מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופהדפנה26/06/2011
הי לכולם. אני זקוקה דחוף לעזרתכם. אני די מדוכאת ביומיים האחרונים. אני שבועיים אחרי הניתוח. התחלתי עם תזונה רכה לפי הנחיות הדיאטנית ואחרי 4 כפיות לא משנה של מה אני מתחילה לחוש תחושת גודש ואפילו בחילה. אני שבעה אבל אין לי את הסיפוק הריגשי. מה שמפחיד אותי: האם כל חיי כבר לא אוכל להנות מאוכל או שעם הזמן זה משתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
שולה זק26/06/2011שלום דפנה,
לא להילחץ. מבטיחה לך שאת בימים הקרובים תתחילי להנות מכל ביס שאת מכניסה לפה. לכל יהיה טעם גן עדן.
כרגע יש לך עדיין תופעות לואי של הניתוח ועל כן את חשה לעיתים אי נוחות. מעולה שאת במעקב דיאטנית ואת יכולה גם להתיעץ איתה.
דפנה, יתכן ואת אוכלת מהר מידי את הכפעות, או בולעת כמות גדולה בבת אחת. תשתדלי לקחת ביסים קטנים והפסקה בין כפית לכפית.
בכל מקרה, אם תרגישי שאת לא מסתדרת תפני לדיאטנית ואו לרופא המנתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוכלים כמו ציפור
אורלי26/06/2011ערב טוב לך,
תני לי להרגיע אותך.. עכשיו זה אחרי 4 ביסים בשבוע הבא זה 6 ביסים (אני בשלב הזה..) ופתאום אפשר גם לשתות קצת יותר טוב :)
אל תדאגי.. את תגיעי ל 10 ביסים (חחחח)
תהני מזה שאת אוכלת מעט ולא רעבה.. ותעברי ליום הבא. הדברים משתנים במהירות מארוחה אחת לשני... תזרמי
ערב נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דפנה26/06/2011תודה על העידוד. אולי אני באמת צריכה להיות סבלנית. אני רק שבועיים אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
אורלי27/06/2011הייתי בדיוק כמוך.. חששתי דאגתי ואז מצאתי את נפלאות הפורום הזה,,, שקיבל את כל השאלות הכי דביליות שלי ועזר לי להבין שזה התהליך וצריך להיות בו סובלני וסבלני כלפי הגוף שלנו...
רק סבלנות !
ואל תתביישי בפני החבר'ה כאן... הם באמת יודעים לתת תמיכה והסבר לכל מיחוש חשש חישוש ומישוש..
תהני לך מהיותך ציפור קטנה שלומדת לעוף
יום נפלא
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דפנה, אמנם כל אחד
צנובר27/06/2011עובר את זה קצת אחר, אבל כולנו עוברים את זה.
החודשיים הראשונים שלי היו די קשים, היו לי צרבות (ישנתי כמעט חודשיים בישיבה) והיו לי בחילות, אבל אחרי חודשיים הכל עבר.
היום, שנה לאחר הניתוח אני כבר יכול לאכול הכל (טוב, כמעט הכל), אסור הרי את חמשת הפירות עם הגרגרים ופופקורן. כל השאר אני אוכל בכיף, רק בכמויות קטנות.
ותאמיני לי ההנאה מהאוכל נשארת ואפילו מתגברת כי נהנים מכל ביס קטן. בסופו של דבר תהיי מרוצה, אני מבטיח.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדויד וכל השאר
דפנה27/06/2011הי. תודה רבה. מה הדברים שאסור לאכול? לחם טרי אפשר? האם אתה יושב במסעדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)