טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי בעיון שאלות ותשובות בפורום המעניין , אני בעלת BMI 38.2 וסובלת מנחירות קשות מאוד, בת 34.7 , מעוניינת לעבור את הניתוח נגשתי לרופאת המשפחה אך היא לא ממש ידעה את התהליך, שלחה אותי לרופא אף אוזן גרון לבירור דום נשימה, האם יש משהו שאני יכולה לעשות בשביל לזרז את תהליך האישור? ומהו בכלל התהליך איך הוא מתבצע? לתשובתכם אודה מראש. תודה ימיץ
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, כרגע לפי הניתונים אינך עומדת בקריטריונים, כך שאין מה לזרז. הקופה לא תאשר לך את הניתוח. אם את חושבת שאת סובלת מבעיות נשימה, תבקשי לעשות בדיקה במעבדת שינה - שם יקבעו אם את סובלת מדום נשימה. היה ולפי הבדיקה את סובלת מדום נשימה - תוכלי לפנות למנתח ויש סיכוי סביר שהקופה תאשר לך את הניתוח. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד