עברתי את הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי את הניתוח
    דפנה
    18/06/2011

שלום לכולם. עברתי השבוע את ניתוח השרוול וחזרתי אתמול הביתה. האם הגיוני שאני חשה רעב ומרגישה מסוגלת לטרוף? {השרוול שלי חולק עלי ואין ברירה אני צריכה לשמוע בקולו} אבל אשמח לשמוע האים גם אתם הרגשתם רעב בהתחלה כאילו לא עברתם ניתוח.

רציתי גם לומר תודה ענקית לכולכם. ההחלמה היתה לי לא פשוטה ומה שחיזק אותי {ועדיין מחזק} זה אתם פורום יקר.
    אז תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי את הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוכה השבה- תגובה

שולה זק
    18/06/2011

זה בסדר דפנה. כל אחד מגיב אחרת. את רעבה קחי לעצמך לשתות, יוגורט, ג'לי ותראי שיותר מזה לא יכנס
    לאט לאט תלמדו להתרגל אחד לשני
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודות רעב וחלה טריה-שתי שאלותייך

מקס ברנר
    18/06/2011

בעניין הראשון-את בחברה טובה !(עד כמה שמותר לי להגדיר כך את עצמי...)אשתי מדווחת שעוד בחדר ההתאוששות "קרקרה לי הבטן " מרעב,ולמעשה לא חדלתי מעולם להרגיש רעב,רק שעם שרוול הרעב מתכבה בקלות וממעט מזון.

ולגבי החלה-עם הזמן תוכלי לאכול קצת,אבל אם כמו אצל רובנו זה ייצור אצלך תחושת גודש,אי נוחות וחנק-כנראה לא תרצי לחוות את זה לעיתים קרובות,כך שהאהבה הזו כבר מאחורייך !
    אם לעומת זאת יש לך חולשה למוס שוקולד עשיר...זה סיפור שונה לגמרי-עובר כמו חלום !לכן גם ההתמודדות יותר מסובכת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס ברנר

דפנה
    18/06/2011

הי. דווקא מתוק זה לא הקטע שלי אבל לחם כן. האם אצל הרוב זה לא עובר? מדכא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשרייך ! ושיעור ראשון בבצק

מקס ברנר
    18/06/2011

מוצרי מאפה-במיוחד לבנים ורכים-יוצרים מין עיסה דביקה, שנתקעת בשרוול ויוצרת תחושת גודש ומחנק לא נעים,ולעיתים קרובות בזה מסתיימת הארוחה !קרקרים עוברים יותר טוב מלחם,קלוי יותר טוב מטרי,ולחם מלא עובר טוב יותר מלחם לבן.בקיצור:חלה טריה לא להיט.
    אני יכול לאכול במאמץ משולש פיצה דקה או בורקס בינוני,ובכך אני כנראה מעל הממוצע כאן.בשני המקרים זה אולי חמישית מהביצועים שלי בעבר !
    אהבתי האחרת בתחום-לצד בצקים-היתה שוקולד,קינוחים ועוגות.מהמלחמה הזו את פטורה לשמחתך,כי השרוול לא בולם אותם ביעילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו