מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיבה גדלה...אורלי22/06/2011
קצת מלחיץ..
עד לפני כמה ימים לא הצלחתי לאכול יותר מ4-5 כפיות של ביצה מקושקשת מעורבת עם קצת גבינה...
והיום... ואואואואואו כמעט סיימתי את הכל ..
אז מצד אחד אחלה וכל הכבוד לי מצד שני.. מפחיד .. עד לאן היא תגדל.
היום פתאום הייתה לי תחושה של רעב, בפעם הראשונה.. וגם חוש הריח חזר לו כשאשת הבוס שלי אפתה עוגה.. עד היום לא עבדו אצלי בלוטות הריח..
ואם אני מבינה נכון.. עכשיו מתחיל המאבק :)
מקווה שאעמוד בו.
ערב נפלא
אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו בבקשה להרגע- תגובה
שולה זק22/06/2011מה קרה? צריך לצום? צריך לרעוב??? מותר לאכול ולאכול ביצה וקצת גבינה זה בהחלט לא הרבה. איפה קצת ירקות בצד???
אני ממליצה לפנות לדיאטנית ולקבל תפריט שיתאים לך ויכלול את כל אבות המזון שהגוף צריך.
אגב - כמה זמן את אחרי הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ללחץ תגובה לשולה
אורלי22/06/2011זה לא בקטע של להלחץ.. זה מפתיע.. ומקווה שלא אתן לזה לגרור אותי בהמשך..
באשר לירקות.. אני בסך הכל 3 שבועות אחרי הניתוח כך שעדיין בדיאטה של דברים מעוכים.. מוסיפה קצת ירקות מרק לעוף שאני אוכלת (מעוך כמובן).. וגם קצת רוטב עגבניות.
אבל דברים קשים עדין אסור לי..
גם זה יגיע :)
היום אפילו הרשתי לעצמי לשתות כמה שלוקים ממיץ גזר ותפוח שסחטו בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי-השפה קובעת את התודעה !
מקס ברנר22/06/2011בתור מי שמתבטאת היטב, ובלשון קולחת, כשלת בשימוש שלא לצורך במילה "לחץ" !
במקום זה אמרי:
זה מסקרן שיכולתי לאכול ביצה מקושקשת עם קצת גבינה
היה מרתק לשתות מיץ גזר ותפוחים
אני מאושרת שחזר לי חוש הריח
אין מה להחפז לחפש לחץ במקום שיש רק מסע מרגש של גילוי עצמי !תשאירי את החרדות למי שהרוויח אותן ביושר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי אתה כל כך צודק
אורלי23/06/2011ותודה על המחמאות..
אכן המסע מרתק ואני עם חיוך גדול כל יום על התופעות השונות שאני חווה (חוץ מעניין האי יציאות)..
בעיקר על העלמות הארגז שנשאתי שנים מאחורי גבי :)
כשהלכתי לכירורגית לקבל את האישור הסופי לניתוח.. סיפרתי לה איך הזיכרון הראשון שלי מילדותי הוא הליכה לשומרי משקל בגיל ....
אז כל מה שאני חווה עכשיו שווה את מליוני הנסיונות ...
אז כמו שאמרת נמשיך במסע המרתק (חחח כאילו יש ברירה ואפשר להגיד לרופאה תחזירי חזרה :))
ונמשיך לשגע אותכם פה בהודעות :)
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי, נראה לי שאני מבינה
יושי23/06/2011למה את מתכוונת...
פתאום ביום אחד (כך אצלי זה היה) התיאבון חוזר... ולא! זה לא התיאבון של פעם... ממש לא!! זה רעב נחמד כזה שאפילו אם כוס קפה זה עובר... אני פתאום מרגישה כמו כל הרזים האלה שמכוס קפה "מתפוצצים"... מכירה אותם? אז הנה - עכשיו גם אני כזאת :)
אז הרעב מגיח לפעמים ומרצים אותו בקלות... ו- כן.. הכמויות גדלו... בטח גדלו- מביס מעדן עברתי למעדן שלם- אבל זהו. רק מעדן שלם- לא מעדן ועוגה ובייגלה ואחרי רבע שעה כאילו לא אכלתי כלום... אז עכשיו זה מתחיל להיות טוב :)
והנה ירדתי 13 קילו והמחמאות מתחילות לעשות לי נעים (מקס- זה בהמשך לדיון ההוא....)
ואני כבר שבוע כל יום עושה עוגה אחרת (מסיבות סיום...) והן יפות ונהדרות ועם ריח שחבל על הזמן- ואני "מסניפה" את הריח של העוגות ושותה מיץ תפוחים והכל סבבה... בינתיים...
אז הנה עכשיו העוגה של היום צריכה לצאת מהתנור- לפני שהיא תישרף- אני רצההההה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושייייייי
אורלי23/06/2011ריח העוגות מגיע עד אליי :)
אז אחרי אתמול שהצלחתי להכיל כלכך הרבה.. היום פתאום אי אפשר להכניס כלום חחחח
אוכלת ארוחה ליומיים...
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש.
וזה כייף.. גם אליי התחילו המחמאות להגיע.. סגרתי אתמול 10 קילו ב 3 שבועות.. ואואואואואו זה כזה נחמד :)
תהני ממסיבות הסיום.. הן הרי התחלה של משהו אחר :)
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcoool
יושי23/06/201110 קילו ב- 3 שבועות...... לגמרי coooooool !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)