מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתי..... מתי.... מתיavivit5923/06/2011
עוד שבוע זה כבר חודש מאז הניתוח
ואני כל כך מתגעגעת לסלט ירקות.
היום אכלתי:
פריכית אורז בבוקר
פריכית אורז בצהריים
דניאלה
חביתה משתי ביצים עם קוטג' שהצלחתי לסיים בקושי שליש
מתי אפשר סוף סוף לאכול ירקות???
בינתיים התפריט שלי כל כך משעמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במדור השאלות הנפוצות בפורום תמצאי
רותי23/06/2011תשובה ו/או אצל הדיאטנית שלך.
בהצלחה בהמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו, שיצאתי מאוכזבת מהדיאטנית
avivit5924/06/2011באסותא, קיבלתי רק רשימה של מה מותר ומה אסור
במשך החודש הראשון, לא מה לעשות אחרי.
הייתי אצל דיאטנית, אבל לא דיאטנית בריאטרית ולפי מה שהיא אמרה לי,
זה בערך פי שלוש ממה שאני אוכלת עכשיו.
אני עדיין מחפשת דיאטנית בריאטרית, שלא דרך אסותא,
לפי התורים שקבעו לי אליה באסותא, אני צריכה יום חופש מהעבודה
וכמה כבר אפשר לקחת. לא מקבלים שם אחר הצהריים לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלה על דעתך שאת אוכלת אכן מעט מדי ?
מקס ברנר24/06/2011נוכל להדריך אותך-היינו שם וקיבלנו תפריטים רלבנטיים מדיאטניות בריאטריות.אבל דעי שאת אמורה לאכול בשלב זה 6-7 ארוחות קטנות ביום, וזה הרבה יותר ממה שאת מתארת.מאיפה אנשים לוקחים את ההנחה שצריך לאורך זמן לחיות מ-400 קלוריות ביום?!גם ב-800 קשה לספק לגוף את צרכיו בחומרי תזונה,ויטמינים ומינרלים (ותאמיני לי-אני יודע על מה אני מדבר ).
זה לא שנהיה תחליף לדיאטנית שלך אבל מושג נוכל לתת לך -וגם השאלות הנפוצות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שאני אוכלת מעט מידי
avivit5925/06/2011אני יודעת שבגלל זה אני לא "חוזרת לעצמי"
זה לא שאני מנסה לחיות על 400 קלוריות :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בוא נעשה חזרה ונסייע בארוחותייך
מקס ברנר25/06/2011אוכלים כל שעתיים וחצי-שלוש-תוך גיוון בין הארוחות
רבע שעה לפני האוכל מפסיקים לשתות.חצי שעה אחרי מחדשים השתיה
אפשר לאכול מוצרי חלב, שאת מכירה כבר, וגם קצת גבינה צפתית
אוכלים גם קרקרים עם ממרחים -כמו שכתבתי לאורלי ב2-3 ארוחות
ןגם קציצות בשר או דג וקצת טונה
וירקות קלופים ומבושלים:תפ"א,קישוא,ברוקולי,חציל עגבניה,דלעת
וביצה מקושקשת שמוסיפים לה כפית גבינה לצלחת
זה אמור להספיק מעל הראש ולתת גם אבות מזון ברמה נאותה ! כמובן-לוקחים מולטי
ןאם לא תראי דיאטנית מתאימה בקשי הנחיות חדשות עוד עשרה ימים (רמז-נתחיל ירק טרי מקולף ופרי מקולף )
בכל מקרה-לא להתחרות בהרעבה עצמית !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאתר של מלבי יש רשימת דיאטניות
לין25/06/2011בריאטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
אורלי23/06/2011אני שלושה שבועות אחרי ועוד לא מדברים איתי על פרכיות וכאלו.. בנתיים רק דברים מעוכים :)
לא שרע לי עם זה.. כי ממילא אוכלת בכל ארוחה מקסימום 4 כפיות חחחחח
אבל המחשבה על פריכית מרוחה בגבינה לבנה ואבוקדו. מממממ יאמי
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכלי קרקרים למיניהם
מקס ברנר23/06/2011עם גבינה לבנה,אבוקדו,חומוס/טחינה.אולי אפילו עם קצת סלט ביצים
זה בנוסף לכל המעוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
אורלי24/06/2011איזה חיוך עלה על שפתיי לקרא את מה שכתבת... באמת מותר לי ???? (ולא שאני מטילה ספק לרגע בידע שלך.. לאור הנסיון הרב :) - אוףףףף למה אין פה אייקונים...
קצת מבולבלת מנושא הדיאטה שלי... נראה לי אצור קשר עם הילה לראות מה באמת מותר ומה אסור כי לאור הדפים שקיבלתי מהם.. אסור לי דברים קשיחים
שתהיה שבת נפלא....
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
יושי24/06/2011זה עניין של גישה בין הדיאטניות ובתי חולים... אצלנו הם ממש קפדניים - ולדעתי טוב שכך,
הנה אני היום חודש וחצי אחרי לאט לאט עוברת לכלכלה רגילה וכל יום מתנסה במשהו אחר בהתחלה בלי קליפה אחר כך עם אחר כך ירקות מורכבים וכן הלאה...
פתית את כבר אוכלת - לא?! כי אני בשלב שלך כבר שילבתי (בהוראת הילה וסיוון) 2 פתית ליום- זה ממש עוזר כי זה לעיס....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתית
אורלי24/06/2011הי יושי,
אז הבקר אחרי שקראתי את מה שכתב מקסי.. הוספתי שליש פתית.
אני אוכלת ממש ממש ממש מעט..לא נכנס הרבה (אולי סגרו יותר מדי חחח)
היה לי טעיםםםםםםםםםםםםם
בערב אנסה דג סלמון טעים :)
הילה, שאצלה הייתי לפני שבועיים לא אמרה עדין לאכול את כל הדברים האלו, בסך הכל אני שלושה שבועות אחרי :)
אז כמו שאמרת.. לאט לאט
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין- תגובה
שולה זק24/06/2011כנסי לשאלות נפוצות תמצאי שם הנחיות של הילה וגם תפריטים של מטופלים.
האחריות עלי!!!!חחחח מה שמקסי כתב לך.....שיהיה לך רק בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)