מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיצור קיבה - שרוולשוש21/06/2011
אני עומדת לעבור ניתוח שרוול אצל דר' גירון נסים באסותא בחיפה.
היום ההיתי אצל דר ברק בקופ"ח לאומית שיאשר לי את הניתוח והוא מאוד הפחיד אותנו.
הוא הדגיש מאוד את המוות והסיבוכים , אני ממש רוצה לקבל מידע לגבי הסיבוכים והתמותה כי הוא עשה את זה בצורה מאוד יבשה ובאחוזים של 3 - 5 % סיבוכים וחצי אחוז מוות וזהו.
עד הבוקר היה לי ברור שאני עושה את הניתוח ושזה גלגל הצלה שלי אחרי נסיונות של כל מיני דייאטות וכדורים.
עכשיו אני בלחץ ופחד עד כדי שאפילו בעלי שתמך רוצה שאני אכתוב צוואה.
לצין גובה 159 ס"מ , משקל 105 , גיל 33 , אמא ל 3 ילדים , סובלת מאסטמה קלה מילדות בפרט בעונות מעבר מטופלת בוינטולין לפי הצורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את מבקשת לדעת שוש ?
מקס ברנר21/06/2011מה שיעור מקרי המוות והסיבוכים ?
או אם לעשות את הניתוח למרות זאת?
או האם להסכים לכתוב צוואה כבקשת בעלך?
או סתם עידוד כללי?
את כל אלה ועוד נספק לך בשמחה.ברוכה הבאה למשפחתך החדשה !אז אחרי שתקבלי כמה תשובות כלליות נסי למקד אותנו
תשובה אחת כן אתן לך כבר:הסיכונים בלהיות מאד שמנה לאורך זמן גדולים הרבה יותר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי כמה "לקוחות" יש - תגובה
שולה זק21/06/2011שוש
תקראי בפורום את כל דברי הכותבים ותראי כמה אנשים מרוצים. קיבלו את חייהם במתנה ופשוט התחילו לחיות.
ברור שבכל טיפול יש סיכון. בניתוח בריאטרי יש סיכון כמו בכל ניתוח אחר.
מחר אם חלילה תצטרכי לעבור ניתוח כיס מרה...לא תעברי????
ב- 7.7. מתקיים מפגש פורום את מוזמנת להגיע - נא להירשם מבעוד מועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
שוש21/06/2011שולה תודה,
הכי מפחיד אותי התמותה והסיבוכים.
הרופא גם אמר לי שזה לא ניתוח מציל חיים (הוא ממש בלבל אותי) שומן יכול להרוג!
אני לא מצליחה לקרוא הרבה על אנשים שכותבים על הסיבוכים.
אני דברתי עם 5 אנשים (קרובים - חברים) שהכל בסדר אצלם.
האם באמת 3% עד 5% מהמנותחים מסתבכים? ומתוחם 1% מתים????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר - תגובה
שולה זק21/06/2011הניתוחים הוגדרו כניתוחים מצילי חיים בגלל זה הם בסל הבריאות וללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונם!!!!!11
מחלת השמנת הייתר החולנית הוגדרה כמגפת המאה - הפתרון הרפואי להשמנה החולנית זה ניתוח!!!!!
הייתי ממליצה לברר עם דר' גירון מתי יש קבוצה שמקבלת הסבר לגבי הניתוחים וללכת לשמוע הרצאה.
יש לי הרגשה שקצת התבלבלו אצלך ה"יוצרות".
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור בפרטים.
בכל מקרה - הפנימי דבר אחד - מצבך ה נ ו כ ח י הוא המסוכן!!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדק בדבריך.
שוש21/06/2011היום בערב אני נפגשת עם דר' גירון.
הדברים באמת התבלבלו לי מאוד מאוד בגלל הרופא שהייתי אצלו הבוקר .
הוא פשוט עשה לי ולבעלי שחור בעניים.
אני ממש מודה לך והמשיך להסתכל בפורום והתקשר כשיהיה לי תור לקבל קצת חיזוקים ועזרה במה צריך וכדו' תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל אורלי וגיא בערוץ 10 דברו עליך
רותי22/06/2011לפני דקותיים דבר קרדיולוג וספר על קיצורי הקיבה לסכרתיים ובעלי לחץ דם וסתם שמנים מאד....סיפר שבתי החולים הציבוריים לא מוכנים לכמות האנשים שצריכים את הניתוח והרחוב נגד ורבים מרופאי המשפחה - כל אלו שלא מבינים כלל בנושא ןמפחידים....
והוסיף- אם יקחו 1000 מנותחים ו-1000 שלא נותחו למרות שהם זקןקים לניתוח השוואת אחוזי התמותה יתהיה מדהימה ...המנוחים יחלימו מסכרת עוד לפני הירידה המשמעותית במשקל , ובכלל- לא צריך BMI מספיק ללכת ברחוב ולראות אנשים ולדעת בביטחה מי חייב בניתו מציל חיים זה.לא לחשוש ...ולא להקשיב למי שמנסה להרתיע מחוסר יגע והבנה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)