מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הרגשה כללית לא טובהavivit5915/06/2011
ביומיים שלושה האחרונים
מאז הניתוח ועד לפני 3 ימים הרגשתי טוב, ממש טוב.
בשלושה ימים אחרונים זה השתנה.
מקיאה או בחילה איומה לאחר כמעט כל ארוחה.
אתמול הצלחתי לאכול 3 קרקרים בגודל ביס עם מעט גבינה
ובצהריים קבב אחד קטן ואולי כף פירה.
בערב כבר הקאתי את "ארוחת הערב" שכללה 3 קרקרים עם מעט חומוס.
אני מרגישה חולשה נוראית
וברור לי שזה ממיעוט המזון שנכנס :(
מתגעגעת נורא לקערת סלט עם הרבה חסה וירקות.
לא רעבה בכלל אבל זה כנראה מתחיל להשפיע עלי לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבדוק בתפריט ומה מכיל - תגובה
שולה זק15/06/2011האם את מתנהלת על פי תפריט של דיאטנית.? קבב הוא בדרך כלל מאכל כבד (שמן) יתכן ואכלת מהר וחתיכות גדולות וזה העיק עליך.
מה קרקר בגודל ביס? את צריכה לסגל לעצמך הרגלי אכילה ל 3 שעות וארוחותמ מאוזנות וקטנות ולא לשכוח שאת צריכה לשתות הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה לא טובה...
avivit5915/06/2011לגבי הדיאטנית, כל מה שקיבלתי ממנה היה רשימה של מה מותר ומה אסור.
הרכבתי לי תפריט מתוך המותר. (הקבב, למעשה קציצה שהוכנה בגריל, בצורת קבב).
דוקא אותו לא היתה לי בעיה לסיים.
ההקאות באו דוקא אחרי קרקר קטן עם קוטג' :(
היום כבר ויתרתי על הקרקרים וניסיתי רק קוטג' עם קצת טונה בתוכו.
לדעתי, מה שהכי חסר לי זה כוס קפה על הבוקר, להתחיל את היום (קפה שחור עם חלב דל וסוכרזית, ככה אני שותה שנים) ועוד לא מצאתי תחליף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה לא לשתות קפה?
גילה15/06/2011אני שותה קפה אחד בבוקר, עוזר לי מאוד להתאושש ולהתעורר בבוקר.
גם אני (שבוע ויום לאחר שרוול) חשה בעייפות וחולשות לאורך היום, ויכולה פתאום לפרוש לנוח ולהרדם לשעתיים-שלוש, סתם כך באמצע היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיוק הבעיה
avivit5915/06/2011מאז הניתוח, לפני שבועיים וחצי
לא מסוגלת לשתות קפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז באמת למה לא קפה?
יושי15/06/2011לי הומלץ בהתחלה, על ידי הדיאטנית לשתות בבוקר קפה על חלב כארוחה- וזה היה ממש סבבה... היום (בסך הכל חודש וחצי אחרי) שותה בבוקר קפה רגיל - לא על חלב, אבל עם חלב.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה לא שזה נאסר עלייך ?
מקס ברנר15/06/2011באמת היה לי מוזר-אני שתיתי בהנאה קפוצ'ינו עוד בביה"ח-36 שעות אחרי הניתוח !
נסי סוגים אחרים של קפה:נס קפה,הפוך,אספרסו,שחור בלי חלב,מקיאטו (אספרסו עם קצת קצף )קפה קר-משהו מאלה ייתחבב עלייך,כך יש לקוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה
נטלי16/06/2011אני אחרי שנה לא יכולה לישתות קפה אני שותה תה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרשת הקפה
מל17/06/2011מי, שקשה לו עם קפה, שינסה את הקפה הפשוט של-,עלית".אני יכולה לשתות,בדכ, רק אותו. שמעתי על הרבה אנשים כאלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי הרגה הטונה
אפרת רומי17/06/2011כשאכלתי טונה עם גבינה לא הבנתי מה עושה לי רע עד שבדקתי את עצמי ונמצאה האשמה... הטונה
תנסי להוריד אותה ותראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)