מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולינקה... לגבי המפגש...לילך.פ18/06/2011
19:00 זה לא מוקדם? לא עדיף 20:00 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולינקה... לגבי המפגש... - תגובה
שולה זק18/06/2011לילוש כפי שדיברנו - לדעתי נתחיל התכנסות החל משעה 19:00 וכמובן עד אור הבוקר :)))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת בקשת הבהרה
מקס ברנר18/06/2011שולינקה- בטווח הזמנים שבין 19:00 לאור הבוקר-מתי את צופה שיהיה ה"חלק האומנותי"?-ההרצאה,השיחה בין החברים וכיו"ב ?
אני לא יודע מה מתוכנן,אבל באוכל ובאלכוהול אני די מוגבל (כמו כמה אחרים כאן...)מוסיקה רועשת עושה לי כאב ראש, ולרקוד אני לא מעלה על הדעת- אפילו במקלחת מאחורי דלת נעולה !
לעומת זאת בכל ישיבה ממושכת על הדשא (תגלית כאובה של השנה האחרונה )אני נעקץ ע"י כל החרקים של הכפר שמשתוקקים לדם עירוני !
נסי לארגן לו"ז קצת יותר "הדוק" שיאפשר הגעה אופטימלית.אני הרי לא צריך לחזור למטולה,ואין לי בעיה להגיע ב 20:45,אם זו השעה האידיאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מחר נשב על הלו"ז - תגובה
שולה זק18/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס כמה שאתה פולני..........
לילך.פ19/06/2011תרגע מייד!
א. אצלי אין חרקים מעופפים....
ב. לא תהיה מוזיקה לריקודים הרי אנחנו לא בני 16
ג. אבל יהיה הרבה מעניין וכיף....
ד. אז תפסיק להתלונן
ה. אני מתה כבר לראות את גופך המסוקס...
ו. נתראה בקרוב
ז. ואל תדאג אני לא אתן לך להשאר אצלי עד אור הבוקר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק חצי פולני ועוד כמה הערות
מקס ברנר19/06/20111.החצי השני הוא רומני.אמנם הם מבשלים הרבה יותר טוב מהפולנים,אבל יש להם בעיות קשות משלהם-כמו שיניב יישמח להרחיב לך...
2.באשר לחרקים המציקים-הם לא רק מעופפים !הם גם באים בהליכה/קפיצה מהצמחיה מסביב ועוקצים ברגליים.הייתי באחרונה בניחום אבלים במושב ותיק ליד סביון.40 דקות על המדשאה וחזרתי עקוץ להפליא.אנא בקשי מחגי (או מהגנן )לרסס את הצמחיה סביב אתר השמחה.עשרות שמנים ולשעברים יודו לך !!
3.שמעתי שאת מזמנת שף שינצח על הכיבוד.עוד פרטים שניתן לחשוף לגבי תוכנית האירוע ?
4.מוסיקה שקטה ?בלי פיזוזים וקיפוצים ??-עשית לי את היום !!!
5.ולבי גופי המסוקס-עם 118 קילו אני עוד רחוק מלהוריד את החולצה בפומבי.כמובן-עם 148 זה היה הרבה יותר גרוע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)