מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות כלליותתומר09/06/2011
שלום. יש לי כמה שאלות כלליות בנוגע היגיינה וצחצוח נכון:
1)כל פעם שאני הולך לשיננית או לרופא אומרים לי שמומלץ להשתמש בחוט דנטלי ושטיפת מי פה רק פעם ביום. למה?
2)האם כדאי לרכוש מברשת מיוחדת ללשון, או שמספיק פשוט להעביר גם את המברשת הרגילה על הלשון?
3)כשהלכתי לשיננת בפעם האחרונה היא אמרה שאני סובל מצהבת בשיניים והגורמים לכך הם עישון ושתיית קפה ותה. אולם בסגיריות ובקפה בחיים לא נגעתי ותה אני שותה אולי פעמיים בשנה. אז איך יכול להיות שיש לי צהבת?
4)יש איזשהו שטיפת מי פה שאתם יכולים להמליץ? קורסודיל גורם לאבנית עם משתמשים בזה באופן ממושך, השתמשתי חודש בgingi lacer אבל לא היה לזה שום אפקט חוץ מזה שהכתים לי את הלשון. אני מחפש משהו שגם יוריד את החיידקים וגם ישמור על ריח טוב. שמעתי על אוקסיפרש. כדאי?
בבקשה תענו לי על הכל. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות כלליות - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011חוט דנטלי ומי פה מספיק פעם ביום. יש לך זמן ויכולת לנקות עם חוט פעמיים ביום - מצויין.
מברשת ללשון היא מצויינת ועושה עבודה יסודית יותר מגב מברשת רגילה.
שיניים צהובות מגורמים רבים וחלקם צבע השן הטבעית. לא לכולנו יש שיניים לבנות בבסיסן.
מי פה קורסודיל מומלצים לשימוש מוגבל של שבוע ימים ברצף ולא יותר. תנסה סוגים אחרים ותמצא את זה שמתאים ונעים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לנקות את הלשון עם גב המברשת?
תומר09/06/2011אני תמיד מנקה עם הסיבים, כמו שאני מצחצח שיניים...
ואם אני אשתמש בקורסודיל שבוע כן-שבוע לא, זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך לנקות את הלשון עם גב המברשת? - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011עדיף מברשת לניקוי הלשון. ואם לא יש על גב חלק ממברשות השיניים מנקה לשון.
קורסודיל חזק מדי ויצבע לך את השיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת שן במקום טיפול שורששירלי09/06/2011
אני סובלת מנסיגת חניכיים, מדלקות חניכיים ומשחיקת שיניים. יש לי שתי שיניים שעלי לעשות בהן טיפול שורש. האם במקום טיפול שורש אני יכולה להוציא אותן כי בסופו של דבר גם טיפול השורש ייפול לי כמו שקרה לאמא שלי. יש לציין שמחלת החניכיים היא גנטית וניתוח לא עוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת שן במקום טיפול שורש - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011חבל ביותר לעקור שיניים ברות שיקום. וודאי וודאי בפה עם מחלת חניכיים, המלצתי לך לשמור ככל הניתן על כל שן שניתן. שיניים תמיד יהיו נוחות ותחושתן טבעית יותר , בהשוואה לתותבות למיניהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלמקס ג'ילהילה08/06/2011
שלום,
אני התשמתשי במשחה אלמקס ג'יל בעקבות רגישות בשיניים.
בשבוע הראשון שהתחלתי להתשמש צחצתי את השיניים ומדי שטפתי את פה.
בפעם השנייה שהשתמשת מרחתי את משחה אחרי הצחצוח והשארתי את המשחה על השיניים קצת יותר מהרצוי.
אחרי היומיים של מהשימוש השני,אני מרגישה כאבים חזקים בשיניים הקדמיות שלי, כואבות לי החניכיים ושיניים עצמם. אני מרגישה חוזק.
האם ניתן לעשות משהו בנדון? האם ניתן לשים משהו מרגיע? או מפשוט לא לעשות כלום וזה יחלוף עם הזמן?
אשמח לקבל תשובה אמיתית,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמקס ג'יל - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011אלמקס גל מיועד לשימוש פעם בשבוע ולא כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמך לתגובה
הילה10/06/2011שלום,
אני מודעת לכך שאלמקס ג'יל מיועד לפעם בשבוע.
השאלה שלי מה אני יכולה לעשות עכשיו שהשיניים הקדמיות שלי עדיין חזקות( כלומר אני מרגישה חוזק בהן). האם להשתמש במשחה ללא פלורואיד למשך שבוע? או שפוט לצחצח במשחת שיניים רגיל (או לרגישות, מכיוון שיש לי שיניים רגישות)?
אשמח לקבל ייעוץ נוסף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי שיניים חזקיםמיכל07/06/2011
שלום, לפני כשבועיים התחלתי אנטיביוקיטה בשן הקדמית למטה בגלל דלקת שאותה אצטרך אחרי חודשיים להפוך לטיפול שורש וכתר..
לפני שבוע עברתי סתימה בשן מספר 17 למעלה (שיחזור מסתימה לבנה לסתימה כסופה.. הכאבים הולכים ופוחתים והרגישות של הסתימה נעלמה כמעט ) אבל פתאום השן הקטנה הקידמית ממש כואבת לי..בשבוע הראשון אחרי ששמו לי את האנטיביוטיקה לא כאב כלל, אבל פתאום אתמול זה התחיל חזק, איני יכולה לאכול כלום וזה מקרין לי כאבי ראש וכאבי אוזניים.. האם יש קשר בין כולם???
מה עושים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שיניים חזקים - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011אין קשר בין 2 הטיפולים. יש לפנות לרופא וכנראה לפתוח את השן הקדמית לטיפול שורש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בשיניים קדמיות עליונותיונתן07/06/2011
אני בן 16,
רוב השיניים שלי ישרות, אבל יש לי דבר אחד שמפריע לי : יש בין בין 2 השיניים העליונות הקדמיות רווח, לא גדול במיוחד, אבל בהחלט לא קטן.
אני הלכתי לאורתודנט, והוא אמר לי שחבל לשים גשר (קוביות ברזל) בשיניים בשביל הרווח הזה, ואפשר לפנות לפתרונות אחרים שלא קשורים לאורתודנטיה - כמו ציפוי חרסינה למס' שיניים בודדות איפה שהרווח.
הוא אמר לי שהבעיה היא אסתטית בלבד.
ביררתי על הציפוי חרסינה, והבנתי שזה מומלץ רק מגיל 18 ואני עוד צעיר,
אבל הבנתי שיש פיתרון אחר - לשים חומר בין השיניים שיסגור את הרווח הבודד הזה, כאילו להוסיף לכל שן חומר דמוי שן וזה יסגור את הרווח.
רציתי לברר - האם הפיתרון הזה יכול להיות יעיל לרווח הבודד ? כי זה ממש מפריע לי מבחינה אסתטית ואני ממש רוצה לטפל ברווח הזה. לפני גיל 18.
אפשר עוד קצת מידע על הרעיון של סגירת הרווח על ידי הוספת חומר לכל שן? האם מבצעים את זה במרפאת שיניים רגילה או אצל אורתודנט?
אשמח לתשובות
תודה מראש
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בשיניים קדמיות עליונות - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011פנה לרופא שיניים . רוב רופאי השיניים עוסקים בכך. הסגירה היא עם חומר של סתימות לבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקווה שיש תקווהדנה06/06/2011
השחיזו לי שיניים פרה מולר וטוחנת בלסת עליונה רציתי לשאול מה ניתן לעשות ,רציתי לשאול אם אפשר להוציא שן טיבעית חדשה ע"פ מחקר שקראתי קיימים מחקרים כאלה ?תודה.קראתי בעיתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שיש תקווה - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011לאחר השחזת השיניים אין דרך חזרה, מבצעים כתרים על השיניים המושחזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שינייםבר06/06/2011
אני מעוניינת לעבור טיפול להלבנת שיניים, אך אני חושבת שזה לא ממש יעזור כי צבע השיניים הטבעי שלי אינו לבן ממש.. יש איזה דרך לגרום לשיניים להראות לבנות ממש?
בנוסף, יש לי סתימות רבות בשיניים, ומפריעה לי שהסתימות הן בצבע אפור, האם קיימת אפשרות לצפות את הסתימות בחומר לבן כלשהו? (אני לא רוצה סתימות לבנות כי הן פחות חזקות..)
ד"א, ראיתי מחירים שונים מאד לטיפול הלבנת שיניים.. מה המחיר הסביר הקיים בשוק?
תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים - תגובה
ד``ר גלית כהן09/06/2011אין דרך לצפות סתימות. עושים סתימות מחומר לבן (חומ ר מרוכב) או מחומר אפור (אמלגם).
הלבנה מגיעה לאפקט מסויים המשתנה מאדם לאדם. אם רוצים לשלוט בתוצאה יש לבצע ציפויי חרסינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת..
בר12/06/2011ראיתי מחירים שונים מאד לטיפול הלבנת שיניים.. מה המחיר הסביר הקיים בשוק?
תודה רבה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! שאלה נוספת.. - תגובה
ד``ר גלית כהן12/06/2011בין 1500 שח ללסת ל- 600-700 שח ללסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיתוך שפה קשורהשרון06/06/2011
שלום
הבנתי שצאלם במרפאה לא חותכים פרנום הקשור לשפה לילדה בת כמעט שנתיים.
האם יש סיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיתוך שפה קשורה - שאלה לד"ר גלית
שרון06/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהאנונימית05/06/2011
שלום רב
יש לי שן בינה תחתונה שכבר שנים שלא בקעה. בחודשים האחרונים החלה לבצבץ באמצע שן, אך בבדיקה שערכתי מדובר בשן כלואה חלקית. לפי דבר הרופא היא לא תצמח כיוון שהלסת מפריעה לה וגם כיוון שהשן המקבילה לה ירדה יותר מדי למטה והיא תחסום את הצמיחה. אני כבר חודש עם נפיחות גדולה בחניכיים התחתונים (היכן שהשן בינה), סיימתי לפני כשבוע אנטיביוטיקה אך הנפיחות לא ירדה. המצב הוא שיש לי נפיחות בכל הצד, אך מלבד תחושת אי נוחות ולעיתים כאב קל לא כואב לי ממש. שאלתי
1. האם כדאי לחכות ואלי השן תצמח ואחסוך את העקירה הכירוגית?
2. האם אפשר לדחות את העקירה בחודש או שהנפיחות מסוכנת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תותבתיוכי05/06/2011
אני זקוקה נואשות לפיתרון.
בראשית חודש אפריל הורכבה לי תותבת זמנית לכל הלסת העליונה.
מאז ועד היום אני ניזונה ממזון תינוקות ובעיקר משתיה חמה.
אין יכולת לעיסה בשום אופן.
המנשך לא מגיב.
אין יכולת לנגוס.
ניסיון שעשיתי לנגוס וללעוס באיטיות רבה, גרם לכך שהתותבת התרוממה מעט.
פעם אחרת התותבת מתנדנדת לצד ימין או שמאל בעת ניסיון נגיסה.
עדיין יש לי רפלקס של הקאה כשאני מנהלת שיחה מעט ארוכה.
בעת הוצאת התותבת כדי לשטוף ולצחצח שיניים תחתונות, אני מיד מקיאה.
האם כך המצב בפה מגיב?
האם יש מצב שאי אפשר לאכול אוכל של ממש וצריך רק לאכול מאכלי "תינוקות" שלא
צריך להתאמץ?
עד לביצוע השתלום, אודותיהם אני מחפשת מרפאה טובה, אני סובלת מאוד.
יש לי כאבי ראש קשים בשל חוסר תזונה מספק לגוף.
תודה רבה,
יוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותבת - תגובה
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011שלום יוכי,
הסתגלות לשחזור נשלף היא שלב קשה ויש מטופלים שלא מצליחים להסתגל. יש לנסות להתאים את התותבת ולאזן את הסגר. כדאי לשקול (אם אפשרי כמובן) שחזורי מעבר קבועים ולא נשלפים.
בהצלחה בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי כתבה רציתי לשאול אם היא נכונהדנה05/06/2011
השחיזו לי שיניים פרה מולר וטחנת בלסת עליונה רציתי לשאול מה ניתן לעשות אולי אפשר להוציא שן טיבעית חדשה זאת קראתי ע"פ כתבה בנושא מחקר בהולנד קימיים מחקרים כאלה שאפשר להוציא שן טיבעית חדשה הנושא חשוב לי אני פשוט קראתי כתבה בנושא ורציתי לדעת אם זה נכון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי כתבה רציתי לשאול אם היא נכונה - תגובה
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011שלום דנה,
הנושא בחיתוליו והוא עדיין נחקר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבירת שורש בשיניים מתנדנדותאלעד שגב04/06/2011
שלום,
לבני בן ה 6 וחצי יש שן מתנדנדת, והיום הוא נדנד אותה חזק ושמעתי רעש כאילו נשבר שם חתיחת שורש.
האם יכול להיות שחתיכה מהשורש נשברה?
האם יש צורך בטיפול מיוחד במידה ואכן שורש נשבר בחניכיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבירת שורש בשיניים מתנדנדות - תגובה
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011שלום אלעד,
למען הסר ספק כדאי לגשת לבדיקה אצל פדודונט (מומחה לרפואת שיניים לילדים)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות לאחר עקירת שןרינה04/06/2011
שלום רב
ביום ב' האחרון -כלומר לפני 5 ימים -עקרו לי שן לצורך השתלת שתל .
כנראה התפתחה שם דלקת -שכן מס' שבועות קודם לכן כבר התחלתי להרגיש נפיחות באותו אזור (הכתר שהיה שם נפל כבר מזמן ). שאלתי היא האם זה נורמלי שלאחר 5 ימים עדיין נפוח .אני לוקחת מוקסיפן בהמלצת הרופאה שעקרה ושוטפת עם מי מלח לפחות פעם ביום .מיד אחרי שאוכלת מרגישה רגישות באזור וכשאני בבית רצה לצחצח שיניים ולשטוף .
אנא תשובתכם המהירה כי נקבע לי תוררק לעוד כשבועיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
רינה04/06/2011התור נקבע לעוד 3 שבועות ,וכמו כן התחילו גם החניכיים בצד שכנגד להתנפח -באזור הבינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות להבהרת שינייםאוהב03/06/2011
מישהו יכול להגיד לי איך משתשמים בהם? קניתי מדבקות של קרסט וכתוב להשתמש בהם פעם אחת ביום למשך חצי שעה. אני שמה אותם בערב ואח'כ מנשנשת לי מה שמחשק לי באותו רגע. השאלה האם זה לא פוגע ב'אפקט'? אני צריכה להפסיק לאכול אחרי הורדת המדבקות או שאפשר להמשיך לאכול אחרי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות להבהרת שיניים - תגובה
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011שלום מירב,
מומלץ לא לאכול או לשתות בזמן השימוש בחומרים מבהירי שיניים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתר תקיןשאלה03/06/2011
שלום,
מה הם המאפיינים של כתר לא תקין שעלול לגרום לנסיגת חניכיים? כיצד אוכל לדעת אם הכתר שלי תקין? (הוא חדש יחסית, יש לי אותו כחודש כרגע).
אחד הדברים שנאמרו לי לגבי זה הוא שכאשר יש רווח בין הכתר לשן הבאה אחריה מזון עלול להישאר שם וליצור דלקות ובעקבות כך נסיגה.
ישנם סממנים נוספים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר תקין - תגובה
ד``ר עדי אריאלי06/06/2011שלום,
כתר תקין הוא כתר המותאם לשן באופן מדוייק ועונה על הצרכים האסתטיים והתפקודיים. מי שאינו רופא שיניים לרובלא יוכל לזהות ליקויים בכתר. עלייך לטפל במקום שבו אתה סומך על הרופא.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)