מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מי מזהה???שולה זק19/06/2011
פרטים בהמשך!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזהה את המיקום
מקס ברנר19/06/2011טיילת חוף יפו-מהנמל הדרומי לכיוון בת ים ?!
והמצולם-זה משלנו ? לא בטוח שהייתי רוצה להצטלם בלבוש המחמיא הזה.אם כבר להיות לוחם סומו-רצוי לשקול הרבה מעל 200 קילו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזהה את המיקום - תגובה
שולה זק19/06/2011הבטוח אתה שזה לא בטיילת בחיפה יד פארק הכט (לא מתווכחצת אתך)
בכל אופן זה בחור שירד יפה בלרדת בגדול ועכשיו מככב כמתאבק סומו לפרסומת אוכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד מהאחים מקיסריה
חיים19/06/2011נדמה לי שהוא עזב באמצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניחוש גרוע לא הוא - תגובה
שולה זק19/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תגידי ממתי?
חיים19/06/2011מהשנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תגידי ממתי? - תגובה
שולה זק19/06/2011אין לי שמש של מושג. הבחור שמו שי...ולא הצלחתי למצוא אותו באיזה מספר תכנית היה. בטח משהוא יזההה
אבל ראו חברי'ה....ירד בגדול ועלה בענק בענק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי אסידו
עפרה20/06/2011מלרדת בגדול 2 נדמה לי... אני לא מאמינה שהוא השמין ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עפרה - תגובה
שולה זק20/06/2011אכן יקירתי שי אסידו.
אני מכירה עוד כמה וכמה "יורדים בגדול" עלו ב"ענק שבענק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן שי מהתוכנית הלפני אחרונה ואני
חדוה20/06/2011בשוק !!! הוא עלה יותר ממה שהיה בתחילת התוכנית ו - ח ב ל ... הוא ירד מאוד יפה ,זה רק מחזק את ההוכחה שלעשות דיאטה ללא עזרת הניתוח זה לא מועיל לתווך ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדווה...
עפרה20/06/2011אני חולקת על דעתך... זה לא כל כך נכון שזה בלתי אפשרי ללא הניתוח... אבל אין ספק שהניתוח הוא סיוע עצום... אל נשכח שגם עם הניתוח אפשר להשמין חזרה ואף כפול... הסכנה אורבת לנו מעבר לפינה תמיד והיד צריכה להיות על הדופק...
המסכנים האלו בלרדת בגדול היו סגורים בבית המון זמן עם דיאטה רצחנית ואימונים ללא הרף... הם ירדו כמויות משקל עצומות בזמן כל כך קצר ... אין פלא "שהיציאה" לעולם הגדול תגיע אליהם בבום ענקי של חזרה לעבר ואף יותר.. (כדוגמת מוטי חטואשווילי...)
לדעתי מה שיחזיק מעמד לנצח זה רק ניתוח מוח... כי הכל מתחיל בראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)