שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דפנה
    26/06/2011

הי לכולם. אני זקוקה דחוף לעזרתכם. אני די מדוכאת ביומיים האחרונים. אני שבועיים אחרי הניתוח. התחלתי עם תזונה רכה לפי הנחיות הדיאטנית ואחרי 4 כפיות לא משנה של מה אני מתחילה לחוש תחושת גודש ואפילו בחילה. אני שבעה אבל אין לי את הסיפוק הריגשי. מה שמפחיד אותי: האם כל חיי כבר לא אוכל להנות מאוכל או שעם הזמן זה משתנה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

שולה זק
    26/06/2011

שלום דפנה,
    לא להילחץ. מבטיחה לך שאת בימים הקרובים תתחילי להנות מכל ביס שאת מכניסה לפה. לכל יהיה טעם גן עדן.
    כרגע יש לך עדיין תופעות לואי של הניתוח ועל כן את חשה לעיתים אי נוחות. מעולה שאת במעקב דיאטנית ואת יכולה גם להתיעץ איתה.
    דפנה, יתכן ואת אוכלת מהר מידי את הכפעות, או בולעת כמות גדולה בבת אחת. תשתדלי לקחת ביסים קטנים והפסקה בין כפית לכפית.
    בכל מקרה, אם תרגישי שאת לא מסתדרת תפני לדיאטנית ואו לרופא המנתח.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלים כמו ציפור

אורלי
    26/06/2011

ערב טוב לך,

תני לי להרגיע אותך.. עכשיו זה אחרי 4 ביסים בשבוע הבא זה 6 ביסים (אני בשלב הזה..) ופתאום אפשר גם לשתות קצת יותר טוב :)

אל תדאגי.. את תגיעי ל 10 ביסים (חחחח)

תהני מזה שאת אוכלת מעט ולא רעבה.. ותעברי ליום הבא. הדברים משתנים במהירות מארוחה אחת לשני... תזרמי

ערב נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דפנה
    26/06/2011

תודה על העידוד. אולי אני באמת צריכה להיות סבלנית. אני רק שבועיים אחרי הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה

אורלי
    27/06/2011

הייתי בדיוק כמוך.. חששתי דאגתי ואז מצאתי את נפלאות הפורום הזה,,, שקיבל את כל השאלות הכי דביליות שלי ועזר לי להבין שזה התהליך וצריך להיות בו סובלני וסבלני כלפי הגוף שלנו...
    רק סבלנות !

ואל תתביישי בפני החבר'ה כאן... הם באמת יודעים לתת תמיכה והסבר לכל מיחוש חשש חישוש ומישוש..

תהני לך מהיותך ציפור קטנה שלומדת לעוף

יום נפלא
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דפנה, אמנם כל אחד

צנובר
    27/06/2011

עובר את זה קצת אחר, אבל כולנו עוברים את זה.

החודשיים הראשונים שלי היו די קשים, היו לי צרבות (ישנתי כמעט חודשיים בישיבה) והיו לי בחילות, אבל אחרי חודשיים הכל עבר.
    היום, שנה לאחר הניתוח אני כבר יכול לאכול הכל (טוב, כמעט הכל), אסור הרי את חמשת הפירות עם הגרגרים ופופקורן. כל השאר אני אוכל בכיף, רק בכמויות קטנות.
    ותאמיני לי ההנאה מהאוכל נשארת ואפילו מתגברת כי נהנים מכל ביס קטן. בסופו של דבר תהיי מרוצה, אני מבטיח.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדויד וכל השאר

דפנה
    27/06/2011

הי. תודה רבה. מה הדברים שאסור לאכול? לחם טרי אפשר? האם אתה יושב במסעדות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו