...
    לצערי הרב אני מכירה טוב מאוד את בית החולים כיוון שאני סובלת מלחץ תוך גולגולתי, אבנים בכיס מרה ובעבר גם בכליות.
    לאחרונה שוב ביקרתי בבית החולים וקיבלתי מכתב ממחלקת נוירולוגיה וכירוגיה לעבור בהקדם את הניתוח עקב הבעיות הרפואיות שציינתי. ולכן עשיתי את כל הבדיקות בהקדם האפשרי . בבדיקה של צילום ושט קיבה כתוב בקע היאטלי גולש קטן עם רפלוקס מתון ולכן פרופסור רובין אמר לעשות מעקף (שאין צלי מושג מה זה וגם לא קיבלתי הסבר על כך משום גורם).
    ביום רביעי הקרוב יש לי ועדה באסותא והכול כבר מוכן מבחינת בדיקות.
    ברצוני לברר האם אוכל להינתח על ידך והאם יש אפשרות לעשות זאת בהקדם עקב הבעיות שציינתי( אוכל למסור לך במידת הצורך את הרופאים שטיפלו בי והמליצו בדחיפות על הניתוח).
    אני אמא לשני ילדים קטנים ומאוד חוששת לבריאותי ויודעת שאני חייבת להוריד משקל בצורה דרסטית על מנת לנחלים מהלחץ תוך גולגולתי. כבר עברתי שאיבה של נוזלים מהגב קרוב ל350. ושוב חזרו לי התסמינים של זה ( כאבי ראש חזקים וכו).
    אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי. דיקלה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה לגבי ניתוח.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיועד לד"ר גוייטן

דיקלה
    13/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו