שימו לב ! קבוצת תמיכה בצפון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שימו לב ! קבוצת תמיכה בצפון
    שולה זק
    28/06/2011

לכל המעוניינים והמתעניינים
    נפתחת בימים הקרובים קבוצה בצפון

"התמודדות עם השינוי" - קבוצה לאחר ניתוחים להרזיה, בהנחיית דיאטנית בריאטרית מנוסה בתחום . הקבוצה תפתח ב 24.7 בשעה 19:00, בבית בלב נשר
    לפרטים נוספים.
    ניתן לפנות ישירות לנעמה לקבלת פרטים.
    נעמה כפרי : מייל [email protected]
    0508594351

בברכה
    שולה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצת תמיכה בצפון

סיגל
    05/07/2011

המפגשים יתחילו ב 31.7.11 בימי ראשון, שעה וחצי ,בנשר בד"כ יש 10 מפגשים ...יתכנו שינויים.
    אני נרשמתי , אשמח לפגוש את הצפוניים...
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראו לי קשה-הבנה אם בא לכם !

מקס ברנר
    05/07/2011

אבל משהו יסודי לא מסתדר לי,וכולן כל כך מתרגשות שאיזה "סלבריטי" ביקרה כאן,שלא טורחים ליישב עבורי קשה -התפיסה את הסתירה.
    אחת משתיים-או שהגברת מחפשת מנתח פלסטי-לא בדיוק ליבת ההתעסקות שלנו-ואז תמליצו לה על מישהו,ונסיים בזה את הפרשה
    אפשרות אחרת-הגברת העלתה חזרה את החמישים-שישים קילו שהורידה,ומתעניינת בניתוח הרזיה-נייעץ לה.

אבל אם היא נראית "נפלא" (ז"א-שרירית,גרומה ועם צלעות בולטות )למה לכל הרוחות שיעשו לה ניתוח שרוול ???לא עושים את זה למי שפעם היתה שמנה,אלא למי שבהווה יש לה BMI 40 או בסביבה.
    ואם אתם לא תוכלו אולי כלת השמחה תסביר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי טעית בשרשור ! - תגובה

שולה זק
    05/07/2011

אתה קשה הבנה??? never ever
    קצת מסורבל - לעיתים.
    אז ככה....הגברת ירדה במשקל במאמץ לא קל ולעיני כל האומה!!!
    עד כמה שידוע לי, קרן קבלה תכנית בערוץ הבריאות (אין לי שמץ על התוכן).
    קרן העלתה יפה את תחושותיה לגבי מצבה הנוכחי והיא מחפשת פתרון לבעיה של עודפי העור והדיספורמציה של הגוף. אישית אני מצדדת במונח "שחזור הגוף" ורבים מאיתנו מרגישים שרוצים נפש בריאה בגוף בריא ומעוצב. מסתבר, למרבה הפלא, שגם גורמי הבריאות חשבו כך, וביוני 2010 הוכנסו ניתוחים לשיחזור הגוף לסל הבריאות למי שהשיל עשרות קילוגרמים ממשקלו בגלל השמנת יתר חולנית.
    מכינה לך "מיני הרצאה" בנושא ליום חמישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס שטעה בשרשור...

לילך.פ
    06/07/2011

אולי אוסיף כמה הבהרות - הבחורה שירדה כמעט 70 קילו אכן נשארה רזה אבל מה לעשות שכשאנחנו שמנים ומרזים כל כך הרבה נשארים לנו עודפי עור מכוערים במיוחד באזור הבטן ובעוד כמה מקומות וזה מעצבן שאתה יורד כל כך הרבה במשקל ובמקרה שלה גם בסבל רב ואופס הגעתה ליעד אבל אתה נראה לא משהו.... ולכן צריך להתאמץ עוד קצת ולעבור ניתוח פסטי כזה או אחר שימתח ויוריד את העור העודף ואני בעד....

זה כמובן נכון למי שמרגיש נוזל ולא רוצה להשאר עם ההרגשה שלו... עד כמה שהספקתי להכיר אותך אתה לא תתן לשום יד מנתחת את הזכות לחתוך אותך בשביל יופי קוסמטי וזה בסדר רק שאנחנו הנשים מה לעשות שואפות להראות בנות 16 כל הזמן... אני למשל רחוקה ממשקל היעד על 2 הבנים שלי הזכרים שלי מה לעשות אוהבים שדיים מגיל צעיר ולא מפסיקים לינוק עד גיל שנתיים ואני לא צריכה להסביר לך מה קורה לשדיים של אישה אחרי 4 שנות הנקה ... הם מגיעים בערך לברכיים... טוב נו אני מגזימה אבל אין ספק שזה לא לעניין.... ולכן צריך לדבר גם על הדברים הללו ולא צריך לעבור לפורום אחר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב הבן הגדול שלי

לילך.פ
    06/07/2011

נשאל על ידי מה ירצה לעשות כשהיה גדול? ומיד כשראיתי שהוא מהסס הסברתי לו על היתרונות של להיות מנתח פלסטי...מי יודע איך אראה בעוד 20 שנה?! על כל מקרה ....
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל

נטלי
    07/07/2011

מאיפה את סיגל ....מי רוצה לנסעוה מקריית שמונה למפגש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

סיגל
    07/07/2011

אני מכרמיאל..האמת אני אשמח לנסוע.פשוט לא התחשק לי לבד,אני גם לא סגורה על זה שאני יכולה לנהוג כל כך רחוק ובשעה מאוחרת.אני שבועיים אחרי המעקף ועדיין לפעמים מתעייפת.
    בכל מקרה צרי קשר 054-2005758
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו