מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרתי ...אחרי הניתוחסיגל26/06/2011
כמה טוב לחזור ...
ביום רביעי אחרי הצהריים נכנסתי לניתוח בבלינסון -ד"ר קידר.ביום שישי בצהריים כבר שוחררתי...
אני מרגישה מעולה,טיפה חלשה...אבל לא מצליחה לישון מרוב התרגשות.
אוכלת קצת אשל ומתפוצצת, גם מצחוק שזה מה שמשביע אותי וגם כי לא יכולה יותר לאכול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוווווווו
שוש26/06/2011אני עושה את הניתוח שרוול עוד 3 שבועות ומאוד לחוצה.
איך היה לך?
את מרגישה טוב?
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמים מהניתוח ...
סיגל26/06/2011כשיצאתי מהניתוח - מעקף קיבה ,לחדר התאוששות התפללתי בלב שהכל יסתדר כמו שצריך,שהגוף יחלים במהרה,שהנפש תתאושש ושהמוח יגיב בהתאם.
האמת שנראה לי שבגלל שחרשתי על הפורום ולמדתי כל כך הרבה ההכנה היתה טובה.
ההתאוששות היתה קצרה .
החלק הפחות נעים היה לחכות לשיקוף לבדוק שאין דלף, כי רק אחרי שעוברים אותו אפשר לשתות סוף סוף.מצחיק שאפילו החומר הרדיואקטיבי לא כל כך נורא ואפילו מרווה כי הייתי כל כך צמאה.
לשמחתי יצאתי בלי זונדה, בלי קטטר ועם 4 פצעים +נקז שלא "משדכים"בסיכות כמו האחרים. ביום של הניתוח ירדתי מהמיטה (אין בררה מחברים נוזלים וצריך פיפי )ויום אחרי כבר הלכתי בקצב צב במחלקה.
לא האמנתי שאחרי פחות מ 48 שעות המנתח אישר את שיחרורי.
ועכשיו אחרי 4 ימים אני מצליחה לאכול אשל,ריוויון,אקטיביה,אקטימל ולשתות 10 כוסות מים.(בעניי הקטע של השתיה מאוד חשוב בשביל העצירות-אפילו שזה לא נעים בהתחלה ושלוקח חצי שעה לגמור כוס וחצי)
הפצעים לא כואבים אני אפילו ישנה על הצד,ברור שכשאתמול ה"קטן"שלי בן 5.5 קפץ עלי כי שכח -זה לא היה נעים וקצת מפחיד אבל לא עניין גדול.
מנסה לנוח כמה שיותר.
אם יש לך שאלות אשמח לענות.
בהצלחה סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוש26/06/2011תודה רבה זה מאוד מרגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
אורלי26/06/2011ברוכה השבה.
מחייכת לשמע המתפוצצת הן מצחוק והן מהאשל.. אצלי היה אותו הדבר ואני עדין ממשיכה לצחוק כל פעם שאני עוברת חוויה חדשה ...
תהני מזה !!
כמו שמישהו פה אמר לי.. זה עובר מהר אז שווה להינות מזה כל עוד זה פה :)
המשך ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייייייייי
יושי26/06/2011ברוכה הבאה :)
איזה כיף לך- התחלת חיים חדשים...
אני יכולה לתת רשמים של חודש וחצי בלבד... זה הוותק שלי...
ומהוותק הקצר הזה אני יכולה להגיד לך שנכנסת לחוויה נעימההההה,
כל יום תגלי משהו חדש על השרוול החדש שלך- וזה כיף!
אז בהצלחה! יש לך כאן פורום תומך שחבל על הזמן...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלללללל בשעה טובה אני שמחה
חדוה26/06/2011לשמוע שאת אחרי הכל איזה כייף לך שיהיה לך ב ה צ ל ח ה בהמשך . שתפי אותנו בכל זמן נתון אני מתרגשת בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - תגובה
שולה זק26/06/2011שמחתי לקרוא את רשמי הניתוח שלך והרשתי לעצמי להעביר את היומן לשאלות הנפוצות. אני בטוחה שהרבה מטופלים לפני ישאפבו מידע ועידוד.
אנחנו, כפי שאת רואה כאן, מחכים "לגוזלים לחזור"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)