מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התגעגעתיורד22/06/2011
שלום לכולם הרבה זמן שלא הייתי פה...אני רואה שיש הרבה אנשים חדשים וזה ממש משמח אותי.
ממש התגעגעתי אליכם!!! לא יוצא לי כל כך להכנס בגלל העבודה ואחרי העבודה אני עם החדש החדש (והמדהים שלי)
מי שלא זוכר או לא מכיר אני ורד ואני בת 21 ב19.7 אני בת 22 ועברתי את ניתוח שרוול ב7.9.2010. עד עכשיו ירדתי משהו כמו 37-38 ק"ג
התחלתי 106 והיום אני בסביבות ה-69-68
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד ממי את ניראת מדהים!!!!
ליאתול22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימונת- תגובה
שולה זק22/06/2011WOW.....באמת נעלמת לנו...ואחיפה הסקאלה שתמיד היית מצרפת (או שאני מתבלבלת?)
העיקר שלא תשכחי לשלוח הזמנות לארוע כשיגיע חחחחחחחחחחחחחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
אפרת עוזיאל23/06/2011את מדהימהההההההההההההה
ובהצלחה עם החדששששששששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמם
שוש23/06/2011אני חדשה פה, ובתאריך ה- 18/7 אני עוברת את הניתוח.
זה ממש מחזק לראות תמונות כאלה.
יש לך תמונה איך שהיית לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יש
ורד25/06/2011זאת תמונה קצת פחות מחודש לפני הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד את מקסימה
רותי25/06/2011כייף לפגוש משהי שירדה ונריאת נהדר ו-מ-ר-ו-צ-ה.
המשיכי לחייך ולהתמיד
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדד פצצה
רוזי27/06/2011את פשוט ניראת מדהים יפיופה חמודהההההה אחלה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואוו ורד, איזה יופי
צנובר27/06/2011את באמת נראית נהדר.
מתי פעם אחרונה לבשת מכנסיים קצרים וגופיה?
כנראה שבגיל 21 הכל אפשרי...
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)