מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכל החדשים למינהם.. בא לי לשתף אתכםחלי27/06/2011
בראש ובראשנה לעלות חיוך... :)
עלה??? לא?! טוב בסוף הוא יעלה אני מבטיחה..
לפני כשנה עברתי ניתוח שרוול קיבה, והייתי מהמורמרות, מאלה שבוכות כל היום שאין אוכל, אין הצלחה אין ואין ו.. אין.. לא מצאתי כלום "יש"
נכנסתי לפורום הזה, ורשמתי מה שהרגשתי (רק מירמור)ובכי, והתחננות שיחזירו לי את הקיבה שלי!!! וכל חברי הפורום "יצאו, עליי..
ואני- מרוקאית טיפוסית.. נדלקתי עליהם ויצאתי עליהם בחזרה!
ממש שדה קרב הפכנו.. עד שהרמתי ידיים ועזבתי אותם ..
לאחר חצי שנה- באתי להציק להם שוב.. אך עם גישה חיובית, כבר הייתי איזה 20 קילו אחריי...
היום.. אני שנה אחריי.. 38 קילו פחות...
מ ו ש ל מ ת..
אוכלת הכללללללללללללללללללללללללללללללל! אבל הכל..
אם זה חצי מנה שווארמה (בשעה, אבל אוכלת)
אם זה גלידות, פסטות.. מוקרמים (תיזהרו מהפטריות, חחח הייתי לפני חודש מאושפזת.. נתקעה לי פטריה)
אני אוכלת הכל וכל פעם שאני עולה על המשקל... אני קילו פחות :)
ועזבו שאני עצלנית,, אני בלי ספורט.. מי שיעשה ספורט.. מבטיחה ירד כפול..!
בקיצור לכל הממורמרים.. זה סתם.. כמו כל דבר.. זה עובר מהר.. חוזרים לאכול ה כ ל.. (בכמויות קטנות.. לא להתבלבל חחח)
חוזרים להיות ר ג י ל י ם.. (אך יותר קלילים)
היום אני מסתובבת עם מיני, ואומרת לעצמי ..
-ימטומטמת!! את בטוחה שאת רוצה את ה120 שלך בחזרהה??
ולא לא לא!!
בכל אופן... הכל חוזר לעצמו.. אני מבטיחה לכם.. ואם לא, תגידו שבוזגלו שקרנית!
אני פה בשבילכם לעזור לכם.. או בנייד מתי שרק תרצו :)
0509966099
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
דפנה28/06/2011אני שבועיים אחרי וזה בידיוק מה שהייתי צריכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה היפיפיה?????- תגובה
שולה זק29/06/2011גדולה מהחיים
הה שווה "לסבול" ממך...הנה קוצרים את הפירות.
העברתי אותך (בקלילות) לשאלות הנפוצות.
בהצלחה בהמשך
ועם השיפוץ והשחזוא - אנא סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת החיוך כבר העלית
יושי28/06/2011אני כחודש וחצי אחרי- ובינתיים מבסוטה.... ממש מחכה לשלב הזה של הכל, כי עדיין כל דבר שנכנס לפה עובר מחשבות וביסים ולעיסות.....
מחכה בטירוף לסושי!!!!!!
אז, בוגלו- היה כיף לקרוא את מה שכתבת!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחלי
אפרת עוזיאל28/06/2011את מדהימה נהנתי לקרוא את מה שכתבת ואפילו צחקתי כמו שהבטחת.
אין לי מילים יותר מדוייקות על מנת לתאר את כל התהליך בהתחלה אנחנו רק מתלוננים ואחכ נהנים ומעריכים כל רגע ורגע.
אני שמונה חודשים אחרי ניתוח שרוול וגם אני הלכתי לניתוח עם מישקל של 120 קג
ירדתי 47 קג היום אני שוקלת 73 אני 1.70 .
נהנת מכל רגע מאושרת עד הגג והכי הכי מודה לפורום המדהים והתומך הזה .
ובמיוחד לשולה זק היקרה והמדהימה שלא עוזבת אותנו לרגע .
אז חלי שיהייה לך בהצלחה בהמשך והייתי שמחה שתראי לנו תמונה של לפני ואחרי .
והינה שלי...זאת לפני עם 120 קג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלופה
סיגל28/06/2011ממש נהנתי לקרוא את שכתבת. כל הכבוד, המון הצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)