רעב כבד ועצבנות יתר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רעב כבד ועצבנות יתר
    ליאתי
    14/06/2011

שלום לכולם.
    אני כשבוע לפני הניתוח, התחלתי היום בשבוע השני של דיאטת החלבונים- כלכלה רכה בלבד. אני רעבה בטירוף- וכתוצאה מכך עצבנית ועם מיגרנה נוראית כתוצאה מכך.(כן- אני גם במחזור....לפחות לא יצא על הניתוח...:)- אין הקלות????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעב כבד ועצבנות יתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לפני ניתוח

אורלי
    14/06/2011

אני יודעת שירצו להרוג אותי כאן.. אבל אני לדוגמא לא ידעתי על הדיאטה הזו, ולכן גם לא עשיתי את זה .. ולמרות זאת ניתחו אותי בלי שום בעיה.
    הדיאטה היא המלצה חמה מאד אבל אם תחרגי ממנה קצת !!!! והדגש על קצת!!! לא יקרה כלום.
    זה כמו אלכוהוליסט שאומרים לו להפסיק את השתיה.. אבל את יכולה לחרוג (למיטב הבנתי בקצת)

בהצלחה :)

המשך יום נפלא
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

אפרת עוזיאל
    14/06/2011

אני שמונה חודשים אחרי הניתוח ולא אמרו לי מילה לפני הניתוח על דיאטה .
    להפך אני זוכרת שעשיתי ארוחות שחיתות לפני .
    אבל לדעתי תעשי מה שהרופא אמר לך .
    ושיהייה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרעב כבד ועצבנות

אפרת ב
    14/06/2011

הי ליאת . גם אני אמורה לעבור בעוד שבוע בידיוק את הניתוח . איפה את מנותחת?
    גם לי אמרו לעשות דיאטה דלה בפחממות שלושה שבועות לפני הניתוח אבל לא דיברו איתי על כלכלה רכה. מותר לי לאכול חלבונים ואפילו ארבע פרושות לחם קל ליום.
    גם זה לא קל אבל נשמע לי הרבה יותר סביר מאשר כלכלה רכה
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפרת

ליאתי
    14/06/2011

שלום אפרת.
    א"יה ,אני מנותחת בפוריה אצל ד"ר גרון.
    אני קבלתי שבועיים דיאטת חלבונים. שבוע ראשון היה מותר לי: מוצרי חלב דיאטטיים או דלי שומן,קופסה טונה במים, 2 מנות בשריות דלות שומן וירקות חופשי- למעט תפו"א,בטטה,תירס,אפונה,סלק וגזר.ז"א- גמילה מוחלטת מסוכרים וחלבונים
    השבוע מותר לי:
    מים, משקאות דיאטטיים,, תה וקפה ללא סוכר, ג'לי דיאט, קרטיב דיאט (עד 10 קלוריות ליחידה), מוצרי חלב דלי שומן, ביצה קשה ,טונה במים,מרק טחון בבלנדר.... ויש הגבלה בכמויות....
    כל מנתח יש לו את הגישה שלו....זאת הדיאטה שנהוגה בפוריה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעב כבד ועצבנות יתר - תגובה

הילה כהן
    14/06/2011

הי ליאת , דיאטה דלה בפחמימות יכולה להכיל עד 100 ג' פחמימה ליום שיכולים לבוא בצורת ירקות חופשי או לכלול לחם
    להלן הצעה שלא תחרוג מ 100 ג' ליום
    בוקר : 2 ירקות +פרוסת לחם או 2 פרוסות לחם קל + חצי קוטג' /גבינה לבנה
    ביניים : יוגורט לבן 200 מ"ל 3%
    צהריים : מנה בשרית בלי פחמימות+ ירקות מבושלים (כוס) /2כוסות סלט
    אחה"צ: פרי קטן (תפוח , אגס, אפרסק , 3 משמשים או שני שזיפים)
    ערב: קופסת טונה במים או 100 ג' פסטרמה או ביצה + פרוסת לחם+ 2 ירקות או כוס סלט + כף טחינה או כפית שמן זית
    לילה : גלידה דיאט אישית או יוגורט דיאט עם פרי או יוגורט רגיל 150 מ"ל

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלה

ליאתי
    14/06/2011

הלה. תודה על תשובתך...זה אומר שאני יכולה לגנוז את דיאטת החלבון במרקם נוזלי ופשוט לאכול ע"פ התפריט שהצעת- ולא יקרה כלום???? אם כן- החזרת לי את החיוך לפנים!!!!! האמת שלא הבנתי בכלל מה החשיבות של השבוע "הנוזלי" לצורך הניתוח.(את חשיבות דיאטת החלבונים ככלל הבנתי מצוין!!)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלה - תגובה

הילה כהן
    15/06/2011

מאחר ואני לא יודעת מה ההגיון העומד מאחורי הדיאטה הנוזלית(אולי ריקון המעי לפני מעקף?) עדיף שתתייעצי גם עם הדיאטנית שלך .
    אם מדובר בדיאטה לכבד שומני בלבד ,התפריט שנתתי לך יעשה את העבודה .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור-לכי על הגרסה המרחיבה של

מקס ברנר
    14/06/2011

הדיאטה (כמו שמוצגת בתשובה של הילה )לפחות לא תהיי רעבה !
    השינויים במצב הרוח לא קשורים במחסור במזון,כי הרי אפשר לתקוע קילו ירקות ביום,וטונה,ובשר,וגבינה וביצה,אלא במחסור בפחמימות פשוטות שיוצר מתח,עייפות ודכאון.זה בולט יותר אצל המכורים לסוכרים פשוטים (חובבי הממתקים והמשקאות הממותקים ).נחמה קטנה-אחרי שלושה שבועות קשים כאלה,והימים שאחרי הניתוח שממילא לא אוכלים בהם,הגוף מתרגל לחיות עם פחות סוכר !
    אני למשל מקרה די קשה של מכור למתוק,אבל היום זה בא במנות הרבה יותר קטנות.חלפו עברו הימים שיכולתי לסיים ב-10 דקות חפיסת שוקולד אגוזים (200 גרם )כארוחת ביניים קלה באמצע יום העבודה.המאושרים יחסית בקרבנו מצליחים להגמל לחלוטין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס

ליאתי
    14/06/2011

תודה על העידוד. באמת התחלתי להרגיש ממש בדכאון....העיקר שיעבור ואראה מחייכת ורזה עוד כמה חודשים....:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו