עצות?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצות?
    גילה פ
    20/06/2011

היום בבוקר בשקילה , גיליתי ואהבתי שהגעתי ל-30 ק"ג ירידה ב- 4.5 חודשים. מאוד שמחה אך חרדה ביותר, מה הלאה, לאחר שאשלים את הירידה, האם הפעם אהיה חכמה יותר לשמור עליו, האם הפעם אבין שזה לא סתם עוד דיאטה, הרי נכנסתי לחדר ניתוח בראש בריא, הורדמתי התעוררתי, עברתי החלמה ללא דופי, הכמויות שאני אוכלת אומנם קטנות, אך מעט יותר מבהתחלה, איך אדע מתי עוצרים? אמנם אני בליווי דיאטן, רופא מנתח ודיאטנית בי"ח, אך בכל זאת את העבודה הקשה אנחנו עושים.
    יש עצות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות? העיקר לישם - תגובה

שולה זק
    20/06/2011

גילה,
    אפשר לכתוב ספר על מנת לתת מענה מקיף לשאלותיך,,תהיותיך, חששותיך.
    אני 10 שנים אחרי. רזה (סוף סוף הפנמתי את המושג הזה).
    אין אפס יקירתי - ממשיכה כל יום להילחם במחלה. לדבוק באורח חיים החדש. לחיות נורמלי. הכוונה ב"נורמלי" שלא הכל סובב סביב האוכל.
    את פועלת נכון מאוד. מלווה בדיאטן וביקורת רצופה כמו כן הייתי ממליצה על קבוצת תמיכה. עד שתרגישי שאת הפנמת את שינויי החשיבה ואורח החיים ואז פשוט להתרגל לרעיון שיותר לא תחזרי למה שהיה בעבר. בשביל זה יקירתי הפורום קיים, האנשים כאן הם למעשה החיזוק האמיתי של כולנו בכל שלב ושלב.
    אז מה את אומרת???? נראה אותך סוף סוף במפגש???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

גילה פ
    20/06/2011

לגבי קבוצת תמיכה, אשמח מאוד אך לנהריינים אין פריבלגיה כזאת. השאלה האם בקבוצת תמיכה רגילה יש את היכולת לקבל את התמיכה הדרושה לנו ?
    לגבי המפגש, קצת רחוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה - תגובה

שולה זק
    20/06/2011

ושוב היי
    בהחלט אפשר להירשם לקבוצת תמיכה רגילה. מה שחשוב זה המפגש השבועי והחיזוקים ההדדיים. הרי כל אחד מתמודד עם אותה בעיה...האוכל.
    לגבי המפגש....אין רחוק במונחים שלנו....אני מנסה לארגן שבכל זאת הצפוניים יגיעו. תאמיני לי שווה המאמץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו