לקיחת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת גלולות
    אילנית כהן
    10/07/2011

שלום,
    בעבר נטלתי גלולות כשנתיים הפסקתי ועכשיו לפני כשלושה חודשים חזרתי לטול את אותם גלולות מסוג מרסילון.

אני נמצאת כעת ביום העשירי בחפיסה,אתמול כשהתכוונתי לקחת גלולה הבחנתי ששכחתי לקחת את הגלולה יום לפני.
    לא נטלתי אותה,בעצם מעשית דילגתי על אחת.
    חשוב לציין שבמהלך העשרה ימים האלו לא לקחתי את הגלולות בשעות קבועות,אני יודעת שזה ממש לא בריא ומומלץ אני פשוט עובדת במשמרות והשבוע וחצי האחרונים היו מאד אנטנסיביים עבורי.מה שכן במהלך העשרה ימים לא קיימתי כלל יחסי מין כיון שבן זוגי בחו"ל.בן זוגי חוזר ביום שני הקרוב ורציתי לדעת אם זה בסדר לקיים עמו יחסי מין כרגיל ללא אמצעי מניעה?האם אני מוגנת?

דבר נוסף אני ובן זוגי מתכננים חופשה משותפת לחו"ל בסוף החודש ולצערי זה בדיוק נופל כל תקופת המחזור החודשי לכן חשבתי לא להפסיק ולקחת שתי חפיסות ברצף ובכך לדלג על המחזור.עכשיו אני מוטרדת שאם אכן תיהיה בעיה בגלל העשרה הימים הבעיתיים אני לא אחשף אליה כי אי קבלת המחזור תראה לי לגיטימית בגלל לקיחת שתי חפיסות ברצף.

אשמח לייעוץ,

תודה מראש  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת גלולות

הוספת תגובה

• לקיחת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/07/2011

א. את לא מוגנת בשבועיים הקרובים ולכן הוסיפי עוד קונדומים בגלל ששכת גלולה.
    ב. את יכולה לצרף שתי חפיסות
    ג. אם העבודה במשמרות מקשה עליך את הלקיחה של הגלולה היומית בררילגבי מדבקה המודבקת לעור פעם בשבוע או טבעת נרתיקית המוחדרת אחת ל3 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייג

אילנית כהן
    10/07/2011

אבל בהוראות הצורפות לחפיסת גלולות נרשם כי אם שוכחים בשבוע השני זה לא נורא...במילים אחרות יש פשוט לטול את הגלולה הנוספת ולהמשיך כרגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לפספוס גלולות..

שרון
    10/07/2011

אני גם נהגתי לשכוח גלולות כל הזמן, ומצאתי את עצמי כל הזמן בפחדים ולכן תמיד התשמשנו בקונדום (מה שלא רצינו), עד שהרופא שלי החליף לי את הגלולות לפמינט (הגלולות הקודמות לא התאימו לי) ויש להם שירות שנקרא מזכירונט, זה בחינם ופשוט שולחים לך הודעת SMS מתי שאת צריכה לקחת את הגלולה ומאז אני סוף סוף רגועה ולא בלחץ מיותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו