איך לבדוק ביוץ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לבדוק ביוץ?
    רונית
    04/07/2011

שלום רב,
    אבקש את עזרתכם. אני רוצה להכנס להריון אך לא לגמרי ברור לי איך לוודא מתי אני מבייצת.
    אני לוקחת גלולות כבר מעל שנה. בד"כ עד שהתחלתי לקחת גלולות המחזור שלי היה סדיר - כל 30 יום.
    מאז שאני לוקחת גלולות המחזור שלי מופיע בד"כ 2-3 ימים לאחר סיום החפיסה בת ה21 גלולות.
    בחודשיים האחרונים התחיל לי דימום כמה ימים לפני סיום הגלולות.
    מכיון שהתחתנתי בשבוע שעבר (ב30 ליוני), היה עלי להמשיך את הגלולות בחודש האחרון כדי לוודא שלא אקבל מחזור בימים שלפני החתונה.
    בסופו של דבר זה לא עזר כי התחיל לי דימום יום לפני החתונה - ב29 ליוני.
    לקחתי גלולה אחרונה ב1 ליולי.
    קניתי מקלונים לזיהוי ביוץ, השאלה מתי אני אמורה להתחיל לבדוק מתי אני מבייצת. האם הביוץ שלי אמור להתחשב על פי איך שהייתי מקבלת מחזור לפני הגלולות? האם אני אמורה לספור 7 ימים מאז ה29 ואז להתחיל לבדוק ביוץ או לספור 7 ימים מה2 ליולי (היום הראשון בו לא לקחתי גלולות)? כמה ימים בכלל עלי לספור?
    אני מרגישה שאני קצת בבלאגן אך לא רוצה לפספס את הביוץ ולכן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה הכי טוב לעשות במקרה כזה.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לבדוק ביוץ?

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי על הביוץ

רונית
    04/07/2011

רציתי להבהיר שבחודשיים האחרונים לקחתי גלולות ברצף (עבור החתונה כמו שהסברתי).
    כרגע אני עדיין במחזור והשאלה היא מתי להתחיל לבדוק ביוץ? מאד חשוב לי לא לפספס ולכן אודה מאד על תשובתכם המהירה!

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לבדוק ביוץ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2011

לא ברור מתי יגיע הביוץ בחודש הראשון להפסקת הגלולות, אם הגיע כל חודש לפני הגלולות התחילי בברור ביוץ שבועיים אחרי תחילת המחזור, אבל יכול להיות שיקח כמה חודשים גם עד שהמנגנון יחזור לסדרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לגבי בדיקת ביוץ

רונית
    05/07/2011

קודם כל תודה על התשובה.
    לא הבנתי למה התכוונת "אם הגיע כל חודש לפני הגלולות"
    ובנוסף לא הבנתי האם עלי לספור שבועיים מרגע תחילת הדימום או סיום הגלולות. כפי שציינתי הדימום האחרון החל יומיים לפני סיום הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו