פוסטינור, איחור במחזור, חיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסטינור, איחור במחזור, חיסון
    שירי
    30/06/2011

שלום, ב- 15/5 קבלתי מחזור. כמה ימים לאחר סיום במחזור קיימתי יחסי מין והיה חשש שהיתה תקלה ולכן לקחתי פוסטינור. לאחר כשבוע קבלתי דימום, את המחזור לא קבלתי מאז. עשיתי 2 בדיקות להריון ויצא שלילי, ולפני מספר ימים הלכתי לרופא נשים שאמר שהכל בסדר. בד"כ כאשר מאחר לי המחזור יש לי פטרייה. והיתה פטרייה עצבנית ולא נעימה, שטפלתי בה באמצעות אגיסטן והיה שיפור. הרופא נשים נתן לי עוד טיפול ואמר שכדאי שאחכה עד למחזור, כי נראה שאוטוטו אקבל וחבל להתחיל טיפול ולהפסיקו באמצע. הייתי צריכה לקבל חיסון גרדסיל, השני, ב- 12/6 ובגלל שביתות רופאים וכו' קבלתי החיסון כשהייתי אצל הרופא נשים, שבועיים איחור. את המחזור עדיין לא קבלתי. בינתים יש תופעות לוואי, כנראה של החיסון: כיווצים קצת בבטן, חולשה ומאתמול גם שלשולים.

מה עוד עליי לעשות? מרגיש כאילו עומדת לקבל- ועדיין לא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוסטינור, איחור במחזור, חיסון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/07/2011

חכי בסבלנות. ואם לא יגיע בימים הקרובים חזרי לרופא נשים ולקבלת כדורים לזרוז המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו