להוריד בן אדם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• להוריד בן אדם
    שולה זק
    26/06/2011

אנחנו כל הזמן מדברים על "כמה הורדנו" 10...20...40 קילוגרמים.
    האם חשבנו פעם במונח - שאנחנו מגיעים לשלב שאנחנו פשוט "מורידים מעלינו" אדם שלם!!!.....אדם שאנחנו מכירים ...פשוט משילים אותו ו"זורקים" אותו הצידה!!!!.
    זה קרה לי לפני שנים....מי זוכר כמה , כשהגעתי כולי "רעש וצלצולים" לעבודה ......רזיתי 45 קילוגרמים.
    חברה....באחד החדרים....לחשה "אני שוקלת 45 קילו"...וכך נולדה התמונה המצורפת.

אנחנו מתגאים בתמונות לפני וכמובן אלו אחרי.....אבל חברים וחברות
    יקרים... WOW - אנחנו מורידים אנשים שלמים מעלינו....וכל זה סחבנו...איזה עול ואיזה עוול לכל מערכות הגוף!!!
    אני צריכה למ צוא עכשיו משהיא במשקל 70 קילו פלוס ו"לזרוק" אותו מעלי חחחחח
    ולהצטלם.
    בנימה אופטימי זו, שיהי לנו אחלה של שבוע
    שולה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד בן אדם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נתפס....ממש בדיחה טובה

סיגל
    26/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש נכון !!! זה מה שעולה לי לראש

חדוה
    26/06/2011

בכל פעם שאני קוראת כאן ובפורום המשורוולים על אנשים שהורידו מעל חמישים ק"ג אני מסתכלת על הבת שלי בת ה-19 ומתארת לעצמי אותה על גב האנשים האלו ... !!! מדהים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי- ככה בלי שום יחס???

שולה זק
    27/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעולם שגדלתי בו לא היו

מקס ברנר
    27/06/2011

נשים ששקלו 45 !זה היה משקל לכיתה ד'-ה.היו לי אמא,דודות,סבתא,דודות של אמא ,וכולן שמנות,וחלקן היו שמנות מאד עד גיל 90 פלוס-מינוס !(גברים לא זוכים לחסד הזה לצערנו..)
    לכן בשבילי להוריד 45 קילו זה להפסיק לסחוב שתי מזוודות !
    70 קילו זה כבר סיפור שונה-זה כבר להוריד "אדם קטן"-לא מישהו מחברי הפורום, אבל אחד חסר תיאבון ממשפחה של צנומים-אלה ששבעים מה-"חור של הביגלה".
    מלבדך יש לי עוד מכר כזה אבל הוא ה-"פריג'ידר"שירד מ-180 קילו ל-110

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם בשבוע

יושי
    27/06/2011

כשאני הולכת לסופר וחוזרת עם סלים.... מלא סלים..., עולה את מדרגות ביתי עם הסלים וחושבת לעצמי - כשאני כבר אהיה עם ירידה של 30 לפחות ואני אעלה את הסלים מהסופר יהיה לי ממש קל כי זה בערך משקל הסלים...
    אז זה פחות או יותר על אותו "משקל" של לזרוק מעליך בנאדם שלם.... אני אזרוק סלים- בינתיים אני יכולה לזרוק רק סל אחד (13 קילו...)
    יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו