מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצות?גילה פ20/06/2011
היום בבוקר בשקילה , גיליתי ואהבתי שהגעתי ל-30 ק"ג ירידה ב- 4.5 חודשים. מאוד שמחה אך חרדה ביותר, מה הלאה, לאחר שאשלים את הירידה, האם הפעם אהיה חכמה יותר לשמור עליו, האם הפעם אבין שזה לא סתם עוד דיאטה, הרי נכנסתי לחדר ניתוח בראש בריא, הורדמתי התעוררתי, עברתי החלמה ללא דופי, הכמויות שאני אוכלת אומנם קטנות, אך מעט יותר מבהתחלה, איך אדע מתי עוצרים? אמנם אני בליווי דיאטן, רופא מנתח ודיאטנית בי"ח, אך בכל זאת את העבודה הקשה אנחנו עושים.
יש עצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצות? העיקר לישם - תגובה
שולה זק20/06/2011גילה,
אפשר לכתוב ספר על מנת לתת מענה מקיף לשאלותיך,,תהיותיך, חששותיך.
אני 10 שנים אחרי. רזה (סוף סוף הפנמתי את המושג הזה).
אין אפס יקירתי - ממשיכה כל יום להילחם במחלה. לדבוק באורח חיים החדש. לחיות נורמלי. הכוונה ב"נורמלי" שלא הכל סובב סביב האוכל.
את פועלת נכון מאוד. מלווה בדיאטן וביקורת רצופה כמו כן הייתי ממליצה על קבוצת תמיכה. עד שתרגישי שאת הפנמת את שינויי החשיבה ואורח החיים ואז פשוט להתרגל לרעיון שיותר לא תחזרי למה שהיה בעבר. בשביל זה יקירתי הפורום קיים, האנשים כאן הם למעשה החיזוק האמיתי של כולנו בכל שלב ושלב.
אז מה את אומרת???? נראה אותך סוף סוף במפגש???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
גילה פ20/06/2011לגבי קבוצת תמיכה, אשמח מאוד אך לנהריינים אין פריבלגיה כזאת. השאלה האם בקבוצת תמיכה רגילה יש את היכולת לקבל את התמיכה הדרושה לנו ?
לגבי המפגש, קצת רחוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה - תגובה
שולה זק20/06/2011ושוב היי
בהחלט אפשר להירשם לקבוצת תמיכה רגילה. מה שחשוב זה המפגש השבועי והחיזוקים ההדדיים. הרי כל אחד מתמודד עם אותה בעיה...האוכל.
לגבי המפגש....אין רחוק במונחים שלנו....אני מנסה לארגן שבכל זאת הצפוניים יגיעו. תאמיני לי שווה המאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)