היכרות עם העולם החדש

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היכרות עם העולם החדש
    להיולד מחדש
    28/06/2011

עברתי ניתוח שרוול, זה קרה לפני 5 ימים. מיד אחרי הכניסה למחלקה מההתאוששות (10 ד' אחרי) התחלתי ללכת, מאז אני לא מפסיקה. לא מצליחה להירדם. לא להיבהל. כן אני יודעת שינה היא חלק מההחלמה, אך אני מספרת את המתרחש ולא יותר. אני הולכת והולכת.אני לעולם לא הייתי רזה ואני לא מצליחה לדמיין כלום,הכול ריק שם אין תמונות ואין פנטזיות. אני יודעת שנולדתי מחדש וכול יום אגלה דברים חדשים, אלמד את הסביבה ואיך היא משתנה לי , אלמד את היכולות של גופי. אני אדם חזק. מאוד. ואני תוהה לאן אגיע? מה אהיה כשאהיה "גדולה"?
    עברו 5 ימים וירדתי 5 קילו. אין לזה משמעות באופן הרבתי של התהליך,הרי בקרוב אאט את הקצב ואתייצב כמו כולם. הדרך שלי ארוכה, ארוכה מאוד להפחיד, עליי להשיל מעצמי את עצמי הרזה וחצי (80 קילו לערך) ואני שואלת - אצליח? עוד כמה זמן?
    אבל בדרך, בקפיצות של העשרות אני רוצה לדעת מה ארגיש.
    לאט אספר ואשתף
    מודה מראש להקשבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היכרות עם העולם החדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

אורלי
    28/06/2011

בקר טוב,

אין ספק שבחרת בשם טוב !!
    זה באמת להיוולד מחדש.. וכמו שאמרת צעד צעד.. רק אל תעייפי את הגוף יותר מדיי..

יום נפלא
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את אחרי החלק הקשה זה בטוח

לילך.פ
    28/06/2011

לגבי התהליך הוא אמנם ארוך אבל מעולם לא תהני ככה מירידה... בלי לסבול .... בלי לוותר... את פשוט לומדת לאכול הכל אבל במידה... בגלל שיש לך עודף גדול לרדת כדבריך אני מאמינה שהשלושים הראשונים יגיעו ב 4 חודשים הראשונים... אבל עזבי מספרים באמת שאת תהני מהדרך... זה פשוט קוסמות.. הקטע שלאכל כל מה שאוהבים אבל במינון של כוסיות.... בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לראשונה צחקתי

להיולד מחדש
    28/06/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם לך, מודה שאתמול

להיולד מחדש
    28/06/2011

ישבתי וקראתי לא מעט מתגובותייך
    תרומתך רבה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אווו איזה כיף לך שאת אחרי

שוש
    28/06/2011

אני עוברת את הניתוח ב- 18/7 .
    ההמתנה הורגת אותי, זה מאוד עוזר לקרוא על כאלה שאחרי .

בהצלחה בחיים החדשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, בזמן ההמתנה נהגתי כאילו העולם

להיולד מחדש
    28/06/2011

נח

ידעתי שהמבול יבוא
    והנה עכשיו היונה באה ואיתה הענף של חיים חדשים
    הכול קורה בעתו

שמרי על אורח רוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוברית חדשה - תגובה

שולה זק
    28/06/2011

אכן כמו שלילך כתבה, נולדת מחדש וקיבלת חיים במתנה. הפעם - בזכותך ונחישותך להביא לשינויי באיכות החיים או בכלל ליצור איכות חיים.
    תקראי בשאלות הנפוצות. תעשי חיפוש על מקס ברנר בפורום וכן על לילך פ. ועל לביאה (LEVIA). אני בטוחה שתקבלי המון חיזוקים וציוני דרך להמשך.
    80 קילו..."קטן עליך". אני הורדתי 70 חחחחחח
    חוץ מזה...אנחנו כאן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני הצטרפתי ותודה על הקבלה החמה

להיולד מחדש
    28/06/2011

אני יודעת שאם תראו אותי לא תבינו היכן מסתתרים ה80
    אני אישה יפה
    ולפני שנה אף השתתפתי במרתון
    שמנה אבל נעה כל הזמן
    סיפור חיי לא קל
    וההחלטה השנה לבצע מהלך שכזה מקורה בהמון תהליכים מקדימים
    ונושאת הדגל שלי היא ילדה בת 6.5
    בתי הקטנה המחכה בסבלנות לאימא חדשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה יופי כתבת!

יושי
    28/06/2011

אני ממש מזדהה עם האמירה שהילדים הקטנים שלנו מחכים לאמא חדשה...
    אצלי הם התחילו עם המחמאות- והם ממש מתכוונים לכך- כל קילו שיורד- הם הראשונים שרואים. אתמול הבן שלי (בן 7) אמר לי "אמא- אפילו בידיים את מרזה..." וזה הדבר שהכייייי מחמם את הלב!
    אז בהצלחה - איזה כיף שהצטרפת אלינו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו