שאלה דחופה לד"ר ליאורה אברמוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לד"ר ליאורה אברמוב
    יולי
    30/06/2011

שלום רב,
    קראתי את התגובות שלך, את מסבירה בצורה ברורה ומקצועית, מקווה שתעזרי לנו...
    גיליתי שאני בהריון, חצי שנה לפני ההריון אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא אמצעי מניעה ,כמעט כל יום במטרה לעשות ילד, לפני כחודש הוא נפרד ממני בטענה כי לא בטוח שאוהב אותי ורואה עתיד משותף...הייתי פגועה והרוסה,יום למחורת שכבתי עם ידיד שלי עם קונדום אבל הוא לא גמר בתוכי, האקט המיני היה די כושל ומאולץ, איבר מינו לאחר כמה דקות של חדירה נהיה רפוי, הוא יצא ממני הוריד קונדום וגמר ביד. באותו יום בערב חבר שלי בא אליי וביקש לחזור, לאחר שיחה ארוכה חזרנו ואם אני זוכרת נכון שכבנו, כמובן ללא אמצעי מניעה... ואח"כ המשכנו לשכב על בסיס יומי כמו תמיד. כיום אני בהריון ולפי התאריכים ואולטרסאונד מועד ההתעברות מתאים לאותם ימים ששכבתי גם עם ידיד. חבר שלי יודע מהענין ואנחנו נורא חרדים שהעובר יכול להיות מידיד שלי... את חושבת שזה יתכן???
    יכול להיות שהקונדום היה קרוע ובדיוק היתה פליטה מוקדמת או משהו כזה וככה נקלטתי, בגלל שהקונדום לא שירת את מטרתו כלומר הוא לא גמר בתוך הקונדום בתוכי, לא בדקתי אותו האם היה קרוע או לא...

בבקשה תעני אנחנו ממש בלחץ...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לד"ר ליאורה אברמוב - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/07/2011

הסבירות שההריון מהידיד נמוכה כי אם אני מבינה נכון הוא היה עם קונדום, לא גמר בפנים אלא בחוץ. יש דרך לבדוק את תאי העובר מבחינת התאים כדי לבדוק מי האבא ( דרך בדיקת סיסי שליה או מי שפיר) אם כי הסבירות שזה הידיד לדעתי לא גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובה ועוד...

יולי
    03/07/2011

את צודקת, הסבירות באמת נמוכה, כי היה עם קונדום וגמר בחוץ, פשוט המחשבות לא מניחות לי, מכיוון שחצי שנה ללא אמצעי מניעה ובתדירות מאוד גבוהה קיימנו יחסי מין עם חבר,ודווקא באותו חודש (בביוץ כי ספרתי אח"כ המחזור שלי די מסודר...) כאשר הייתי עם ידיד אז נקלטתי (גם אני לא סגורה מה היה סוג הקונדום, וגם היה אור מעומעם, כל הפרנטרים האלה נורא מפחידים, אבל קונדום היה בוודאות ולא היתה גמירה בפנים.... הבדיקות שהמלצת צריך לבצע בצו בית משפט לפי מה שקראתי וגם עולה המון כסף. ניתן גם לשקול הפלה, אבל אני מעדיפה שלא מכיוון שהסיכוי קטן והפלה יכולה להיות מסוכנת במיוחד ראשונה, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובה ועוד... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2011

החלטה קשה ולא יכולה ליעץ לך מה לעשות, ההחלטה צריכה להיות של שניכם אם הוא מוכן להיות שותף בגידול הילד.. אם לקח לך זמן להקלט להריון נראה לי חבל לעשות הפלה מחמת הספק....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מדהימה

יולי
    03/07/2011

מהנסיון שלך,האם נתקלת פעם או שמעת על מישהי שנקלטה להריון עם קונדום וללא גמירה בפנים?

בכל אופן,תודה רבה על הייעוץ והתשובות, לא אעשה הפלה, אשאיר את העובר, אשתדל לא לחשוב על אפשרות שהעובר של הידיד, שכן הסבירות נמוכה כמו שאמרת ואלו סתם חששות (הרי מיליון פעמים שכבתי עם קונדום עם פליטה בפנים והכל היה בסדר...) מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו