מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוולשרוולית14/06/2011
אני עומדת לעשות ניתוח שרוול ביום 4.7.11 אצל ד"ר מטר. מאוד מתרגשת, אבקש לדעת האם באמת מפסיק הרעב, מתי אפשר להתחיל ללכת ברגל, ומה התפריט בערך לחודש, ומה אסור לאכול או לשתות בכלל.
אשמח לקבל תגובות וחיזוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
אורלי14/06/2011אז ככה, אני בסך הכל שבועיים אחרי.. רעב ? מה זה ??????
אתה מרגיש סתום מ 5 כפיות של אשל חיחחיחיחיי
יכול לשבת בשולחן עמוס כל טוב ולא לרצות לטרוף הכל :)
זו תחושה מדהימה!!!!!!!!!
שבוע ראשון אתה בדיאטת חלבון נוזלית.. אחרי שבועיים מתחילים לתת לך ללעוס עוף דג ביצה... הרעיון הוא ללעוס המוןןןןןןן ולהניח את הכפית/מזלג בין ביס לביס.
שיהיה בהצלחה !
המשך יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק14/06/2011שלום שרוולית,
אז שיהיה לך בהצלחה וברוכה הבאה.
אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות ולקרוא שם את מאגר המידע. אחר כך לעשות כאן בפורום חיפוש תחת השם מקס ברנר ולקרוא את כל האינפורמציה שהוא מספק ואחר כך - אם יהיו עוד שאלות אנחנו כאן בשמחה נענה לך.
ועכשיו קבלי מלוא חופן חיזוקית, חיבוקית ונישוקים ....את בדרך הנכונה וכל הכבוד שלקחת אחריות על בריאותך והמשך חייך. את בפתחה של תקופה חדשה של איכות חיים ושמחת חיים.
ב ה צ ל ח ה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוולית היקרה
מירית14/06/2011אנחנו מנותחות באותו יום אבל לא באותו מקום אני ברמב"ם, בכל מקרה אני קיבלתי דף שמתאר בדיוק את מה שאמורים לאכול במשך כל החודש אחרי השרוול.
תשאלי אולי יתנו לך גם דף כזה יפה ומפורט.
שותפה לחששות שלך הנה זה קרב ובא אבל מה חשבי על התוצאות שאחרי על הכיף שאחרי ועל החיים החדשים שנתחיל אחרי.
בהצלחה ומאחלת לך המון המון בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)