מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתרשירן28/11/2013
שלום רב
ראשית תודהעל התשובה
ענית לי שאשאל את הרופא אם אפשר לבצע את כתר החרסינה ללא מתכת ומיבנה מזרקוניה במקרה שלי
האם יש. מצב שאי אפשר לבצע כתר חרסינה ללא מתכת על מבנה זרקוניה כפי שאני מעונינת.
בתודה. מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר - תגובה
ד``ר עדי אריאלי30/11/2013החלטה לגבי סוג המבנה והכתר תלויה בשיקולים רבים כגון: מיקום השן, מספר השורשים, עובי קירות השן הנותרים, אופי הסגר ועוד. יש מקרים שבהם חרסינה מלאה או זירקוניה אינם מתאימים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה כלואהנועה28/11/2013
שלום,
לפני שבוע בערך חשתי בכאב בשן הבינה השמאלית התחתונה שתהליכי בקיעה.
פניתי לעזרה ראשונה של מרפאת שיניים בקופת החולים, וקיבלתי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" לשבוע, עם המלצה לעקור לאחר שהדלקת תסתיים. האבחנה הייתה כי זו שן כלואה ויש לעקור אותה לאחר שהדלקת תסתיים.
אתמול הרגשתי שהמצב לא משתפר כלל, אלא מחמיר מבחינת כאבים, ופניתי שוב לעזרה ראשונה.
הרופא שינה לי את האנטיביוטיקה לכדור 1 של מוקסיפן וכדור 1 של מטרוג'יל, פעמיים ביום (2 בבוקר ו2 בערב).
בנוסף קיבלתי משכך כאבים "נרוסין" שמקל עליי רק במינון של 2 כדורים יחד, ושטיפת פה.
בבוקר חשתי הקלה מועטה אך בצהריים שוב כאב לי מאוד וחשתי שאני ממש לא מסוגלת לאכול.
השאלה היא, האם זה תקין שהאנטיביוטיקה הראשונה לא יצרה שום שיפור כלל והמצב הנוכחי הוא כזה? האם יש צורך להחליף את הטיפול למשהו אחר? מה עוד ניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה כלואה - תגובה
ד``ר גלית כהן29/11/2013מחייב בדיקה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידוד צמיחת עצםנועה28/11/2013
עקב ניתוח (שנעשה לפני מעל לעשור) לחילוץ שן שלא יצאה מן החניכיים נפגעה, העצם סביבה ונוצר כיס עמוק של כשמונה מילימטר.
רופא השיניים שלי טוען כי הדרך היחידה לטפל בזה היא להשתיל במקום חומר שמעודד צמיחת עצם עם מעט עצם.
הייתי שמחה לדעת אם יש אופציות נוספות למקרים כאלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידוד צמיחת עצם - תגובה
ד``ר עדי אריאלי28/11/2013שלום נועה,
אם רוצים לבצע תיקון גרמי של העצם החסרה (למטרות אסתטיקה או כהכנה לשתל) אז זו הדרך היחידה לבצע את זה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה היא צמיחת עצם אך לא למטרת שתל
נועה29/11/2013או מסיבה אסתטית.
להבנתי הדבר נועד כדיי שלשן תהיה אחיזה טובה יותר ושלא תהפוך להיות ניידת.
האם גם במקרה זה זהו התהליך הרצוי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה היא צמיחת עצם אך לא למטרת שתל - תגובה
ד``ר עדי אריאלי29/11/2013אם מדובר בניתוח סביב שן קיימת, אז הניתוח הוא לשם רגנרציה של הרקמה התומכת של השן. איני יכול לדעת אם זה הניתוח הרצוי אצלך כי איני מכיר את המקרה, אולם זוהי פרוצדורה מוכרת ומקובלת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר בשןשירן28/11/2013
לדוקטור שלום רב
אני צריכה כתר בשן 25
האם אני יכולה לבקש מהרופא שאני רוצה כתר על מחרסינה על מבנה של
זרקוניה
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר בשן - תגובה
ד``ר עדי אריאלי28/11/2013שלום יעלי,
יש להתאים את סוג הכתר והמבנה למקרה הספציפי. שאלי את הרופא אם אפשר לבצע כתר מחרסינה ללא מתכת ומבנה מזירקוניה במקרה שלך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטה לאחר שתליםאבי27/11/2013
שלום רב
שמי ואבי ואני עברתי השתלה של 10 שתלים בלסת עליונה כולל הרמת סינוס סגורה בשתי הצדדים לפני כחודש.
לאחר כ שלושה שבועות קיבלתי פלטה ( תותבת ) שמפריע לי נורא בחיך העליון
( הרגשה של קיא )
כאשר דיברתי עם הרופא שלי ( שנחשב לרופא בכיר בתחום ) הוא אמר לי שמבחינתו הפלטה היא לאסטטיקה בלבד כאשר אני מסתובב לייד אנשים או בפגישות וכד'..
ושמבחינתו עדיף רוב הזמן שלא אשים אותה מכיוון שלדבריו הפלטה יכולה ליצור דלקות לחנכיים או לפצעים ולגרום אף לעומס שיכולים להזיק לשתלים.
מבחינתי אין לי שום בעיה להסתובב ללא שיניים, למרות שאני אמור להסתובב ככה עוד 3-4 חודשים.
שאלתי : 1. האם דבריו הגיונים ע"פ הרפואה ?
2. מה עושים רוב המושתלים כמוני?
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטה לאחר שתלים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי28/11/2013שלום אבי,
אם זה אפשרי מבחינתך, אז אכן עדיף לשים את התותבת הזמנית כמה שפחות בכדי לאפשר ריפוי תקין לאחר הניתוח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גז צחוק וסטריליותמיה27/11/2013
היי,
אני רוצה לעבור טיפולי שיניים עם המסכה של גז צחוק. אך ברצוני לדעת, האם קיימת סכנה להידבק במחלות שונות עקב שימוש במסכה של גז הצחוק (נניח מי שהשתמש לפני היה חולה...). עד כמה זה סטרילי, ומהן הסכנות בשימוש על ידי אנשים רבים?
תודה רבה,
מיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גז צחוק וסטריליות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי28/11/2013שלום מיה,
על צוות המרפאה לדאוג למסכת אף סטרילית לכל מטופל.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחלל הפה כנראה משיניים תותבותיוסי26/11/2013
יש לי שיניים תותבות, ומידי פעם נוצרים פצעים בחלל הפה.
אז אני שוטף עם מי מלח מידי פעם, ולאחר זמן מה זה עובר.
אבל בזמן הזה אני נח מהשיניים שלוחצות לי , ואז אני לא יכול
לתפקד עם הדיבור.
כידוע קשה לדבר בלי שיהיו שיניים.
השאלה היא האם ניתן בכל מקרה לא לנוח ולהלביש את התותבות
ואז שוב להיפצע מלחץ של התותבות.
האם לחץ של התותבות על השיניים זו תופעה רגילה שחוזרת על עצמה מידי פעם?
מה אפשר לעשות בעניין.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחלל הפה כנראה משיניים תותבות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי28/11/2013שלום יוסי,
תותבות שגורמות לפצעי לחץ הן תותבות לקויות שיש לשפר אותן אם ניתן או להחליפן בתותבות תקינות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר פלסטי שבשימוש במרפאות השינייםאדיר26/11/2013
שלום אני מעוניין לדעת איך נקרא חומר הפלסטי שרופאי השיניים משתמשים בו במהלך הטיפולים שלהם משתמשים בו לקחת מידות מהשיניים ולעשיית פלטות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר פלסטי שבשימוש במרפאות השיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן26/11/2013ישנם חומרים רבים ממשפחות : אלג'ינט, וינילים בהוספה או וינילים בדחיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כללי-חברות של שינייםשלומי כהן24/11/2013
שלום רב לכם ואחה"צ נ-פ-ל-א-ים!!
שלום רב לכם.אחה"צ נ-פ-ל-א-י-ם לכם. מה שלומכם???הכל בסדר??
מקווה שהכל בסדר.
רק רציתי להגיד ולשאול ש..סתם עד עכשיו השתמשתי במוצרים של חברת קולגייט לפה שלי..
השתמשתי במשחת שיניים שלהם קולגייט טוטאל והמי פה שלהם וגם החוט הדנטלי שלהם וסתם אני גם עושה פעמיים ביום מנקה לשון בלילה ובבוקר..
ופשוט נגמרת לי עוד מעט המשחת שיניים של קולגייט והמי פה....וסתם רציתי לשאול מה כדאי לי לקנות בסופר פארם שליד הבית..
האם להמשיך עם קולגייט....או שאני מתלבט האם לעבור לחברת oral b? האם לעבור למשחת שיניים שלהם oral b pro expert והמי פה שלהם??
או להישאר עם קולגייט???
וגם סתם שאלה אם עוברים חברה נגיד למשחת השיניים של oral b אז זה לא פוגע בשיניים נכון??
אז על מה אתם ממליצים לי לקנות..להמשיך עם קולגייט או לעבור לoral b?
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי-חברות של שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן26/11/2013אין משמעות. אתה יכול להחליף ולראות מה יותר נעים לך בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי חברות של שיניים
שלומי כהן26/11/2013היי.צוהריים טובים לכולם.
היי צוהריים טובים לכולם.שלום רב גלית כהן.
אהה היי..בהקשר לתגובתך..אז סתם רציתי לשאול מז"א אין משמעות??
שאמרת שאין משמעות..ז"א ששניהם טובים..שני החברות טובות.שניהם נותנים הגנה טובה ובריאה לפה שלנו....נכון??
שניהם ,שני החברות גם קולגייט וגם oral b מספקים הגנה בריאה וטובה לבריאות הפה והשיניים שלנו..לזה התכוונת??
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בהריוןרינה24/11/2013
שלום,
אני בשבוע 33 להריון והיום בבוקר עשיתי טיפול שורש. אני מבינה שאין מניעה לעשות טיפולים (דחופים) בהריון. השאלה שלי היא לגבי זריקת ההרדמה. האם כל הזריקות בטוחות? האם יש צורך לבדוק באופן פרטני לבדוק את סוג החומר? האם יש זריקות מסוימות שמזיקות לעובר?
אודה על כל אינפורמציה בעניין.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים בהריון - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן26/11/2013בדרך כלל לא צריכה להיות בעיה בשבוע 33.הייתי בכל זאת נזהר בחומרים עם ריכוז גבוה של אדרנלין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
רינה27/11/2013מהו בד"כ חומר ההרדמה המקובל?
האם כדאי לבקש מהרופא את שם החומר לבדוק את ריכוז האדרנלין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה מוזרהנטע23/11/2013
יש לי פתאום תחושה מוזרה אחרי חידוש טיפול השורש , כאילו הסתימה הזמנית קצת מתפוררת והלשון קצת מדי פעם נוגעת . זה הגיוני ? אני יודעת שאני צריכה להמשך הטיפול ? פשוט צריכה לפי הנחיית הרופאה לחכות עוד איזה שבוע לראות כדי לוודא שהכל בסדר , האם התופעה הגיונית?נפוצה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מוזרה - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2013כנראה שהסתימה הזמנית קצת "שוקעת" , כי יש מתחתיה צמר גפן. זה בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה
נטע23/11/2013תודה רבה הרגעת אותי חששתי שמשהו לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה מוזרה
נטע30/11/2013הלשון נראה לי קצת יותר נוגעת בשן האם זה הגיוני , ולא יכול להיות נזק ללשון + לשן עם הנגיעות האלה ? פשוט נשארו ממש כמה ימים עד לתור , רק רוצה לדעת האם זה תקין או שזה חריג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלאק לייןדקלה23/11/2013
שלום רציתי לשאול האם יש איזה משחה/תכשיר לטיפול בבעיית הבלאק ליין או אפילו להאטת הקצב שלה? כי ביינתיים הטיפול היחיד שאני עושה זה כל כמה חודשים ללכת לשיננית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלאק ליין - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2013אפשר לנסות לאחר טיפול השיניית, להשתמש במשחה הנקראית אלמקס קלינינג ( מותר להשתמש בה רק פעם - פעמיים בשבוע) זה עשוי להאט את קצב הצביעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע צילום סטטוסשרון21/11/2013
שלום רב,
ביצעתי צילום סטטוס לשיניים. רציתי לשאול כמה קרינה לערך הגוף ספג (יחידות mSV) ?
ולשם השוואה, כמה קרינה לערך הגוף סופג בעת ביצוע צילום חזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילום הוא סטטוס 14
שרון21/11/2013שכחתי לציין - מדובר בצילום סטטוס 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע צילום סטטוס - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2013כמות הקרינה מצילום דנטלי היא קטנה ביותר. מקובל לדבר על 0.005mSv לצילום בודד, לעומת צילום חזה 0.1mSv. ואם הצילום המבוצע הוא בטכנולוגיה דיגיטאלית הכמויות קטנות בהרבה.
החשיפה לקרינה בטיול בשמש היא גדולה יותר.
יותר אינפורמציה אפשר לקבל
www.radiologyinfo.org/en/safety/?pg=sfty_xray* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון23/11/2013תודה רבה על התשובה המפורטת, וההפנייה לטבלה.
הצילום לא היה דיגיטלי. עדין, אני מבינה שהקרינה היא לא רבה 0.7. פעם הבאה אוודה שאכן מדובר בצילום דיגיטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי מבנה השיניים בעקבות טיפולשי ל'19/11/2013
האם כתוצאה מטיפול בשיניים ( סתימות ) השיניים יכולות לזוז מעט או שזה רק פסיכולוגי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי מבנה השיניים בעקבות טיפול - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2013השיננים לא זזות לאחר ביצוע סתימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות שחורותשי ל'19/11/2013
שלום , אני בן 23 ולאחרונה התחלתי בטיפול אצל רופא שיניים . יש לציין שהנני שומר על שיניי באופן קבוע ומקפיד לצחצח ולנקות אותן .
במהלך הטיפול סיפרה לי הרופאה שיש לי נקודות שחורות בחריצי השן( לא רואים את זה בפרונט אלא מאחור ) וזה טבעי ... אלו לא חורים ולא ניתן להוריד אותם .
אמרה שזה אנטומיה של השיניים וזה לא משהו שניתן לטפל בו . שאלתי היא מבחינה אסטטית למרות שלא רואים את הדבר איך אפשר להוריד את השחורים הללו שמציקים .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות - תגובה
ד``ר גלית כהן23/11/2013לעיתים ניתן להוריד זאת עם פרופיגט אצל שיניית, לעיתים זו צביעה בחריצי השיניים שלא ניתנת להסרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)