קיצור קיבה - שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה - שרוול
    שוש
    21/06/2011

אני עומדת לעבור ניתוח שרוול אצל דר' גירון נסים באסותא בחיפה.
    היום ההיתי אצל דר ברק בקופ"ח לאומית שיאשר לי את הניתוח והוא מאוד הפחיד אותנו.
    הוא הדגיש מאוד את המוות והסיבוכים , אני ממש רוצה לקבל מידע לגבי הסיבוכים והתמותה כי הוא עשה את זה בצורה מאוד יבשה ובאחוזים של 3 - 5 % סיבוכים וחצי אחוז מוות וזהו.
    עד הבוקר היה לי ברור שאני עושה את הניתוח ושזה גלגל הצלה שלי אחרי נסיונות של כל מיני דייאטות וכדורים.
    עכשיו אני בלחץ ופחד עד כדי שאפילו בעלי שתמך רוצה שאני אכתוב צוואה.

לצין גובה 159 ס"מ , משקל 105 , גיל 33 , אמא ל 3 ילדים , סובלת מאסטמה קלה מילדות בפרט בעונות מעבר מטופלת בוינטולין לפי הצורך.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצור קיבה - שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה את מבקשת לדעת שוש ?

מקס ברנר
    21/06/2011

מה שיעור מקרי המוות והסיבוכים ?
    או אם לעשות את הניתוח למרות זאת?
    או האם להסכים לכתוב צוואה כבקשת בעלך?
    או סתם עידוד כללי?
    את כל אלה ועוד נספק לך בשמחה.ברוכה הבאה למשפחתך החדשה !אז אחרי שתקבלי כמה תשובות כלליות נסי למקד אותנו
    תשובה אחת כן אתן לך כבר:הסיכונים בלהיות מאד שמנה לאורך זמן גדולים הרבה יותר !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי כמה "לקוחות" יש - תגובה

שולה זק
    21/06/2011

שוש
    תקראי בפורום את כל דברי הכותבים ותראי כמה אנשים מרוצים. קיבלו את חייהם במתנה ופשוט התחילו לחיות.
    ברור שבכל טיפול יש סיכון. בניתוח בריאטרי יש סיכון כמו בכל ניתוח אחר.
    מחר אם חלילה תצטרכי לעבור ניתוח כיס מרה...לא תעברי????
    ב- 7.7. מתקיים מפגש פורום את מוזמנת להגיע - נא להירשם מבעוד מועד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

שוש
    21/06/2011

שולה תודה,

הכי מפחיד אותי התמותה והסיבוכים.

הרופא גם אמר לי שזה לא ניתוח מציל חיים (הוא ממש בלבל אותי) שומן יכול להרוג!

אני לא מצליחה לקרוא הרבה על אנשים שכותבים על הסיבוכים.

אני דברתי עם 5 אנשים (קרובים - חברים) שהכל בסדר אצלם.

האם באמת 3% עד 5% מהמנותחים מסתבכים? ומתוחם 1% מתים????????.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר - תגובה

שולה זק
    21/06/2011

הניתוחים הוגדרו כניתוחים מצילי חיים בגלל זה הם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונם!!!!!11
    מחלת השמנת הייתר החולנית הוגדרה כמגפת המאה - הפתרון הרפואי להשמנה החולנית זה ניתוח!!!!!
    הייתי ממליצה לברר עם דר' גירון מתי יש קבוצה שמקבלת הסבר לגבי הניתוחים וללכת לשמוע הרצאה.
    יש לי הרגשה שקצת התבלבלו אצלך ה"יוצרות".
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בפרטים.

בכל מקרה - הפנימי דבר אחד - מצבך ה נ ו כ ח י הוא המסוכן!!!!!!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צדק בדבריך.

שוש
    21/06/2011

היום בערב אני נפגשת עם דר' גירון.

הדברים באמת התבלבלו לי מאוד מאוד בגלל הרופא שהייתי אצלו הבוקר .

הוא פשוט עשה לי ולבעלי שחור בעניים.

אני ממש מודה לך והמשיך להסתכל בפורום והתקשר כשיהיה לי תור לקבל קצת חיזוקים ועזרה במה צריך וכדו' תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל אורלי וגיא בערוץ 10 דברו עליך

רותי
    22/06/2011

לפני דקותיים דבר קרדיולוג וספר על קיצורי הקיבה לסכרתיים ובעלי לחץ דם וסתם שמנים מאד....סיפר שבתי החולים הציבוריים לא מוכנים לכמות האנשים שצריכים את הניתוח והרחוב נגד ורבים מרופאי המשפחה - כל אלו שלא מבינים כלל בנושא ןמפחידים....
    והוסיף- אם יקחו 1000 מנותחים ו-1000 שלא נותחו למרות שהם זקןקים לניתוח השוואת אחוזי התמותה יתהיה מדהימה ...המנוחים יחלימו מסכרת עוד לפני הירידה המשמעותית במשקל , ובכלל- לא צריך BMI מספיק ללכת ברחוב ולראות אנשים ולדעת בביטחה מי חייב בניתו מציל חיים זה.לא לחשוש ...ולא להקשיב למי שמנסה להרתיע מחוסר יגע והבנה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו