מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 30 קילוחיים26/06/2011
חמישה חודשים. חמישה חודשים
שהם 150 ימים ולילות אני מחכה לבוקר הזה!
כן כן חמישה חודשים ..........
סוף סוף היום זה קרה !!!!
ירדתי 30 קילו
וחציתי סוף סוף את ה100 לכוון 99.9 מרגיש מצוין !!!!
שבוע טוב לכוווולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קול קורא בבוקר - תגובה
שולה זק27/06/2011הנה צצים להם הגברברים שלנו...על הבוקר..אזה יופי
כל הכבוד חיים.
מכירה את ההרגשה. גם לי זה לקח 5 חודשים להשיל 30 קילו.......(התחלתי ב - 133), רק שלי לא היה עם מי לחלוק , חוץ סביבתית הקרובה (פני 10 שנים ב"עידן האפל").
איזה כייף שיש עם מי לחלוק ובמיוחד לשמוח על החיים היפים.
המשך יום מקסים לך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה!!!!!!
עפרה27/06/2011התחלת ב- 133...? אני בשוק... סוף סוף אני מוצאת מישהי שהתחילה כמוני...
יש תקווה...!!!! יאווווו רני שמחה.... אגב ירדתי 27 ק"ג ב - 4 חודשים ועכשיו הכל תקוע... :(
אוףףף... המשקל עומד קבוע ולא זז ...... מקווה שישתחרר במהרה בימינו.. מחכה לפרוץ כבר את גבול ה- 100 ולהפוך דו סיפרתית ... הפעם הראשונה ב- 6 שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה-הזמנה לספקולציה
מקס ברנר27/06/2011ואני התחלתי בכמעט 150 קילו,ודו ספרתי עדיין נראה לי מדע בדיוני.אני מזמין אותך להמר-מתי הפעם האחרונה ששקלתי פחות מ-100?!
ואם שכחת את הנתון-אני יליד 1960
גם לאחרים מותר לנחש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפרה-הזמנה לספקולציה - תגובה
שולה זק27/06/2011מקסי אם אדפדף בפורום אמצא בדיוק מתי וכמה - כי באחת הפעמים ברוב נדיבותך הרבה - סיפקת מידע זה חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חושב ששחררתי את הנתון הזה
מקס ברנר27/06/2011גיליתי שבגיל 23 בערך כבר שקלתי מעל 90 קילו,אבל השאלה היא מתי הפעם האחרונה שהמשקל הראה-ולו לחודשיים-פחות ממאה קילו ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר
דלית28/06/2011אוווו - אתה נשמע טעים ושוקולדי...
מכיוון שאנחנו שנינו ילידי 1960 וגם אני התחלתי ב-140 אז אני מעריכה שבפעם האחרונה ששקלת 2 ספרות היה לפני הצבא ???...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סתם אתגרתי אתכם-יש לקח !
מקס ברנר28/06/2011בראשית שנות ה-30 שלי כבר שקלתי 108 ק"ג סולידיים.מספר חודשים לפני חתונתי התעורר בי החשק להיות קצת יותר חטוב בתמונות החתונה (כן-גם אני לא לגמרי חסין מפני השפעה חיצונית...).הלכתי לאיזה רופא שרלטן (שלימים נכנס לכלא )והוא נתן לי אמפטמינים ו"דיאטה מיוחדת".היו לי כל תופעות הלוואי (דופק מואץ,נדודי שינה,עצבנות )אבל הורדתי 15 קילוגרם,ומתחת לחופה שקלתי 93-כלומר פחות מ-100.זה היה ב-1992
חודש לאחר מכן כבר שקלתי 101 .שמונה קילוגרם חזרו בחודש !!מאז לא הבטתי לאחור -כל הדרך ל150 קילו
ומכאן תשובתי גם לתהל בעניין בעלה:הניתוח יותר קל בגיל 35 עם 135 קילו מאשר בגיל 50 עם 150 או בגיל 60 עם 160,וובמהלך הטבעי של הדברים זה יגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק !!!!
אורלי27/06/2011כל הכבוד... ובהצלחה בהמשך
בקר נפלא ליום חדש
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! איזה אושר לך!!
יושי27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחחח חיים, איזו תחושה נפלאה
צנובר27/06/2011גם לרדת 30 ק"ג ובעיקר לחצות את קו ה-100.
בהצלחה בהמשך,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד...בטח ההרגשה נהדרת
סיגל27/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיים
גילה פ27/06/2011מזדהה איתך, גם אני עוד יומיים 5 חודשים, 30 ק"ג ירידה, וכיף. לפעמים קשה, אך בהחלט נסבל, הברכיים שלי מודות לי, הלחץ דם שלי מברך אותי, וכל השאר לומדים להכיר אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)