זה מגיע....!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זה מגיע....!!!!
    קובי
    22/06/2011

אחרי אישור הוועדה בסוף שבוע שעבר הגיע אתמול גם ההתחייבות ממכבי
    הניתוח בעוד שבוע וחצי באסותא (3.7.11)עם ד"ר גוייטין
    למה שזה כבר כאן וכל כך מוחשי פתאום הפחד כל כך חזק
    למה אני פתאום כל כך מוטרד ומחפש לקרוא על בעיות וסיבוכים...
    אני כל כך שלם עם הצעד ובכל זאת ביומיים האחרונים לאחר סיום כך ההליך הבירוקרטי אני ממש במתח ואפילו מתעורר בלילה (ולא בגלל התאומות הקטנטנות שלי....)
    איך מעבירים את הימים הנותרים בשפיות??

שוב תודה על הפורום והחברים המדהימים בו שממלא אותךבבטחון ומידע בכל מה שצריך החל מההחלטה ולאורך כך הדרך

קובי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה מגיע....!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה קורה-זה טבעי-זה ידוע

מקס ברנר
    22/06/2011

כולנו עברנו את זה,ויש לזה הצדקות פסיכולוגיות ולוגיות גם יחד.
    תהיה עסוק,קח רסקיו,תעשה מדיטציה,תתפלל...
    כל אחד מצא את ה"טקסים" שעזרו לו להרגע.יש מי שכתב מכתבים לבני משפחה,הסדיר עניינים בנקאיים,כתב צוואה..למרות שהסיכון לתמותה נמוך מאד בידי מנתח מיומן ובי"ח איכותי אנשים נוטים לפתח חרדות,שמשום מה נראות להם מיותרות כשהם יוצאים לנהיגת לילה בכביש כפר תבור-צומת גולני.
    תראה סרט,לך לים,תעשה חיים

בארבעה ביולי מתחילים חייך החדשים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי היקר - תגובה

שולה זק
    22/06/2011

אחרי "נאומו" של מקסי היקר שלנו...מה עוד נותר להגיד ולהוסיף - חוץ מאשר לחייך כל הדרך לקראת ה- 4 ביולי !!!!

לך קובי - שיהיה בהצלחה. אתה בדרך הנכונה להנות התאומות המקסימות שלך.

ולך מקסי...............מ ת ה ע ל י ך!!!!!

א י ן כ מ ו ך ב ע ו לם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס אין עליך הרגעת אותי

מירית
    25/06/2011

אני גם ב-5.7 וככל שחשבתי שיש זמן הנה מגיע התאריך והיום
    וכמו שכתבת למרות הפחד ויש מלא במיוחד מההרדמה אני חושבת שחיי מתחילים מחדש ב-6.7
    מאחלת לכולם בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באסותא זה פרטי?

אורטל
    22/06/2011

אם כן כמה זה עולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טופס 17 של מכבי מגן זהב

מקס ברנר
    22/06/2011

והשתתפויות עצמיות בסדר גודל של 10-13 אלף שקל (כשמדובר במנתחי הבית של מלב"י כמו ד"ר גוייטין )יותר זול עם מנתחים שיש להם הסדר עם הקופה.צריך לבדוק פרטנית כשתדעי מי המנתח, ואם הוא חתום על הסכם עם הקופה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי בסוג הביטוח - תגובה

שולה זק
    22/06/2011

אורטל שלום,
    כחברת כללית אם יש לך ביטוח מושלם ההשתתפות גבוהה. אם יש לך פלטיניום ההשתתפות סבירה וניתן לעמוד בה.
    דברי איתי
    המשך ערב נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי היקר

רוזי
    22/06/2011

לפחד זה טוה זה חלק מהתהליך אתה עושה צעד נבוןןןןןןןןןןןןןןןןן מאודד במישקל שאתה היום זה יותר מסוכןןןןןןןןןןןןןןןן צא לדרך השם יהיה איתך ואנחנו כאןןןןןןןןן בהצלחה קטן עליך רוזי זבטאני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה אני יומיים אחריך

מירית
    25/06/2011

איך אני מבינה את הפחד שלך גם אני בתוך זה, נכון כולם אומרים לחשוב על האחרי על איך אנחנו הולכים לשנות את החיים אבל זה כל כך קשה. בכל מקרה מאחלת לך הצלחה מחזיקה לך אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

אורלי
    26/06/2011

אני גם מנותחת צעירה (כולה שלושה וחצי שבועות)
    יומיים לפני הניתוח כמעט הרמתי טלפון לבית החולים להגיד שיתנו את התור למישהו אחר..
    זה חכם מאד להגיד אחרי.. שכולנו עוברים את זה .. אבל זו האמת.
    פתאום אתה שואל את עצמך : אני ??? שבכל דבר מצליח... את הדיאטה הזו לא צלחתי ? אולי ניתן לזה עוד צאנס... אולי נצליח הפעם.. והרגשת התבוסה.. שאחרים מצליחים ואני לא.. אויי איזה מחשבות היו לי.. אבל אז הסתכלתי על זה מנקודה אחרת.. סוף סוף לקחתי אחריות ולא אמרתי מחר נתחיל דיאטה (לא שיש איזו דיאטה שלא ניסיתי) , קמתי והחלטתי לעשות מעשה.
    וכך גם אתה !!! בחרת בחיים, בחרת בלעשות משהו טוב לטובת עצמך בזכות עצמך !

וכך אתה (לדעתי) צריך להסתכל על זה..
    כמו שאמר מקסי, תעסיק את עצמך כדי שהלבטים יהיו רק חיוביים. תחשוב כמה נחמד יהיה ללכת לים, כמה קל יהיה לקנות בגדים (אצלי כאישה זה עבד)

ותעבור את זה בשלום... !!!!!

שבוע נפלא לחיים החדשים
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה...

חדוה
    26/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו