מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לחץ חברתימוטי07/01/2008
שלום לכולם.
בן 26 גובה 1.77 עודף משקל 42
נפדשתי עם דק' אבינוח ורציתי לדעת מה הסיכונים לעשות ניתוח טבעת?
תוך כמה זמן מתרגלים לאכול באופן שבו לא צריכים להקיא?
יש לי במשפחה כאלו שעשו חלקם מקללים וחלקם מהללים.
אשמח לקבל יותר מידע.
ואני מבין שישנם רופאים שמנתחים בקצב מסחרר.
האם הם מקבלים כסף גדול ששוה להם לשכנע ולא לומר לנסות דיאטה וכדו'?
אשמח לקבל תגובות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה הינה מחלה אשר מצריכה טיפול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008מוטי שלום
לשאלתך;
האם הם מקבלים כסף גדול ששוה להם לשכנע ולא לומר לנסות דיאטה וכדו?
רוב הניתחים הבריאטרים נעשים בבתי חולים ציבוריים. אנחנו - הרופאים- לא מקבלים גרוש נוסף. הקופות ממנות את הניתוחים הללו וכך החולה אינו נדרש לשלם אגורה.
ארגון הבריאות העולמי הכריז שהשמנת יתר הינה מחלה כרונית והינה מגיפת המאה הזו. מחלה אשר מחקרים עולמיים רציניים הראו שהטיפול האופטמלי והיחידי לטווח הארוך הינו כירורגי ולא דיאטה ולא קבוצת תמיכה או ספורט. כל הדברים ביחד יביאו לתוצאות טובות
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום
אסתר20/01/2008אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה בפברואר.אני מאוד רוצה לשוחח עם אנשים שעברו את הניתוח.אמנם שוחחתי עם רופא ודיאטנית אך חשוב לי לשמוע ממשהו מקור ראשון .אודה לך אם תוכלי להפנות אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
פרופ` אחמד מחג`נה21/01/2008הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות נלוות (כמו לחץ דם, סכרת, בעיות לב וכו') או BMI 40 ומעלה. כאשר BMI הנו משקל בק"ג חלקי גובה במטר בריבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ניתוח טבעת
ליבי07/01/2008מוטי שלום.
ישנם אנשים שמתרגלים ישר לטבעת וישנם אנשים שלוקח להם יותר זמן להפנים אותה.
בכל מקרה - מי שמפנים את הלך הרוח עם הטבעת פולט/מקיא פחות.
אתה חייב לדעת שמשמעת הטבעת אינה קלה ולכן ההבדלים בין אדם לאדם. מי שלועס הרבה (ממטופלים הבנתי שמומלצות 10 לעיסות לפחות) ואוכל לאט - לא פולט.
מי שנשאר עם ה"ראש השמן", בולע ובולס - האוכל יכול להפלט או להתקע במעבר הטבעת.
לפני שאתה עושה ניתוח כלשהו הייתי ממליצה לך לקרוא על סוגי הניתוחים ולהחליט איזה מאלה מתאים לך.
אני אישית החלטתי ששרוול מתאים לי ואיכות החיים שלי מדהימה בעקבותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהקשר לעניין הרווחיות...
ליבי07/01/2008ברור שרופא לא עושה זאת למטרת צדקה אלא מרוויח בכל ניתוח.
הרווח האמיתי הוא רק שלנו המטופלים.
אני אישית ירדתי 40 ק"ג בשבעה חודשים מה שנותן לי איכות חיים שאין כמותה.
אז למי מפריע כמה מרוויח הרופא? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש תשובות יותר ממוקדות
מוטי07/01/2008רציתי לדעת לגבי סיכונים שיש מהניתוח כגוןמ זיהומים וכדו'.
והאם אתם מכירים את הרופא שעושה את הניתוח הכי מיקצועי וללא בעיות.
בואמת לא הצלחתי להבין מה יותר טוב טבעת או שרוול?
באיזה שיטה אפשר לחיות חיים נורמלים?
אשמח עם תשלחו לי חומר קריאה מעינן למייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני מציעה לך...
ליבי08/01/2008זה לקרוא באינטרנט על שני הניתוחים.
בכל מאמר שתבחר יש בדיוק את התשובות שאתה מחפש.
חיים נורמליים? החיים שלך הולכים להשתנות בכל מקרה.
למרות שבשרוול מגוון המאכלים גדול יותר מכיוון שזו הקיבה שלך ללא גוף זר וללא שינוי במערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
מוטי08/01/2008על מה את היית ממליצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטי יקירי
ליבי09/01/2008אני לא יכולה להמליץ לך במפורש מכיוון שאני לא מכירה אותך ואת אורח החיים שלך.
תקרא את כל המאמרים הרלוונטיים דרך האינטרנט ותתייעץ עם כירורג. לאחר מכן תוכל לעשות חשיבה לגבי הניתוח ולגבי מה הכי מתאים לך.
ראיתי ששאלת באתר מלב"י את שאלתך. האתר הזה יוכל לספק לך את כל המידע הדרוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה השטויות האלו ליבי
יום הדין209/01/2008מאיפה הבאת את השטות הזו שמגוון המאכלים בשרוול גדול יותר
גם עם טבעת אפשר לאכול הכל השאלה איך אוכלים
אז לפחות בלי שטויות
אוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר שאני מכירה אותך ואת תגובותיך
ליבי09/01/2008הייתי ממליצה לך לא להשתמש בשם המוכר שבו השתמשת בעבר כדי שלא יידעו מי אתה. לידיעתך בעבר יידעת אותי לגבי השם הזה.
בכל מקרה עוד נכונה לי שיחה היום שיחה עם שולה בכל נושא התנהלותך במרחב הסייברספייס :-)
בהקשר לטבעת ושרוול...
אז כן...משורוולים יכולים לאכול הכל ועם טבעת יש מעט בעיה. גם אנשים ותיקים עם טבעת קשה להם לאכול לחם טרי או סטייק, מה שבשרוול אפשר ללא כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו אז את חושבת שאת מאיימת?
מרמלדה שוקולד14/01/2008ואם את מכירה אז? זכותי המלאה לבחור בכינוי שארצה על גבי הפורומים השונים באינטרנט.
אז נכונה לך שיחה עם שולה נו... אני אמור לפחוד כאילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתר יקרה
ליבי07/01/2008קבוצת תמיכה היא חשובה מאד אני מסכימה איתך וכולי תקווה שזה יקרה בהקדם.
מעבר לזה...
מאד מאד חשוב מה אוכלים. הרופא שלך צודק ואת חייבת להגיע לדיאטנית. הניתוח שעשינו הוא לא מטה קסמים ולא יוריד אותך במשקל ללא עזרה מצידך. זה קורה להרבה מנותחים... אנחנו חושבים שהנה עשינו ניתוח ונפטרנו מהצורך לשמור על הפה... אז נכון שכיום כשאנחנו אוכלים פחות אנחנו יכולים להרשות לעצמנו יותר, אבל בכל זאת עדיין חייבים להשגיח. כמו שהבנתי ממך את עדיין לא נמצאת במצב של שמירה ולכן זה הרבה יותר חשוב.
כמו כן אני ממליצה לך לעשות פעילות גופנית על מנת לחטב את הגוף ולעזור לירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הכל כל כך נכון. ככל שאשמע
אסתר כהן07/01/2008את הכללים החשובים ללא הפסק הם (בתקווה וברצון עז) ייכנסו אלי באמיתיות. אני צריכה בהחלט ליצור קשר עם הדיאטנית.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שביקשת בהודעתך הקודמת
ליבי08/01/2008כלומר קבוצת תמיכה - הוא לגיטימי בהחלט.
כולי תקווה שזה יקרה בהקדם.
בינתיים אפשר למצוא תמיכה אצל מנותחים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי היכן עשית את הניתוח?
ציפי07/01/2008אם אפשר לשאול? אני מתלבטת בין שרוול לטבעת - קשה לי להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שלי
ליבי08/01/2008את הניתוח שלי (שרוול) עשיתי במלב"י - אסותא.
החלטתי על שרוול מכיוון שמשמעת הטבעת לא התאימה לי. בשרוול אני יכולה לאכול הכל, וגם אם אני לא לועסת טוב - אין סכנת פליטה.
אני מוגבלת טוב מאד וירדתי קרוב ל 40 ק"ג בשבעה חודשים.
כדאי לך לחפש באינטרנט מאמרים לכאן ולשם ולהתייעץ עם כירורג שעושה את כל הניתוחים.
רק אז תוכלי לקבל החלטה מדעת לגבי איזה ניתוח לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עישתי שרוול
שרית23/01/2008אני שישה שבועות אחרי ואני כבר 15 קילו פחות
בשבועיים האחרונים התחלתי פעילות גופנית וזה עוזר מאוד לירידת המשקל
הכי חשוב שאני מרגישה הרבה יותר בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת או שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008ההחלטה לגבי סוג הניתוח עושה יחד עם המטופלת לאחר פגישה מעמיקה על אורח החיים, סוג האוכל ההיענות של המטופלת לטבעת ועוד
אשמח לקבל אותך להמשך דיון
מספר המזכירה 048541831* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)