מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב אחרי צחצוחדורון06/10/2013
האם שתיית כוס חלב אחרי הצחצוח לפני השינה, או באמצע הלילה מזיקה לשיניים?
האם חלב מזיק יותר ממשקאות אחרים שהם אינן מים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב אחרי צחצוח - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן06/10/2013יש בו חלבונים וסוכרים .רצוי לשטוף את הפה עם מי פה ואפילו מים .אין צורך לצחצח אם צחצחת שיניים לפני כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה וחתיכת עור כואבתאדוה04/10/2013
שלום,
יוצאת לי שן בינה (היא כבר בחלקה בחוץ) הרופא שיניים אמר בזמנו שהיא יוצאת ישר ואין צורך בעקירה.
בימים האחרונים הרגשתי כאב באיזור, חשבתי שמדובר באפטה כי זה על הלחי מבפנים ממש צמוד למקום של השן. מתברר שזו לא אפטה, אלא מין חתיכה של עור שיוצאת כזה וממש כואבת.
ממה זה נובע? האם זה בסדר? ומה אפשר לעשות זה נורא כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן בינה וחתיכת עור כואבת - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן06/10/2013קודם צריך להיבדק כי המלצתי היא על סמך התאור שנתת.בדרך כלל זה כפל של רירית הפה או החניכיים במקום בקיעת השן .לעיתים יש שם דלקת.יש לעשות שטיפות עם מי פה .או אנטיביוטיקה אם השטיפות לא עוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות כול הזמן חוזרותמישהו03/10/2013
שלום אני אני בן 26 בריא שיניים טוב , היית אצל הרופא הביא לי כדורי ומטמין b12 וc ,
סובל כל הזמן מאפטות כל הזמן הם חוזרת
ברגע שנעלמת אפטה יש אפטה חדשה במקום אחר
זה מכניס אותו למצב של דיכאון וחרדה ברגע שיש לי אפטה אני בדיכאון וקשה לי לאכול ומשש כואב , לאן אני צריך לפנות אני מראשון לציון מי יכול לעזור לי ? אותי נימאס לי ! בבקשה עזרה אני במצב קשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות כול הזמן חוזרות - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן06/10/2013אפשר לפנות לפורום רפואת הפה.מניסיוני פניה לנטורופטית או דייאטנית עשוי להועיל עי שינוי תזונה ואורח חיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזילה רוק בשינהאודליה03/10/2013
אני בת 40, ובחודשים האחרונים אני מתעוררת בלילה כשהפנים שלי מלאי רוק (הלחי, הצוואר וגם הבגד בחלק העליון).
אני לא סובלת מבעיות נשימה, אין לי שיניים תותבות
מדובר בכמות כל כך גדולה של רוק, שזה די מבהיל ומדאיג
מה יכולה להיות הבעיה? האם פניה לרופא שיניים היא נכונה או עליי להיוועץ ברופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרף לשאלה ואני בן 26
מישהו03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אפשר לעשות
שי08/10/2013לסגור את הפה, את כבר תבלעי את הרוק בצורה אוטומטית
ולישון עם הראש כלפי מעלה ולא הצידה
*אני רק מבקר בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מצחיק - אם אתה רק מבקר בפורום,
אודליה08/10/2013עדיף שלא תתן תשובות כאלה טפשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי לצחוק אתך או עליך
שי09/10/2013סליחה עם פירשת את זה בצורה כזו, רק ניסיתי לעזור
את רואה שלא עונים לך כאן על השאלה שלך כבר כמעט שבוע, בזמן ששאלות אחרות כן נענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזילה רוק בשינה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן09/10/2013יש הרבה סיבות לכך.אם את לא סובלת מבעיות שיניים או דרכי הנשימה העליונות.אז יש סיבות אחרות כמו שינה לא רגועה והפרעות שינה .בעיות נאורולוגיות .מחלות שונות וגם תרופות מסויימות.רצוי להתחיל את החקירה אצל רופא המשפחה.אפשר לקרא על זה באתרים באנגלית night drooling. האמת שחויתי את זה באופן אישי מספר פעמים.אני מיחס את זה לעצמי כשינה לא נינוחה ונשימת פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אודליה12/10/2013השינה שלי לא רציפה, מאוד חלשה - ואני מתעוררת אין ספור פעמים בלילה.
אני אקח את הצעתך לתשומת ליבי ואפנה לרופא המשפחה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטה בחךדליה01/10/2013
שלום
לפני כשבועיים הופיע אצלי בליטה בחך העליון במקום של עצם
מעל שן העליון בצד הקדמי
וזה ניראה כעצם מוגדלת בקוטר 2 מ"מ
רופאת שיניים אומרת שזה פיסטולה
למי לפנות למומחה חניכיים או למומחה פה ולסת
יש לציין ששן יש כתר יותר מ 15 שנה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה בחך - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן06/10/2013צריך לברר עם הרופאה מה המקור.זה מאוד שכיח ממקור שורש השן.ואם כן לפנות למומחה לטיפולי שורש.בנפיחיות ממקור חניכיים בדרך כלל אין פיסטולה כי הדלקת מתנקזת מכיס החניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב למנהלי הפורוםדליה01/10/2013
עזרה בבקשה.אני הזמנתי כתר חצי אציל.נאמר לי שקשה להבדיל בין כתר חצי אציל לכתר פשוט יותר (לא אציל). השאלה שלי איך בכל זאת אוכל להבדיל ביניהם ,ואיך אני יודעת שאני מקבלת כתר חצי אציל.פשוט יש בין הכתר חצי אציל,לכתר פשוט יותר הבדל של כ 550 שקל .בבקשה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב למנהלי הפורום - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן06/10/2013אי אפשר להבדיל בעין.אבל החצי אציל כבד יותר מכתר רגיל.אם לוקחים ביד כתר לא אציל ואציל מרגישים בהבדל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתרים דיגיטלייםחנה30/09/2013
שלום רב,
רציתי לדעת מה זה כתרים דיגיטליים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים דיגיטליים - תגובה
ד``ר גלית כהן09/10/2013מידה שמבוצעת באופן דיגיטאלי עי מצלמה מיוחדת. ואחכ לפי המידה הכתר נחרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סילוניתיוסי30/09/2013
שלום רב,
אציין שאני בן 25 ועם נסיגת חניכיים.
1. האם לדעתך מומלץ השימוש בסילונית? באיזו עוצמה?
2. האם אפשר לבצע את אותה הפעולה של סילונית בעזרת הדוש של המקלחת (שמוציא קלחי מים דקים רבים)? זה בעצם אותו דבר, לא?
בברכה,
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל הסילונית נהיה לי ריקבון
שי04/10/2013בין השיניים לחניכיים
זה אמור לנקות אבל זה בעצם גורם ללכלוך להכנס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל הסילונית נהיה לי ריקבון - תגובה
ד``ר גלית כהן09/10/2013כנראה שלא השתמשת נכון במכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילונית - תגובה
ד``ר גלית כהן09/10/2013סילונית מתאימה למטופלים מסויימים. רצוי שהשיננית או רופא השיניים שלך ידריכו אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן מאחורי שןענת28/09/2013
בת 25,ולא שרק עכשיו שמתי לב לזה..עכשיו שמתי לב שזה מתחיל להציק פשוט.
מאחורי ארבע שיניים קדמיות,יש לי מן שן שפיצית קטנה.
אני מניחה שאם זה היה משהו רציני,רופא השיניים שלי היה כבר אומר משהו באחד מביקוריי..מישהו שמע על זה? מכיר?
מה זה יכול להיות או למה יכול להתפתח?
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן מאחורי שן - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013כנראה מדובר בניב שהוא בדרך כלל בגילך עדיין שפיצי.בגיל מאוחר יותר הניב נישחק בשפיץ שלו. אם היה משהו חריג הרופא היה מציין זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכיים קלהשרי27/09/2013
שלום ד"ר,
אני בת 23. לפני כשנתיים התחילה אצלי דלקת חניכיים שהרופא הגדיר כקלה, והמליץ על שיננית פעם בחודשיים על מנת לשמור על הגיינה מרבית. על מנת למנוע נסיגת חניכיים קראתי באינטרנט על ג'ל הימלין. נכון לעכשיו אני מצחצחת אך ורק בג'ל ימלין 300 ומים, ושוטפת עם ליסטרין על מנת להשלים את הניקוי.
השיניים נראות נקיות והחניכיים בסדר. השאלה שלי היא-
1. האם צחצוח בימלין 300 וליסטרין מספיק, או שלמשחת שיניים רגילה יש ערך מוסף?
2. האם ישנה דרך להעביר חוט דנטלי במצב בו: יש לי גשר אורטודנטי בלסת העליונה, וקיבוע פנימי בלסת התחתונה? (הייתה לי שיננית שידעה לעשות את זה בעבר, אני לא זוכרת איך).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים קלה - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013הימלין לא מוכר לי .הבנתי שזה תערובת של מלחים מקובלים ברפואת שיניים כתחליף למשחת שיניים .אם החומר עוזר לך והשיניים נקיות מה טוב.לגבי ניקוי בין שיניים מקובעות אפשר להשתמש בחוט עם מבריש או קיסמי מיקרו.רצוי לפנות לשיננית או רופא שידריך אותך איך להשתמש בהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפואריה27/09/2013
כמה ימים לפני ניתוח חניכיים ראשון אני צריך לקחת מוקסיפן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפו - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013תחילה יש להבין מדוע ניתן לך מוקסיפן ? מסיבה מקומית או רפואית כללית! ואיזה סוג של ניתוח אתה עובר?יש מספר סוגי התויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר קצרדליה26/09/2013
שלום
רופא הרכב לי כתר בשן תוכנת התחתנה
יש לי הרגשה שכתר קצר והוא יושב על חניכיים
איך בודקים את זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר קצר - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין שולי כתר לחניכיםדוד26/09/2013
כתר חדש בשן קדמית
חלק ימני של שולי הכתר אינו צמוד לחניכים
האם דורש תיקון ?
אסטתית זה בסדר החשש מלכידת מזון ברווח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בין שולי כתר לחניכים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013אם יש לכידת מזון אתה תרגיש ואם יפריע לך ,פנה לרופא המטפל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר נופלנעמה25/09/2013
יש לי כתר שנפל כמה פעמיים ועכשיו שוב נפל הלכתי לרופאה ואי אפשר כבר להדביק ונאמר לי שיכול להיות שלא אצטרך חידוש טיפול שורש ומבנה רציתי לשאול האם באמת קיים כזה דבר ורשמו שאת הכתר הזמני נעשה במעבדה האם גם זה נכון כי כל הזמן חשבתי שכתר זמני עושים ישירות במרפאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר נופל - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013נכון יש כתר זמני שנעשה במרפאה ויש יותר מדוייק שנעשה במעבדה לפי מידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר זמני
שירה29/09/2013וכמה זמן ערך לוקח להכין כתר זמני במעבדה ימים או יותר?49
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר אלפרן יחיא29/09/2013תלוי בעומס העבודה של הטכנאי בעיקרון זמן ההמתנה יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר נופל
שירה29/09/2013ועוד שאלה האם יכול להיות שהכאב בשן בגלל שהמקום חשוף או יכול להיות שהמבנה/טיפול שורש גם לקוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דר אלפרן יחיא30/09/2013אם השן לא עברה טיפול שורש ,היא יכולה להיות רגישה אם הכתר נפל.אם יש שם טיפול שרש הרגישות יכולה להיות מדלקת חניכיים או דלקת בשרש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתר נופל
שירה30/09/2013אוקיי המצב אצלי שיש מבנה וטיפול שורש קודם ואמרת שיכול להיות שיד דלקת בטיפול שורש האם יכול להיות שבצילום לא נראה שיש דלקת והאם בהסתכלות כן ניתן יהיה לראות אם צריך טיפול שורש או לא שלא ישימו סתם את הכתר אם יש דלקת או שיכול להיות באמת סתם כאב בגלל שאין כתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה כחלק מטיפול שורשליאור25/09/2013
שלום
התחלתי טיפול שורש בשן 45 (טיפול ראשוני וסתימה זמנית). הרופא אמר שצריך לעקור חלק מהשן. אציין שלא מזמן התחלתי טיפול שורש (שן 35) ואותו רופא ויתר על הטיפול ועקר לבסוף את השן. בזמן עקירת השן הרגשתי כאבי תופת וצעקתי מכאבים למרות ההרדמה. אציין שמספר שבועות לפני כן היתה לי בשן דלקת שלוותה בנפיחות. עכשיו יש לי בעקבות כך מעין טראומה מעקירה. בעבר בוצעו לי לפחות 3 עקירות ולא חשתי כאב כזה. שאלתי היא מה הסיבה לכאב זה בזמן העקירה והאם הוא עלול לחזור גם בשן הנוכחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירה כחלק מטיפול שורש - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/09/2013אולי הייתה דלקת חריפה בשן הנל או הרדמה חלקית .זה לא מצביע שבשן אחרת יהיה מצב דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)