מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השתתפות בניתוחזיו22/06/2011
יש לי אישור לניתוח ממכבי, אני מבוטחת מגן זהב ופניתי לרופא של הקופה. האם מישהוי יודע מהי עלות ההשתתפות בניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות בניתוח - תגובה
שולה זק22/06/2011שלום זיו
שמחה בשמחתך שיש לך אישור.
למה הכוונה שפנית לקופה של הקופה?
אם פנית לבית חולים ציבורי - אין השתפות עצמית. זה ללא עלות רק צריך להביא התחייבות.
אם פנית לרופא במרכז רפואי פרטי - ממליצה שתפני למרכז ותבררי את העלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות
זיו23/06/2011התכונתי שהרופאה שלי במכבי הפנתה אותי לדר מטר שעובד בהסדר עם מכבי, האם אצטרך לשלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות - תגובה
שולה זק23/06/2011אם תלכי לדר' מטר בבית חולים בני ציון - לא תשלמי כלום.
אם תלכי לדר' מטר באסותא לב המפרץ - זה כרוך בהשתתפות עצמית ואת גובה הסכום עליך לברר באסותא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זיו23/06/2011שולה, תודה רבה על המידע. מה ההבדל בין בני ציון לאסותא הוא הזמין אותי למרפאה שלו באסותא ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
שולה זק23/06/2011ההבדל הוא בכסף.
הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים.
אסותא זה מרכז פרטי וזה כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
יש לברר בקופה שלך מה העלות וכמה ההחזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)