מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומני היקר ... 10 חודשים עברו...עופר19/06/2011
לפני 10 חודשים נכנסתי לתהליך של חיים חדשים, חיים אשר לא ידעתי שקיימים, חיים שרק חלמתי עליהם, חיים שהיו לכולם אבל אף פעם לא לי.
בן 26 הייתי בכניסה שלי לניתוח עם BMI 44.5 , משקל של 145 ק"ג עם קוצר נשימה בשינה, לחץ דם גבוה, התחלה של סכרת, בעיות ברכיים, בעיות גב ועוד ועוד ועוד.
ההחלטה לעשות ניתוח לא היתה קלה, כולם מסביב היו נגד, כולל הורים, חברים ומכרים נוספים, היחידה שתמכה בי היתה אשתי היקרה.
לא צריך לספר לקוראי הפורום הנכבד הזה את האומללות שבלהיות בעודף משקל חולני. הגעתי לצערי למצב שאפילו להתכופף לקשור שרוכים לא היה אפשרי, שלא נדבר כמובן על טיולים וכו.
לאחר התלבטות ופגישות עם רופאים (שחלקם גם היו נגד) החלטתי שאני חייב לעשות שינוי משמעותי בחיים שלי, ההסתכלות שלי על הדברים היתה כזאת: אופציה ראשונה - אני נשאר כמו שאני ויורד ועולה ויורד ועולה ועולה.. עד שאני יגיע למצב שאני כבר לא יכול ללכת....אופציה שניה - ניגש לניתוח ומה שיהיה יהיה.
אכן החלטתי על האופציה היותר הגיונית - ניתוח, בתאריך 2.8.10 עברתי ניתוח מעקף קיבה בבית החולים הדסה הר הצופים.
לא ידעתי למה לצפות, לא היה לי מושג איזה חיים יהיו לי אחרי הניתוח, המחשבות היו בסגנון - אוי לי, בטח אני יהיה רעב כל הזמן, או איזה סבל וכאבים אעבור.
הפלא ופלא - יש תאבון, אין כאבים והכל עבר בשלום.
ההתחלה כמו כל התחלה היתה קצת קשה, לאכול כפית של קוטג' (היום זה לא באופנה) ממש לא משתווה כמו לאכול חצי סיר פאסטה ובאגט עם חומוס ... אבל מתרגלים, ולאט לאט מפתחים תאבון וקיבה ... היום, 10 חודשים אחרי אני כבר אוכל כמעט הכל, ולא כפית, אני אוכל מנה שלמה של בן אדם רגיל .. לאט אומנם אבל אוכל.
ירדתי מאז 65 קילו, החיים שלי השתנו מקצה לקצה... אני אנרגטי יותר, תוסס , חי , אוכל מה שבא לי ומתי שבא לי ובעיקר אבל בעיקר שמח יותר.
אני רוצה להודות פה שוב לפורום הנכבד שנתן לי את ההזדמנות להיות חלק ממנו, תודה לאנשים הנפלאים שעושים ימים כלילות בעבודת הקודש וכמובן לעומדת בראשו הגברת שולה זק.
לכל החברים שנמצאים לפני ניתוח או בתהליך של בירור אגיד דבר פשוט:
בתאריך 7.7.11 מתקיים מפגש פורום, אני ממליץ לכם בחום להגיע ולהיות נוכחים, אני הייתי במפגש כזה בערך שבועיים לפני הניתוח שלי, למדתי כל כך הרבה וקיבלתי את כל המידע שהייתי זקוק לו. מה עוד שרכשתי חברים לחיים, חברים שעוזרים לי עד היום אם יש לי שאלות- מומלץ.
אני רוצה עוד להגיד תודה ענקית לצוות המקצועי של הפורום שעושה עבודתו בהתנדבות וללא כל תשלום, תודה לכם על הזמן שלכם, אנו מעריכים זאת ויודעים כי הוא יקר.
לסיכום - חברים, הניתוח הזה משנה חיים, מסובב גלגל, מדליק אור - צריך לעבוד קשה , אבל הכלי שתקבלו הוא מעולם אחר. תחשבו על לידתכם מחדש, כמו תינוק - הזדמנות לחיים חדשים, להתחלה חדשה.
תודה שוב לכולם, מאחל לכם שבוע מבורך,
שלכם ,
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במבינו מה עשית לי? בכיתי מאושר
שולה זק19/06/2011זהו אין לי יותר מילים.
יבואו בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואאוו
סיגל20/06/2011זה בדיוק מה שהיה חסר לי.ביום ה' אני אמורה לעבור את הניתוח (מעקף)
אני קוראת את שכתבת פעם ועוד פעם ונהנת.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שיהיה בהצלחה...
חדוה21/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW ריגשת אותי כהוגן ונתת לי מנה
חדוה20/06/2011גדושה של חיזוק שמחה בשבילך על ההישג המדהים 65 ק"ג פחות!!! הורדת משקל של
עוד בן אדם. כל הכבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשבון פשוט.....
דניאל20/06/2011עופר הדוגמן....
כל מי שכבר "ותיק" (אפשר לחשוב...... כמה חודשים בודדים ואתה כבר "ותיק",
זכה להכיר אותך, לא להיפך , אתה אור לכל כך הרבה חולים... כן כן - חולים.
וכל אלו שלקחו את הצ'אנס - מבריאים לחיים טובים יותר,
ועכשיו מתימטיקה:
חבר את כמות הקילוגרמים שירדת, הוסף את שלי - ומה קיבלנו:
מקס ברנר.....
מדהים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
אפרת עוזיאל20/06/2011כל הכבודדדדדדדדדדדד
נהנתי לקרוא את מה שכתבת כל מילה אמת לאמיתה , לא יכולתי להגדיר טוב יותר את מה שעברנו לאחר הניתוח .
קיבלנו פשוט חיים במתנה וחברים לחיים .
אני שמונה חודשים אחרי עם ירידה של כמעט 50 קג נהנת מהחיים ומהמחמאות
קיבלתי את חיי בחזרה ......
לכל המתלבטים אל תהססו והתחילו חיים חדשים תגיעו למפגש ותקבלו את כל החיזוקים.
ולך עופר תודה ששיתפת אותנו וגרמת לנו כיף .
אוהבת........ומצדיעה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תמונה עדכנית
עופר20/06/2011ודני, לדעתי טעית בחישוב ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותמונה של לפני ... למי שלא זוכר
עופר20/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו נשפכתי- תגובה
שולה זק20/06/2011כי אני מכירה את הלפני...
במבי 7.7....זוכר???????? צריך גם לתת קצת מנוחה לתאים האפורים......מקווה שלא תאכזב (את לילך ביום הולדתה)חחחחחחחחחחחחחחחח
חיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומר ומה אגיד ממש שינוי מין-
רותי20/06/2011מבחור חמוד לבחורה שאפה!
חה חה חה,,,
כל כבוד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה אחת שווה אלף מילים !!
גילה20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלו תמונה עדכנית - תגובה
שולה זק20/06/2011לפי מקסי....החישוב נכון....דניאל לא טועה (אף פעם)!!!!!!!!!!
וחוץ מזה ד"ש וחיבוק לנסיכה. מתגעגעת אליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רץ למלא לוטו....
דניאל21/06/2011אני לא יודע מה משקלו העדכני של מקסי היקר.....
הכל על בסיס ניחוש מחושב....
אני , ירדתי 45 ק"ג, עכשיו "חשפנו" את מקסי...
לא "פחדתי" לקבוע את מה שקבעתי,
כי בשום מקום לא התחייבתי, שהמורה שלי לחשבון, לא מתה בכיתה ב'.
המחמאות לעופר,
בתמונה ש"לפני" , ראינו כבר תמונות הרבה יותר גרועות....
אבל בתמונה שאחרי......
סחתיין עופר - צבעת לבלונד......
לא יכול לחכות למפגש, חייב לראות את זה במציאות. ::)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדקתי את המספרים ווידוי חסר בושה
מקס ברנר21/06/2011אני כותב פה, לפחות פעם בשבוע ,שמשקלי מתנודד בזמן האחרון סביב 118 ק"ג.אולי לא משהו לכתוב לאמריקה אבל זה מה שיש ,ואני מרוצה מקצב הירידה-גם אם זה ממקם אותי בשליש התחתון של ההישגים כאן-במיוחד מקרב בעלי ה-BMI הגבוה.בכל מקרה נראה לי שאני דמות הרבה יותר מרתקת ממפלי השומן שעופר ודניאל הזדכו עליהם בשנה האחרונה ולכן לא ראיתי צורך להתעמק במתמטיקה של הדימוי המרנין הזה.העיקר שאייתו את שמי (הכינוי שלי כאן )נכון !
אה כן-עוד משהו-אם תשלח לוטו ותזכה,ותרצה להעביר אחוזים למי שתרם לזכיה,אל תטעה ותשלח את הצ'ק ליצרן השוקולד הידוע-זה לא באמת אני !!אוכל להמתין עד ה-7.7 בסמטת התרנגול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר, כל הכבוד
צנובר21/06/2011מי היה מאמין שעופר יוכל "להתחבא" מאחורי אשתו ולא יראו אותו (-:
איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך. אני כמובן זוכר אותך שבועיים לפני הניתוח, איזה הבדל. עד שלא רואים אי אפשר להאמין, עופר החתיך פשוט "יצא" מתוך עופר הקודם.
כמה אני שמח בשמחתך, וגם אני רוצה לעודד פה את כל מי שעדיין מתלבט, תעשו לעצמכם טובה, ותחליטו על הניתוח. בעייני הוא פשוט מציל חיים!
אני נעשיתי השגריר של הניתוחים, ומספר לכל אחד ששואל "יו, מה עשית?" באמת מה עשיתי.
לצערי, לא אוכל להגיע חמפגש ב-7.7 (אני כבר אהיה רחוק מאד) אבל אהיה אתכם בליבי ונשמתי.
ויש גם תמונה של "לפני ואחרי", אני מקווה שתצליחו לזהות מה ה"לפני" ומה ה"אחרי" גם בלי שאכתוב...
בהצלחה לכולם
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGO znobar GO
עופר22/06/2011כל הכבוד ידידי! אשרך !
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהנה התמונה של עלתה משום מה...
צנובר21/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה הסיבה
אלון ג21/06/2011היי צנובר
אתה הקטליזטור שגרם לי להחליט לעבור ניתוח
במפגש הפורום הקודם אצל לילך סיפרת על הסוכרת הדועכת שלך בעקבות הניתוח.
כחולה סוכרת במגמת החרפה הבנתי שניתוח השרוול הוא הפתרון האמיתי וזה עבד!
חודש וחצי אחרי אני מאוזן לחלוטין.
ממועמד לאינסולין בהזרקות הפכתי לאדם בריא לחלוטין, בדרך נעלמה בעיית שומנים קלה ולחץ דם במגמת עליה.
על כך תודה! תודה!
אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)